Imola tegels

Bent u op zoek naar Imola tegels? De Italiaanse Cooperatie Ceramica d’Imolais is één van de oudste tegelfabrieken van de wereld; daarmee is het een belangrijk referentiepunt voor veel merken. Met een jaarlijkse productie van meer dan 25.000.000 m² aan tegels en een ervaring van 135 jaar, kan het met recht een grote speler op de keramische tegelmarkt worden genoemd. Imola is een toonaangevende speler op het gebied van tegels in:

  • Productiecapaciteit;
  • Technologische ontwikkelingen;
  • Design-innovaties op het gebied van tegels.

Imola tegels zijn verkrijgbaar in talloze designs, kleuren en vormen. Hierdoor vindt u gegarandeerd een product dat aansluit bij uw wensen en smaak. Of u nu op zoek bent naar een mooie wand- of vloertegel, bij Imola vindt u altijd wat u zoekt. De tegels zijn speciaal gemaakt voor sanitaire ruimtes en daarom zijn deze extra vochtbestendig. Natuurlijk kunt u de tegels ook gebruiken in andere ruimtes.

Prachtig Imola tegels voor bij u thuis

Met trots kan Verwijst zeggen dat wij een diverse aanbod Imola tegels hebben. Heeft u een passend advies nodig omtrent de juiste tegel voor bij u thuis? Neem contact met ons op voor de vele mogelijkheden. In een gesprek kunnen wij nader ingaan op al uw wensen!

Compleet assortiment tegels, sanitair en badkamers

Naast tegels biedt Verwijst een uitgebreid assortiment sanitair en badkamers. Kom gerust eens langs in onze showroom om het prachtige aanbod te bekijken. Ideaal om alvast een beetje inspiratie te krijgen voor bij u thuis!

Foto impressie

Voor een kleine impressie nodigen wij u uit om de fotogalerij te bekijken. Uiteraard kunt u ons ook volgen op Facebook!