Design badkamer

Wilt u uw eigen woonstijl terugzien in uw badkamer? Een design badkamer staat voor bravoure, een uitgesproken stijl. Aan de hand van uw wensen gaan we aan de slag met het ontwerp, zodat u er duidelijk uw eigen handtekening in zult herkennen. Maak kennis met Verwijst in Uden, uw specialist in badkamers, tegels én sanitair. Wij helpen u graag de badkamer te kiezen die uw stijl uitstraalt, of ontwerpen voor u een design volledig op maat.

Design badkamer ontwerpen naar uw wensen

Bij Verwijst vindt u een uitgebreid aanbod aan design badkamers in de showroom. We hebben er diverse opstellingen gepresenteerd, in combinatie met verschillende badkamermeubels, zodat u een goede impressie verkrijgt van alle mogelijkheden. Houdt u van moderne architectuur? Wilt u een luxere en eigentijdse uitstraling creëren in uw nieuwe badkamer? Onze badkamerspecialisten begeleiden u graag bij het maken van de juiste keuzes.

Onder sanitair vindt u een uitgebreid assortiment van kranen, baden, badmeubels en meer. Met onze badkamer ontwerp tool kunt u alvast uw design badkamer ontwerpen. Plan een afspraak met Verwijst in voor het bespreken van het ontwerp. Wij inspireren en informeren u met passie!

Complete badkamer met alle luxe

Op al uw wensen en voorkeuren speelt Verwijst in. In onze showroom vindt u speciale items om uw badkamer compleet te maken. U kunt onder andere denken aan:

Wij staan voor kwaliteit. In het assortiment van Verwijst vindt u daarbij niet alleen A-merken, maar ook verschillende opkomende, veelbelovende merken. Daarnaast heeft u bij ons de keuze of u de badkamer laat monteren en installeren door ons, of door iemand anders. Misschien wilt u liever zelf aan de slag gaan!

Meer informatie

U bent van harte welkom in onze ruime showroom in Uden. Wilt u een afspraak maken? Neem dan even contact met ons op. Het is uiteraard ook mogelijk om zonder afspraak in onze showroom langs te komen. Onze badkamerspecialisten staan voor u klaar om u te helpen met uw design badkamer!

design badkamer