Sanitair

Nieuw sanitair uitzoeken en plaatsen doet u niet elke dag. Er zijn zoveel mogelijkheden bij het kiezen van sanitair. Grote kans dat u wel wat advies kunt gebruiken. Het verbouwen van de badkamer is bijvoorbeeld een hele leuke klus maar ook hierbij heeft u enorm veel keus uit verschillende mogelijkheden. Vandaar dat wij uw graag willen helpen om de juiste keuzes te maken. Door te weten welke stijl bij u past kunt u makkelijker keuzes maken voor het nieuwe sanitair. Houd u bijvoorbeeld van strak en modern? Dan kan een van onze specialisten u helpen zoeken naar de juiste producten. Bent u meer van de klassieke stijl? Dan zoekt een van onze specialiste graag mee naar bijvoorbeeld kleuren zoals goud. Kom vrijblijvend langs bij onze showroom in Uden (Bitswijk 31, 5401 JA). Wij laten u graag zien welke mogelijkheden wij u te bieden hebben van sanitair. Ook kunt u bij ons terecht voor al uw vragen via info@verwijst.nl of bel naar 0413-262078.

Het perfect sanitair voor u

Wanneer u voor nieuw sanitair moet gaan kijken, heeft u keuze uit ontiegelijk veel mogelijkheden. Naast de vele mogelijkheden moet u ook nadenken over de praktische zaken. Wij van Verwijst helpen u graag een handje op weg zodat u niks over het hoofd ziet! Niets is vervelender is dan een belangrijk aspect over het hoofd zien. Daarom sommen wij hier alvast graag voor u de dingen op die snel over het hoofd worden gezien.

1. Ventilatie

Ventilatie is niet het eerste waar je aan denkt bij het kopen en inrichten van het nieuwe sanitair. En dat is logisch! Net als vloerverwarming is ventilatie geen meubel, accessoire of iets opvallends. Maar voor het onderhoud en de duurzaamheid van uw sanitair is goede ventilatie echt onmisbaar. Bespaar dan ook niet op ventilatie omdat het geen zichtbaar onderdeel is. Zonder goede ventilatie heeft u eerder last van schimmel en beslaat uw spiegel bijvoorbeeld veel sneller.

2. De verlichting

Naast ventilatie is ook verlichting een belangrijk aspect dat niet vergeten kan worden. Goede verlichting laat jouw badkamer ruimer lijken en in het donker naar de wc is al helemaal geen pretje. Hierbij is natuurlijke lichtinval een cruciale factor, maar u wilt natuurlijk geen te groot raam in uw badkamer. Verwijst helpt u graag met het kijken naar een lichtplan. Tip: Wilt u een donkere, warme badkamer kunnen creëren? Ga dan voor dimbare lampen. Ideaal

4. Wand en vloertegels

Let erop dat u tegels kiest die geschikt zijn voor de wand en/of de vloer. Ook is het uitzoeken van tegels belangrijk om te kijken of het past bij de andere sanitair producten. We zien vaak dat men een wandtegel graag ook op de vloer wilt. Wat niet in alle gevallen kan. Let hier dus goed op bij het uitkiezen van uw tegels. Dan komt u niet voor verrassingen te staan.

Neem vrijblijvend contact op

Bent u toe aan nieuw sanitair? Heeft u hulp nodig bij het kiezen van uw sanitair? Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons bereiken via info@verwijst.nl of bel naar 0413-262078. Ook kunt u vrijblijvend een bezoek brengen aan onze showroom in Uden. Wij heten u van harte welkom!

Onze merken