Porcelanosa tegels

Met ”Passie voor het detail” is Porcelanosa marktleider in de sector van keramische vloer- en wandtegels. Met meer dan 800 werknemers geniet het bedrijf mondiale faam in Nederland. Momenteel plukt het de vruchten van het vele werk dat in het verleden heeft plaatsgevonden. Dit wordt gestoken in onderzoek, ontwikkeling en uit zich in de kwaliteit van de Porcelanosa tegels.

Porcelanosa is een Spaans merk en is onderdeel van Porcelanosa Grupo. Het merk is gespecialiseerd in het produceren van hoogwaardige keramische vloeren en keramische coatings. Naast het produceren van vloeren is het merk ook bekend van zijn keukens, badkamers en zelfs kledingkasten. Bij Verwijst hebben wij alles op het gebied van Porcelanosa sanitaire producten in het assortiment. Zo is het mogelijk een de badkamer en toilet geheel in Porcelanosa stijl in te richten voor een strakke en uniforme aankleding van de sanitaire ruimtes in uw woning.

Diverse materialen tegels

Porcelanosa is gespecialiseerd in:

  • Vervaardigen van één maan gebakken;
  • Aardewerk;
  • Porseleinen vloer- en wandtegels.

Bij Verwijst vindt u Porcelanosa tegels in diverse formaten en vele afwerkingen. Met high tech, een innovatief ontwerp en hoge kwaliteit onderscheidt Porcelanosa zich in de markt.

Showroom Verwijst

Verwijst heeft meer dan 1.000 verschillende soorten tegels op voorraad. Maak een afspraak in onze showroom, zodat u gewaarborgd bent van een deskundig advies. Samen kijken wij naar al uw wensen en laten we de sfeer uitstralen die u thuis wenst. Het is belangrijk om u zich te laten informeren door een echte expert. Immers dient u jarenlang van uw nieuwe vloer / tegels te kunnen genieten.

Heeft u dus hulp nodig bij het kiezen van de juiste tegel, het zetten van tegels of wenst u zelfs vloerverwarming? Als vloerspecialist staat Verwijst u van A tot Z bij. Neem contact met ons op door het contactformulier in te vullen of één van onze vestigingen op te bellen. U kunt deze bereiken via 0413-262078 (Uden). Wij heten u alvast welkom in onze ruime showroom!