Wandtegels

Bent u op zoek naar prachtige wandtegels voor uw nieuwe woning of uw verbouwing? Voor uw badkamer, toilet, keuken of bijkeuken? Voor al deze ruimtes heeft Verwijst Badkamers, Tegels en Sanitair een prachtige collectie wandtegels voor u samengesteld. Vervaardigt uit de mooiste steensoorten en vormen. Weet u al welke tegels uw voorkeur hebben? Heeft u ook al een patroon bedacht? Dit alles zorgt voor een unieke look zodat geen enkele ruimte hetzelfde hoeft te zijn. U wilt geen standaard look voor uw badkamer of toilet maar juist een ruimte met uw persoonlijke voorkeuren.

Samen op zoek naar een oplossing

Wanneer u samen met één van onze specialisten in gesprek gaat, kunt u uw wensen uitspreken. Wilt u een geheel creëren of vindt u het juist prettig om elke ruimte een eigen look te geven? Al deze mogelijkheden zorgen ervoor dat u soms last kunt krijgen van keuzestress. Deze beslissingen maakt u voor een langere tijd en daarom wilt u met zorg de wandtegels kiezen. Dat begrijpen ze heel goed bij Verwijst.

Kiest u voor een mozaïek of voor een stoere betonlook? De mogelijkheden zijn enorm! Misschien bent u in het bezit van een mooie collectie tegels die u ooit heeft gevonden? Wellicht wilt u deze tegels verwerken in uw woning? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Voor elk interieur zijn er bijpassende wandtegels. De sfeer die u wilt creëren is persoonlijk en uniek.

Vloertegels als wandtegels gebruiken

Over het algemeen zijn wandtegels dunner dan vloertegels. Dit maakt wandtegels kwetsbaar om over te lopen. Een opkomende trend is om vloertegels als wandtegels te gebruiken. Dit vormt geen probleem, andersom wel. Een vloertegel als wandtegel gebruiken brengt enige voordelen met zich mee. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan het doorlopen van de vloer over de muur. Dit wordt onder andere gebruikt bij het laten doorlopen van de vloer op de badombouw, toiletachterwand, doucheruimte en achter de wastafel.

Badkamer en sanitair

Een nieuwe tegelvloer- of wand zorgt voor een andere uitstraling van uw badkamer, keuken of andere kamer. U kunt er ook voor kiezen om de hele badkamer aan te pakken. Verwijst beschikt over sanitair om uw badkamer van een nieuwe look te voorzien. Kiest u ervoor om een nieuwe stijl te introduceren in uw badkamer? U vindt complete stijlen bij ons:

Foto impressie

Creëer uw eigen ruimte met prachtige wandtegels van Verwijst. Wij heten u van harte welkom in onze showroom voor het bekijken van het totale aanbod. Neem hiervoor contact met ons op. Uiteraard bent u ook bij ons welkom zonder het maken van een afspraak. Door op een foto te klikken, opent u de fotogalerij en ziet u de foto vergroot.

</s