We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat u ermee instemt.

T: 0413-262078 E: info@verwijst.nl

Badkamer Nuenen

Verwijst biedt een uitgebreid assortiment badkamers in de regio Nuenen. Kom langs in onze showroom voor de mogelijkheden of neem een kijkje op onze website!

Als badkamerspecialist kunt u uitstekend bij ons terecht voor uw nieuwe badkamer in de regio Nuenen. Verwijst staat u bij voor:

  • Het ontwerpen van uw droombadkamer;
  • Installatie en montage van uw badkamer;
  • Een aangepaste badkamer.

Ontwerpen van complete badkamer

Droomt u van een badkamer die volledig aangepast is aan uw wensen? Een mooie badkamer begint met een ontwerp. Via badkamer ontwerp kunt u alvast gratis uw eigen badkamer ontwerpen. Uiteraard kunt u ook een afspraak maken in onze showroom om met behulp van onze specialisten uw droombadkamer te ontwerpen. Neem daarvoor contact met ons op.

Installatie en montage

U kunt uw badkamer bij Verwijst zelf installeren, een vakman inschakelen of installatie en montage overlaten aan ons. Kiest u voor Verwijst? Dan ontzorgen wij u volledig. Één aanspreekpunt met één totaalfactuur.

Een aangepaste badkamer

Heeft u speciale wensen ten aanzien van de badkamer? Bijvoorbeeld omdat u minder valide bent en hulpmiddelen nodig heeft? Bij Verwijst bent u niet gebonden aan een bepaalde badkamerstijl. Samen met onze adviseur verkrijgt u de ondersteuning die u nodig heeft in uw badkamer.

Items voor de badkamer

Een badkamer zorgt voor ontspanning, u kunt zelf even helemaal tot rust komen. Badkameritems kunnen hierbij helpen. Wij helpen graag om u zich even helemaal te laten ontspannen. Dit kunt u onder andere doen met:

  • Een sunshower;
  • Elektrische vloerverwarming;
  • Badkamerradio en TV.

Afspraak

Heeft u interesse in een afspraak in de showroom? Of wenst u meer informatie over onze producten? Neem contact op met Verwijst voor alle mogelijkheden. Als specialist in badkamers heten wij u van harte welkom in onze showroom nabij Nuenen!

Volg Verwijst op Facebook om alvast een impressie te verkrijgen van de vele mogelijkheden. Hier vindt u diverse projecten waar wij zeer trots op zijn!

Badkamer Nuenen - Sanitair Nuenen - Tegels Nuenen

Foto impressie

Klik op een foto om de foto te vergroten en de fotogalerij te openen.

Bezoek onze showroom

U kunt tijdens openingstijden onze showroom binnenlopen, we hebben de koffie alvast klaargezet. Wel bent u verzekerd van deskundig advies, inspirerende tips én inzicht in uw mogelijkheden indien u van te voren een afspraak maakt.
 
Wij staan voor u klaar voor het samenstellen van uw ideale badkamer of tegelvloer. Verwijst biedt een compleet assortiment aan sanitair, tegels en badkamers.