Mosa keramische tegels

Nederlandse kwaliteit voor elke badkamer

Bij Verwijst in Uden bent u van harte welkom in de showroom om de fascinerende wereld van Mosa tegels te ontdekken. Deze Nederlandse fabrikant kent zijn oorsprong in Maastricht en staat al decennialang bekend als één van de meest vooraanstaande producenten van hoogwaardige keramische tegels. Van strakke, minimalistische designs tot warme, natuurlijke texturen: met de Mosa tegels in ons assortiment is er ook voor uw smaak en visie een tegel die perfect past.

Mosa tegels: innovatieve ontwerpen, eigentijds design

Voor elke stijl is een Mosa tegel te vinden. Laat u verrassen door de verschillende collecties. Van klassieke vierkante tegeltjes in wit of welke andere kleur dan ook, tot moderne XXL tegels voor een strakke look met nauwelijks voegen. De Colors-collectie bijvoorbeeld, is verkrijgbaar in maar liefst vijftig kleuren, van intens tot zacht. Houdt u van een vintagelook? Roep dan de sfeer van de jaren dertig op met de Classic Foxtrot. Wilt u een moderne, strakke badkamer die rust uitstraalt? Dan is  de Mosa Solids wellicht wat voor u. Minimalistische esthetiek met neutrale, ingetogen kleuren die zorgen voor een ingetogen, luxueuze uitstraling.

Duurzaamheid als prioriteit

In het productieproces van Mosa Tegels staat duurzaamheid centraal. De vloer- en wandbekleiding is gemaakt van hoogwaardige keramische materialen en zijn geproduceerd volgend de hoogste normen. De tegels zijn bestand tegen slijtage, krassen en vlekken, en gaan dan ook een leven lang mee. Daarnaast is er bij de productie ook veel aandacht voor het milieu, met een focus op energie-efficiëntie, recycling en het minimaliseren van afval en emissies.

Innovatieve oplossingen voor elk project

Mosa blijft innoveren en nieuwe technologieën ontwikkelen. Daardoor kan het bedrijf steeds tegemoet blijven komen aan de continue veranderende behoeften van particulieren en bedrijven. Van antisliptegels tot geluidsabsorberende tegels voor rustige omgevingen: De innovatieve oplossingen van Mosa zijn niet alleen functioneel, maar ook esthetisch. U kunt dankzij de geavanceerde productiemethoden altijd vertrouwen op de kwaliteit van Mosa tegels voor het realiseren van uw projectdoelen.

Bezoek onze showroom in Uden

Benieuwd naar de mogelijkheden van Mosa tegels voor uw project? Breng dan een bezoek aan onze showroom in Uden en laat u inspireren door het uitgebreide assortiment. Onze verkoopadviseurs staan klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte tegels die aansluiten bij uw wensen en behoeften. Bekijk zelf de vele mogelijkheden en de innovatieve designs van Mosa tegels en maak uw badkamer compleet met de uitstraling die u wenst.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie, of om een afspraak te maken. Wij kijken ernaar uit om samen met u de perfecte tegel uit te kiezen en uw ruimtes te verfraaien met de prachtige Mosa tegels!