Porcelanosa tegels

Met ”Passie voor het detail” is Porcelanosa marktleider in de sector van keramische vloer- en wandtegels. Met meer dan 800 werknemers geniet het bedrijf mondiale faam in Nederland. Momenteel plukt het de vruchten van het vele werk dat in het verleden heeft plaatsgevonden. Dit wordt gestoken in onderzoek, ontwikkeling en uit zich in de kwaliteit van de Porcelanosa tegels.

Waar komen Porcelanosa tegels vandaan

Porcelanosa is een Spaans merk en is onderdeel van Porcelanosa Grupo. Het merk is gespecialiseerd in het produceren van hoogwaardige keramische vloeren en keramische coatings. Naast het produceren van vloeren is het merk ook bekend van zijn keukens, badkamers en zelfs kledingkasten. Bij Verwijst hebben wij alles op het gebied van Porcelanosa sanitaire producten in het assortiment. Zo is het mogelijk een de badkamer en toilet geheel in Porcelanosa stijl in te richten voor een strakke en uniforme aankleding van de sanitaire ruimtes in uw woning.

Diverse materialen Porcelanosa tegels

Deze mooie en sterke spaanse tegels van de Porcelanosa familiegroep zijn in veel ruimtes toepasbaar en worden veel gebruikt in de hedendaagse architectuur. Deze tegels worden veelvuldig gebruikt voor het verbeteren van de woning en zijn uiterst geschikt als decoratie. De nieuwste generatie van Porcelanosa tegels heet “Solid Surface”. Het wordt vervaardigd met een kunsthars genaamd Krion. Verkocht in de vorm van een platen zodat ze in elke vorm kunnen worden gesneden. Denk aan objecten zoals toonbanken en hoofdeinden. Ook bestaat de Porcelanosa groep uit acht verschillende fabrieken met elk hun eigen specifieke kenmerken. We zetten ze even op een rijtje:

  • Venis tegels: geglazuurd aardewerk, steengoed en porselein
  • Porcelanosa tegels: geglazuurd porselein aardewerk
  • Gamadecor: uiterst geschikt voor badkamer en keuken
  • L’Antic Colonial: natuursteen, mozaïek, parket, leisteen enz.
  • Butech: biedt technische oplossingen zoals installatie, onderhoud, akoestiek, waterdichting enz.
  • Noken: kranen, radiatoren, spiegels en badkamermeubels
  • System-Pool: gebruikt voor bad, douche en hydromassage.

Deze prachtige producten van Porcelanosa zullen uw ruimtes niet enkel verfraaien, maar ook onderhouden. De producten van Porcelanosa, en met name de tegels, zijn een lust voor het oog. Verwijst heeft een mooie selectie tegels in diverse formaten en kent vele afwerkingen. Uw voorkeur zit er zeker tussen en anders besteld Verwijst het voor u! Wilt u langskomen om de tegels met eigen ogen te bekijken en te voelen?

Bekijk Porcelanosa tegels bij onze Showroom

Verwijst heeft meer dan 1.000 verschillende soorten tegels op voorraad. Maak een afspraak in onze showroom, zodat u gewaarborgd bent van een deskundig advies. Samen kijken wij naar al uw wensen en laten we de sfeer uitstralen die u thuis wenst. Het is belangrijk om u zich te laten informeren door een echte expert. Immers dient u jarenlang van uw nieuwe vloer / tegels te kunnen genieten.

Heeft u dus hulp nodig bij het kiezen van de juiste tegel, het zetten van tegels of wenst u zelfs vloerverwarming? Als vloerspecialist staat Verwijst u van A tot Z bij. Neem contact met ons op door het contactformulier in te vullen of één van onze vestigingen op te bellen. U kunt deze bereiken via 0413-262078 (Uden). Wij heten u alvast welkom in onze ruime showroom!