badkamer inspiratie

Badkamer Someren

MODERNE BADKAMERS, TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS BIJ VERWIJST.

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

tegels badkamer Verwijst

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

sanitair van Verwijst.

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN  ONZE SHOWROOM.

In de zoektocht naar jouw ideale badkamer zul je merken dat er ontzettend veel mogelijkheden zijn. Opties op het gebied van de indeling, mogelijkheden qua stijl, keuzes in materialen en ga zo maar door. Te veel om op te noemen en soms ook best veel om uit te kiezen. Bij Verwijst begrijpen we dat en helpen we je graag op weg. Hierbij gaan we altijd uit van jouw wensen en van jouw persoonlijke smaak.

Laat uw badkamer ontwerpen, installeren én monteren door Verwijst in regio Someren. Met onze showroom in Uden bieden wij een uitgebreid assortiment, zodat u een badkamer naar wens verkrijgt. Wilt u zelf de badkamer plaatsen of heeft u al een idee voor een nieuwe badkamer? Bij Verwijst kiest u uitsluitend wat u wilt. Dát is de service die wij bieden voor al onze klanten met betrekking tot badkamers in Someren en omgeving. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Een prachtige, exclusieve badkamer in regio Someren

Verwijst levert kwaliteit voor uw badkamer in de omgeving van Someren. U kunt bij ons terecht voor zowel A als opkomende merken. Als badkamerspecialist leveren wij daarnaast nog wat meer voor onze klanten. Wij creëren graag een unieke sfeer én beleving in de badkamer. De volgende speciale badkameritems vindt u onze showroom:

  • Geberit producten;
  • Sunshower;
  • Radio/TV in de badkamer.

Of u nu kiest voor een moderne of tijdloze badkamer, als extra optie een sunshower of Geberit Monolith: Verwijst is dé badkamerspecialist om u verder op weg te helpen.

Tegels & sanitair in regio Someren

Bestel uw tegels of sanitair voor in huis bij Verwijst. Kom langs in onze showroom voor de vele mogelijkheden of kijk verder op onze website voor de opties. Als sanitair-, tegel- en badkamerspecialist bieden wij voor iedereen een product op maat. Onze adviseurs begeleiden u graag bij uw keuze.

Maak een afspraak in de showroom

Voor het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen. Onze adviseurs plannen een afspraak met u in onze showroom. Alleen het beste telt voor u als klant. Een kleine impressie van de mogelijkheden kunt u alvast verkrijgen via onze pagina op Facebook. Verwijst: voor uw badkamer in regio Someren, Asten, Nuenen en Panningen. Alvast tot ziens in onze showroom.

Contactformulier