We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat u ermee instemt.

T: 0413-262078 E: info@verwijst.nl

Badkamer Asten

In de regio Asten kunt u uitstekend bij Verwijst terecht voor uw badkamer. Maak een afspraak of bezoek direct onze showroom voor de mogelijkheden!

Stel uw badkamer samen bij Verwijst in de regio Asten. Met verschillende badkamerstijlen voorzien wij in al uw wensen. Wilt u een moderne look? Of wellicht een klassieke stijl voor een rustige uitstraling? In ons assortiment vindt u de volgende badkamerstijlen:

Afhankelijk van uw wensen helpen onze adviseurs u aan de gewenste badkamer. Heeft u iets voor ogen en wilt u dit op papier uitwerken? Maak gebruik van badkamer ontwerp en realiseer een badkamer op maat. Zo verkrijgt u alvast een goed beeld van de mogelijkheden bij Verwijst. Wij gaan vervolgens graag het gesprek met u aan om dit ontwerp werkelijkheid te maken.

Alles onder één dak

Wij laten u vrij in uw keuze voor de badkamer. U kunt:

  • Installatie en montage zelf regelen;
  • Gebruikmaken van ons netwerk;
  • Ervoor kiezen om Verwijst alles van A tot Z te laten regelen.

Indien u ervoor kiest om alles door ons te laten coördineren, ontzorgen wij u volledig. U heeft één aanspreekpunt en ontvangt na afloop één totaalfactuur. Handig, makkelijk en ontzorgend: een service die wij graag leveren!

Tegels & Sanitair Asten

Behalve een nieuwe badkamer kunt u ook bij Verwijst terecht voor tegels en sanitair. Wij bieden top kwaliteit wandtegels, vloertegels en keramisch parket. Daarnaast leveren wij de volgende sanitair producten:

  • Baden;
  • Badmeubels;
  • Douchesets.
  • Toiletten;
  • En meer..

Showroom

Voor het complete aanbod badkamers, tegels en sanitair kunt u langskomen in onze showroom. Met een afspraak bent u gewaarborgd van een adviseur die u meehelpt. Maak direct een afspraak via contact, Alvast tot ziens in onze showroom in Deurne of Uden! Volgt u Verwijst al op Facebook? Via Facebook blijft u op de hoogte van de nieuwste aanbiedingen en interessante acties die lopen.

Foto impressie

Klik op een foto om de foto te vergroten en de fotogalerij te openen.

Bezoek onze showroom

U kunt tijdens openingstijden onze showroom binnenlopen, we hebben de koffie alvast klaargezet. Wel bent u verzekerd van deskundig advies, inspirerende tips én inzicht in uw mogelijkheden indien u van te voren een afspraak maakt.
 
Wij staan voor u klaar voor het samenstellen van uw ideale badkamer of tegelvloer. Verwijst biedt een compleet assortiment aan sanitair, tegels en badkamers.