Sanitair

Nieuw sanitair uitzoeken en (laten) plaatsen doet u niet elke dag. U wilt zorgvuldige keuzes maken want alles moet weer een behoorlijke tijd meegaan. Ook wilt u natuurlijk niet dat uw sanitair er over vijf jaar alweer gedateerd uitziet. Omdat er zoveel mogelijkheden zijn, kunt u waarschijnlijk wel wat advies gebruiken. Bij Verwijst in Uden helpen we u graag om de juiste keuzes te maken. Welke stijl past bij u? Houdt u van strak en modern, of voelt u zich meer thuis in een klassiek interieur? Onze specialisten gaan graag met u in gesprek om u te helpen zoeken naar de juiste producten.  Kom vrijblijvend langs bij onze ruime showroom in Uden (Bitswijk 31, 5401 JA). Daar kunt u op uw gemak veel verschillende opstellingen van badkamers en sanitaire ruimtes bekijken. Onze adviseurs laten u graag zien welke mogelijkheden er zijn op sanitair gebied.

Het perfect sanitair voor u

Wanneer u voor nieuw sanitair moet gaan kijken, zult u verbaasd staan over de vele mogelijkheden. Niet alleen de stijl die u wenst is daarbij belangrijk; ook over een aantal praktische zaken moet worden nagedacht. Onze specialisten helpen u graag een op weg en geven u tips en advies, zodat u niks over het hoofd ziet! Niets is immers vervelender is dan achteraf tot de conclusie te komen, dat u toch nog iets vergeten bent. De belangrijkste zaken waar u over na moet denken, zetten we daarom graag op een rijtje.

1. Ventilatie

Ventilatie is misschien niet het eerste waar je aan denkt bij het kopen en inrichten van het nieuwe sanitair, maar het is wel heel belangrijk. Net als vloerverwarming is ventilatie geen opvallend detail of onderdeel van uw badkamer of toilet. Voor het onderhoud en de duurzaamheid en het gezonde klimaat in uw badruimte is goede ventilatie echter onmisbaar. Bespaar dan ook niet op ventilatie omdat het geen zichtbaar onderdeel is. Zonder goede ventilatie heeft u namelijk veel eerder last van schimmel, maar ook beslaat uw spiegel bijvoorbeeld veel sneller.

2. De verlichting

Verlichting is een belangrijk aspect dat niet vergeten mag worden. Er moet goede verlichting aanwezig zijn, maar met de juiste lichtinstallaties kunt u uw badkamer ook ruimer laten lijken of een bijzondere sfeer geven. Natuurlijke lichtinval een cruciale factor, maar meestal heeft een badkamer of toilet geen groot raam. Vaak is het zelfs helemaal afwezig. Wilt u gewoon een goed verlichte badkamer? Of wilt u de lichten aan kunnen passen? U kunt kiezen voor heldere verlichting, of dimbare lichten inzetten zodat u meer sfeer creëert in uw badkamer. Verwijst helpt u graag met het vinden van een lichtplan dat bij uw stijl en wensen past.

4. Wand- en vloertegels

Let erop dat u tegels kiest die geschikt zijn voor de wand en/of de vloer. Vaak zijn vloertegels bijvoorbeeld ook te plaatsen op de wand, maar andersom is dat meestal niet het geval. Dat heeft te maken met de dikte en draagkracht van de tegels. Natuurlijk wilt u ook dat de tegels passen bij het sanitair dat u heeft uitgezocht.

Neem vrijblijvend contact op

Bent u toe aan nieuw sanitair? Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Of heeft u hulp nodig bij het kiezen van uw sanitair? Neem vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons bereiken via info@verwijst.nl of bel naar 0413-262078. Ook kunt u natuurlijk een bezoek brengen aan onze showroom in Uden. Wij heten u van harte welkom!

Onze merken

sanibell sanitair.
sealskin sanitair.