Geberit DuoFresh: Nooit meer vieze luchtjes!

Een aangenaam toiletbezoek begint met een schoon en fris toilet. Uw toilet kan echter nog zo schoon zijn, een onaangename geur kan de boel toch verpesten. Gelukkig zijn er verschillende manieren om van die vieze luchtjes op het toilet af te komen. U kunt bijvoorbeeld een verfrissingsspray gebruiken, een lucifer aansteken of wellicht een raam open zetten. Dan is het “kwaad” echter al geschied! Met de geurafzuiging van Geberit DuoFresh worden de vieze luchtjes direct afgevoerd en wordt de lucht gereinigd. Dit systeem is uiteraard ook bij Verwijst Badkamers en Sanitair verkrijgbaar!

Geurafzuiging direct in de toiletpot

Het unieke van de geurafzuiging van Geberit DuoFresh is dat hij de vieze geurtjes direct uit de wc-pot verwijdert. Ze krijgen dus geen kans om zich door de ruimte te verspreiden. Met één druk op de knop schakelt u de mechanische geurafzuiging in, en het uitschakelen gaat automatisch. Ook een touch-free uitvoering is mogelijk: daarbij schakelt de module automatisch in wanneer u het toilet nadert. De lucht wordt dan direct gefilterd terwijl de schone lucht in de ruimte wordt verspreid.

Eenvoudige en prettige bediening

De superstille ventilator van de Geberit DuoFresh voert de nare luchtjes direct vanuit de toiletpot, via de wateraanvoerleiding af naar het koolfilter dat achter de bedieningsplaat zit. Daar wordt de lucht gezuiverd en terug de ruimte ingeblazen. De bedieningsplaten zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en stijlen, zodat er altijd wel één is die past bij de styling van uw badkamer of toiletruimte. Zelfs touchfree bediening is mogelijk!

Uw opties voor een Geberit DuoFresh module
Alle DuoFresh modules zijn voorzien van geurzuivering en een toiletstickhouder. Daarnaast heeft u de keuze uit de volgende mogelijkheden:

  • Handmatige activering: Hierbij kan de module gekoppeld worden met bijvoorbeeld een lichtschakelaar die u indrukt wanneer u het toilet bezoekt.
  • Automatische activering en oriëntatielicht: Deze module is uitgerust met een sensor die het systeem inschakelt zodra u het toilet nadert. Bovendien gaat ook het ingebouwde oriëntatielicht automatisch aan. Zo hoeft u het felle badkamer- of toiletlicht ’s nachts niet in te schakelen en kunt u zich bij dit aangename schijnsel oriënteren. Via de Geberit Home app is de helderheid bovendien in te stellen.

Meer informatie over de DuoFresh module

Wilt u meer weten over de Geberit DuoFresh module? Bij Verwijst kunnen we u uitgebreid informeren over de mogelijkheden. Uiteraard is het mogelijk om de module in uw badkamerontwerp te integreren. Kijkt u ook eens naar alle andere superhandige toilet-gadgets die uw toiletbezoek naar een hoger niveau kunnen tillen, zoals bijvoorbeeld het Aquaclean toilet,  de Geberit Monolith sanitairmodule of een Direct flush toilet.