Porcelanosa tegels

Met ”Passie voor het detail” is Porcelanosa marktleider in de sector van keramische vloer- en wandtegels. Meer dan 800 werknemers hebben het bedrijf mondiale faam bezorgd; zo ook in Nederland. Momenteel plukt Porcelanosa de vruchten van al het werk dat in het verleden heeft plaatsgevonden. Jaren aan onderzoek, ontwikkeling en innovatie uiten zich nu in de kwaliteit van de Porcelanosa tegels.

Waar komen Porcelanosa tegels vandaan

Porcelanosa is een Spaans merk en is onderdeel van Grupo Porcelanosa. Het merk is gespecialiseerd in het produceren van hoogwaardige keramische vloeren en keramische coatings. Naast de productie van vloeren kunt u het merk ook kennen van zijn keukens, badkamers en zelfs kledingkasten. Bij Verwijst in Uden hebben wij alles op het gebied van Porcelanosa sanitaire producten in het assortiment. Zo is het mogelijk een de badkamer en toilet geheel in Porcelanosa stijl in te richten voor een strakke en uniforme aankleding van de sanitaire ruimtes in uw woning.

Diverse materialen Porcelanosa tegels

Deze mooie en sterke Spaanse tegels van de Porcelanosa familie zijn in veel ruimtes toepasbaar en worden dan ook veel gebruikt in de hedendaagse architectuur. Vaak worden de tegels gebruikt voor het verbeteren van de woning en ze zijn ook erg decoratief. De nieuwste generatie van Porcelanosa tegels heet “Solid Surface”. Deze serie wordt vervaardigd met een kunsthars genaamd Krion. Ze worden verkocht in plaatvorm, zodat ze in elke gewenste vorm kunnen worden gesneden. Denk aan objecten zoals toonbanken en hoofdeinden. De Porcelanosa groep bestaat uit acht verschillende fabrieken met elk hun eigen specifieke kenmerken. We zetten ze even op een rijtje:

  • Venis tegels: geglazuurd aardewerk, steengoed en porselein
  • Porcelanosa tegels: geglazuurd porselein aardewerk
  • Gamadecor: bij uitstek geschikt voor badkamer en keuken
  • L’Antic Colonial: natuursteen, mozaïek, parket, leisteen enz.
  • Butech: biedt technische oplossingen zoals installatie, onderhoud, akoestiek, waterdichting enz.
  • Noken: kranen, radiatoren, spiegels en badkamermeubels
  • System-Pool: gebruikt voor bad, douche en hydromassage.

Deze prachtige producten van Porcelanosa zullen uw ruimtes niet enkel verfraaien; ze zijn een echte toevoeging en bovendien eenvoudig te onderhouden. De producten van Porcelanosa, en zeker ook de tegels, zijn een lust voor het oog. Verwijst heeft een mooie selectie tegels in diverse formaten met vele verschillende afwerkingen. Uw voorkeur zit er zeker tussen, en heeft u speciale wensen? Dan bestelt Verwijst het voor u! Wilt u langskomen om de tegels met eigen ogen te bekijken en te voelen?

Bekijk Porcelanosa tegels bij onze Showroom

Verwijst heeft meer dan 1.000 verschillende soorten tegels op voorraad. Maak een afspraak in onze showroom, zodat wij alle tijd voor u kunnen nemen voor deskundig advies. Samen kijken wij naar al uw wensen en gaan we op zoek naar de sfeer die u thuis wenst. Het is belangrijk dat u zich laat informeren door een echte expert. U wilt immers nog jarenlang van uw nieuwe vloer / tegels kunnen genieten.

Heeft u dus hulp nodig bij het kiezen van de juiste tegel, het zetten van tegels of wenst u zelfs vloerverwarming? Als vloerspecialist staat Verwijst u van A tot Z bij. Neem contact met ons op door het contactformulier in te vullen of ons even te bellen op 0413-262078 (Uden). Wij heten u alvast welkom in onze ruime showroom!