Design badkamer

Wilt u een eigen stijl van wonen terugzien in uw badkamer? Een design badkamer kent bravoure, een uitgesproken stijl. Geheel aan de hand van uw wensen komt uw handtekening terug in de badkamer. Maak kennis met Verwijst in Uden, uw specialist in badkamers, tegels én sanitair. Met een beetje hulp kiest u een badkamer die uw stijl uitstraalt of ontwerpt u een design volledig op maat.

Design badkamer ontwerpen naar uw wensen

Verwijst kent een uitgebreid aanbod aan design badkamers in de showroom. Hier vindt u diverse opstellingen in combinatie met verschillende badkamermeubels, zodat u een goede impressie verkrijgt van alle mogelijkheden. Hecht u veel waarde aan een moderne architectuur? Wilt u een luxere uitstraling creëren in uw nieuwe badkamer? Onze badkamerspecialisten begeleiden u graag bij het maken van de juiste keuzes.

Onder sanitair vindt u een uitgebreid assortiment van kranen, baden, badmeubels en meer. Middels badkamer ontwerp kunt u alvast uw design badkamer ontwerpen. Plan een afspraak met Verwijst in voor het bespreken van het ontwerp. Wij inspireren én informeren u met passie!

Complete badkamer met alle luxe

Op al uw wensen en voorkeuren speelt Verwijst in. In onze showroom vindt u speciale items om uw badkamer compleet te maken. U kunt onder andere denken aan:

Wij staan voor kwaliteit. In het assortiment van Verwijst vindt u zowel A als opkomende merken. Bovendien laten wij u vrij in de keuze wie u kiest voor het installeren en monteren van uw badkamer. U kunt namelijk zelf aan de slag gaan of de werkzaamheden overlaten aan Verwijst.

Meer informatie

Wij heten u van harte welkom in onze ruime showroom. Voor het maken van een afspraak verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Het is natuurlijk geen probleem om direct in onze showroom langs te komen. Onze badkamerspecialisten staan voor u klaar om u te helpen met uw design badkamer!