Porcelanosa tegels

”Passie voor het detail”. Met deze slogan is Porcelanosa marktleider geworden in keramische vloer- en wandtegels. Meer dan 800 werknemers hebben het Spaanse bedrijf mondiale faam bezorgd; zo ook in Nederland. Momenteel plukt Porcelanosa de vruchten van al het werk dat in het verleden heeft plaatsgevonden. Jaren aan onderzoek, ontwikkeling en innovatie uiten zich nu in de kwaliteit van de Porcelanosa tegels. Bij Verwijst zijn we heel enthousiast over de verschillende tegelseries van Porcelanosa.

Porcelanosa Venis tegels

De oorsprong van Porcelanosa tegels

Porcelanosa is een Spaans merk en is onderdeel van Grupo Porcelanosa. Het merk is gespecialiseerd in het produceren van hoogwaardige keramische vloeren en keramische coatings. Naast de productie van vloeren kunt u het merk ook kennen van zijn keukens, badkamers en zelfs kledingkasten. Bij Verwijst in Uden hebben wij alles op het gebied van Porcelanosa sanitaire producten in het assortiment. Zo is het mogelijk een de badkamer en toilet geheel in Porcelanosa stijl in te richten voor een strakke en uniforme aankleding van de sanitaire ruimtes in uw woning.

Porcelanosa tegels van diverse materialen

De mooie, verfijnde en robuuste Spaanse tegels van Porcelanosa zijn in veel ruimtes toepasbaar en worden dan ook veel gebruikt in de hedendaagse architectuur. Ze zijn erg decoratief en voor elke interieurstijl is er wel een tegelserie die daar perfect bij past. De nieuwste generatie van Porcelanosa tegels heet “KRION ® Solid Surface”. Het solide oppervlak is gïnspireerd op natuursteen, maar bestaat voor tweederde uit natuurlijke mineralen en een aantal zeer resistente soorten hars. Omdat ze niet poreus zijn en wel zeer hard, vereisen ze nauwelijks onderhoud. Ze worden verkocht in plaatvorm, zodat ze in elke gewenste vorm kunnen worden gesneden.

De Porcelanosa groep biedt meer dan alleen tegels

De Porcelanosa groep bestaat uit acht verschillende fabrieken die elk gespecialiseerd zijn in de productie van bepaalde producten. We zetten ze even op een rijtje:

  • Venis tegels: geglazuurd aardewerk, steengoed en porselein
  • Porcelanosa tegels: geglazuurd porselein aardewerk
  • Gamadecor: meubilair en tegels die bij uitstek geschikt zijn voor badkamer en keuken
  • L’Antic Colonial: natuursteen, mozaïek, parket, leisteen enz.
  • Butech: biedt technische oplossingen zoals installatie, onderhoud, akoestiek, waterdichting enz.
  • Noken: kranen, radiatoren, spiegels en badkamermeubels
  • System-Pool: gebruikt voor bad, douche en hydromassage.

De prachtige producten van Porcelanosa zullen uw ruimtes niet alleen mooier maken; zijn echt een aanwinst, een lust voor het oog, en bovendien eenvoudig te onderhouden. Bij Verwijst vindt u een mooie selectie tegels in diverse formaten met vele verschillende afwerkingen. Uw voorkeur zit er zeker tussen, en heeft u speciale wensen? Dan bestelt Verwijst het voor u! Wilt u langskomen om de tegels met eigen ogen te bekijken en te voelen?

Porcelanosa Madison Plata tegels.

Bekijk onze tegels in onze showroom

Verwijst heeft meer dan 1.000 verschillende soorten tegels op voorraad. Maak een afspraak in onze showroom, zodat wij alle tijd voor u kunnen nemen voor deskundig advies. Samen kijken wij naar al uw wensen en gaan we op zoek naar de sfeer die u thuis wenst. Het is belangrijk dat u zich laat informeren door een echte expert. U wilt immers nog jarenlang van uw nieuwe vloer / tegels kunnen genieten.

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste tegel, het zetten van tegels of wenst u zelfs vloerverwarming? Als vloerspecialist staat Verwijst u van A tot Z bij. Neem contact met ons op door het contactformulier in te vullen of ons even te bellen op 0413-262078 (Uden). Wij heten u alvast welkom in onze ruime showroom!