Mosa tegels

Bestel Mosa tegels bij Verwijst. Als badkamer-, sanitair– en tegelspecialist bieden wij een compleet assortiment van Mosa. De tegels van Mosa staan bekend om haar architectonische vorm. Hierdoor versterken deze tegels aanzienlijk een ruimte. Bovendien zijn Mosa tegels functioneel en praktisch in gebruik en onderhoud.

Design Mosa tegels

U vindt bij Verwijst keramische tegels van Mosa in diverse vormen en eigenschappen. Gedacht kan worden aan de maten XXS tot XXL en van LED materiaal tot aan glas en staal. Hierdoor kunt u deze tegels gebruiken in:

  • De badkamer;
  • Het toilet;
  • De woonkamer.

Verkrijg bij Verwijst een passend advies voor uw interieur. Wij kijken graag naar uw wensen en laten bij u thuis de sfeer uitstralen die u wenst. Voor het maken van een afspraak in onze showroom kunt u contact opnemen. Dit doet u door het contactformulier in te vullen of een belletje te geven naar 0413-262078. Gevestigd in Uden bieden wij een passend assortiment van tegels, sanitair en badkamers. Onze showrooms ontleent zich perfect om inspiratie te verkrijgen voor bij u thuis.

Hoge kwaliteit tegels

De tegels van Mosa zijn gemaakt van hoge kwaliteit materialen en bieden daarmee een uitstekende duurzaamheid. Dit is goed in lijn met het tijdloze karakter van veel van de tegels, die gemakkelijk decennia meegaan. De tegels zijn goed geschikt voor op de wand en op de vloer, zowel binnen als zelfs buiten. Het terras voorzien van mooie nieuwe tegels of er op de wand in de badkamer voor zorgen dat u een nieuwe kleur aan kunt brengen? De Mosa tegels vormen dan een goede keuze, net als voor in de keuken en andere delen van het huis. Bekijk de uitgebreide collectie tegels van Mosa, zodat u een goed beeld krijgt van wat er beschikbaar is om inspiratie op te doen.

Foto impressie

Middels de onderstaande foto impressie verkrijgt u een goede impressie van enige mogelijkheden. Voor al onze tegels verzoeken wij u om onze showroom te bezoeken. Uiteraard kunt u ook onze Facebookpagina bekijken om diverse realisaties bij klanten te bekijken. Alvast welkom in de showroom van Verwijst voor prachtige Mosa tegels!