60 JAAR PASSIE, KWALITEIT

EN VAKMANSCHAP

UW DROOMBADKAMER -

VAN ONTWERP TOT REALISATIE

VERSCHILLENDE BADKAMERSTIJLEN

VAN LANDELIJK TOT MODERN

KEUZE UIT MEER DAN 1000

VERSCHILLENDE SOORTEN TEGELS

VERWIJST UDEN - 1200M2 SHOWROOM

VERWIJST DEURNE - 1100M2 SHOWROOM

Badkamer Someren

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN ÉÉN VAN ONZE SHOWROOMS.

Toe aan een nieuwe badkamer? Laat uw badkamer ontwerpen, installeren én monteren door Verwijst in de regio Someren. Met onze showroom in Deurne bieden wij een uitgebreid assortiment, zodat u een badkamer naar wens verkrijgt. Wilt u zelf de badkamer plaatsen of heeft u zelf al een idee voor een nieuwe badkamer? Bij Verwijst kiest u uitsluitend wat u wilt. Dat is de service die wij graag bieden voor al onze klanten!

Opties voor de badkamer

Verwijst levert kwaliteit. U kunt bij ons terecht voor zowel A-merken als opkomende merken. Als badkamerspecialist leveren wij daarnaast nog wat meer voor onze klanten. Wij creëren graag een unieke sfeer én beleving in de badkamer. De volgende speciale badkameritems vindt u onze showroom:

  • Geberit producten;
  • Sunshower;
  • Radio/TV in de badkamer.

Of u nu kiest voor een moderne of tijdloze badkamer, als extra optie een sunshower of Geberit Monolith: Verwijst is dé badkamerspecialist om u verder op weg te helpen!

Tegels & Sanitair Someren

Bestel uw tegels of sanitair voor in huis bij Verwijst. Kom langs in onze showroom voor de vele mogelijkheden of kijk verder op onze website voor de opties. Als sanitair- en tegelspecialist bieden wij voor iedereen een product op maat. Onze adviseurs begeleiden u graag bij uw keuze.

Contact

Voor het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen. Onze adviseurs plannen een afspraak met u in onze showroom. Alleen het beste telt voor u als klant. Verwijst: voor badkamers in de regio Someren. Alvast tot ziens in onze showroom!

Geïnteresseerd in een nieuwe badkamer?
Neem dan contact op met Verwijst!

Contactformulier