Lea tegels

Zoekt u Lea tegels? Het Italiaanse Lea Ceramiche is onderdeel van de Panariagroup Industrie Ceramiche Spa. Belangrijke kernwaarden van dit innovatieve bedrijf zijn:

  • Experimenteren;
  • Design en onderzoek;
  • Technologie en kwaliteit.

In meer dan dertig jaar heeft het bedrijf een aanzienlijke invloed gehad op de ontwikkeling van de Italiaanse keramische sector. Lea heeft een zeer uitgebreid assortiment aan keramische tegels. Dit uitgebreide assortiment is tot stand gekomen door innovatief onderzoek en het bijhouden van de laatste trends, maar zonder daarbij de eigen waardes uit het oog te verliezen. Daardoor heeft Lea ook tegels in het assortiment met een eigentijdse stijl. Houtlook, betonlook, natuursteenlook: allemaal looks die vertegenwoordigd zijn in het assortiment van Lea. Het grote voordeel is dat deze tegels van keramiek gemaakt zijn, waardoor ze stuk voor stuk van uitmuntende kwaliteit zijn.

Tegels van Lea Ceramiche in diverse stijlen

U vindt de tegels in diverse soorten, stijlen en maten. De Lea collectie bestaat uit meer dan veertig tegelseries! In de onderstaande foto-impressie vindt u alvast een kleine greep uit de vele mogelijkheden bij Verwijst. Wilt u weten wat er allemaal nog meer mogelijk is bij Verwijst? Neem contact met ons op. Met een afspraak in onze showroom laten wij u graag alle mogelijkheden zien. Wij geven een passend advies dat volledig aansluit bij uw wensen!

Sanitair en badkamer

Tevens kunt u bij Verwijst terecht voor sanitair producten en het realiseren van een gloednieuwe badkamer. Kom gerust langs bij ons in de showroom, waar verschillende toepassingen van Lea tegels gepresenteerd staan!

lea tegels