Lea tegels

Zoekt u Lea tegels? Lea Ceramiche is onderdeel van de Panariagroup Industrie Ceramiche Spa. Belangrijke kernwaarden van het bedrijf zijn:

  • Experimenteren;
  • Design en onderzoek;
  • Technologie en kwaliteit.

In meer dan dertig jaar heeft het bedrijf een aanzienlijk aandeel gehad in de ontwikkeling van de Italiaanse keramische sector. Lea heeft een zeer uitgebreid assortiment aan keramische tegels. Dit uitgebreide assortiment is gecreëerd door innovatief onderzoek en het bijhouden van de laatste trends, maar zonder het verliezen van de eigen waardes waardoor Lea ook zeker tegels in het assortiment heeft met een eigentijdse stijl. Houtlook, betonlook, natuursteenlook, allemaal stijlen die te verkrijgen zijn in het assortiment van Lea. Met als voordeel dat deze tegels van keramiek gemaakt zijn, waardoor de kwaliteit ook nog eens een stuk hoger ligt.

Diverse stijlen Lea tegels Ceramiche

U vindt de tegels in diverse soorten, stijlen en maten. Zo heeft het bedrijf wel meer dan veertig soorten collecties! In de foto impressie, onderstaand, vindt u alvast een klein aanbod van de vele mogelijkheden bij Verwijst. Geïnteresseerd in alle mogelijkheden van Verwijst? Neem contact met ons op. Met een afspraak in onze showroom laten wij u graag alle mogelijkheden zien. Wij geven een passend advies dat volledig aansluit bij uw wensen!

Sanitair en badkamer

Tevens kunt u bij Verwijst voor sanitair producten en het realiseren van een gloednieuwe badkamer. Kom gerust langs bij ons in de showroom, waar verschillende opzetten van Lea tegels gepresenteerd staan!

lea tegels