Mosa tegels

Bestel uw Mosa tegels direct bij Verwijst. Als badkamer-, sanitair– en tegelspecialist bieden wij een compleet assortiment van Mosa. De tegels van deze fabrikant staan bekend om haar architectonische vormen. De ruimte en inrichting worden door de tegels aanzienlijk versterkt. Bovendien zijn Mosa tegels functioneel en praktisch in gebruik en onderhoud.

Design Mosa tegels

U vindt bij Verwijst keramische tegels van Mosa in diverse vormen en met verschillende unieke eigenschappen. Zo kunt u denken aan maten die variëren van  XXS tot XXL,  en van LED materiaal tot aan glas en staal. Hierdoor kunt u deze tegels gebruiken in:

  • De badkamer;
  • Het toilet;
  • De woonkamer.

Vraag Verwijst in Uden om een passend advies voor uw interieur. Wij luisteren graag naar uw wensen zodat u thuis precies die sfeer en uitstraling verkrijgt waar u naar op zoek bent. Voor het maken van een afspraak in onze showroom kunt u contact opnemen. Dit doet u door het contactformulier in te vullen of een belletje te geven naar 0413-262078. Wij bieden een passend en uitgebreid assortiment van tegels, sanitair en badkamers. Onze showroom in uden leent zich perfect om inspiratie te verkrijgen voor bij u thuis.

Hoge kwaliteit tegels

Mosa tegels zijn gemaakt van materialen van hoogstaande kwaliteit en bieden daarmee een uitstekende duurzaamheid. Dit is goed in lijn met het tijdloze karakter van veel van de tegels, die met gemak decennialang meegaan. De tegels zijn geschikt voor op de wand en op de vloer, zowel binnen als buiten. Wilt u het terras voorzien van mooie nieuwe tegels, of wilt u de wanden in de badkamer graag voorzien van een nieuwe, frisse kleur?  De producten van Mosa vormen dan een goede keuze. Ook in de keuken of andere verblijfsruimte kunnen Mosa tegels uw interieur versterken. Bekijk de uitgebreide collectie tegels van Mosa, zodat u een goed beeld krijgt, of om inspiratie op te doen.

Foto impressie

Middels de onderstaande foto-impressie verkrijgt u een goede indruk van verschillende mogelijkheden. Om al onze tegels ook in het echt te bekijken, verzoeken wij u om onze showroom te bezoeken. Uiteraard kunt u ook onze Facebookpagina bekijken, waar we diverse realisaties bij klanten presenteren. We heten u van harte welkom in de showroom van Verwijst!