Geberit AquaClean toilet

Ontdek bij Verwijst de frisheid en hygiëne van reinigen met water. Het Geberit AquaClean douchetoilet geeft u een ongeëvenaard gevoel van frisheid en hygiëne. Welk model u ook kiest, de milde reiniging zal ervoor zorgen dat u zich schoon en fris voelt na elk toiletbezoek. Want zeg nou zelf, u poetst uw huis toch ook niet met alleen papier?

Waarom een AquaClean douchetoilet?

Een AquaClean douchetoilet combineert de functie van een bidet met de toiletpot. In veel landen buiten Europa is het normaal om de intieme hygiëne na toiletbezoek met water te verzorgen; eigenlijk is het heel vreemd dat wij dat hier met papier doen. Water is veel hygiënischer! Een AquaClean toilet is bovendien perfect instelbaar naar uw behoeftes. Zo kunt u de watertemperatuur regelen, maar ook de waterdruk en de spuitpositie. Afhankelijk van het model kan zelfs de zitting voorverwarmd worden!

  • Regel zelf de waterdruk en spuitpositie
  • Regel zelf de watertemperatuur
  • Kies eventueel voor een voorverwarmde zitting

Kortom: Een douchetoilet van Aquaclean is niet alleen superhygiënisch, maar ook heerlijk comfortabel. Geniet van dit superieure gevoel van frisheid!

Geberit Aquaclean douchetoilet waterstraal.

Verschillende modellen

Met de verschillende modellen van het AquaClean douchetoilet is er voor bijna elke badkamer een passende oplossing:

  • Geberit AquaClean Mera: het design kenmerkt zich door de vloeiende lijnen en hoogwaardige materialen; dit is tijdloze elegantie van ontwerper Christoph Behling die in elk badkamerontwerp past. Ook een voorverwarmde zitting, warmeluchtföhn en geurafzuiging zijn geïntegreerd.
  • Geberit AquaClean Sela: een puur en elegant, minimalistisch design met eenvoudige, intuïtieve bediening. Een verwarmde zitting voor extra comfort behoort tot de mogelijkheden.
  • Geberit AquaClean Tuma: Ook dit toilet biedt veel comfort zoals de verwarmde zitting en instelbare douchefunctie, met als extra voordeel dat de Tuma ook in een bestaande toilet- of badkamerruimte geïnstalleerd kan worden.

Het water in deze douche- of bidettoiletten komt als een zachte, pulserende waterstraal uit de sproeikop. Door de draaikolkbeweging (“Whirlspray”) vindt een grondige en gelijkmatige reiniging van het onderlichaam plaats, waardoor al het vuil en onzuiverheden effectiever worden verwijderd.

Combineer het AquaClean douchetoilet met het Monolith toiletblok

U kunt ervoor kiezen om uw AquaClean toilet uit te breiden met het Monolith toiletblok. Dat is handig wanneer u het waterreservoir niet achter een wand kunt verbergen. Het Monolith toiletblok vervangt zichtbare reservoirs en verbergt op een geraffineerde manier alle sanitaire techniek achter een hoogwaardig glazen front. De Monolith kan snel en eenvoudig op de bestaande water- en afvoerleidingen worden aangesloten bij de renovatie van uw badkamer en is verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en de prijzen van een douchetoilet in uw badkamer of toiletruimte? De specialisten van Verwijst Badkamers en Sanitair vertellen u er graag alles over. Neem vandaag nog contact op met Verwijst, dan helpen wij u verder!