Wandtegels

Zoekt u wandtegels voor uw keuken of badkamer? Bij ons vindt u een prachtig assortiment van wandtegels. U heeft bij ons de keuze uit verschillende soorten en maten wandtegels. Voor elk interieur bieden wij een passende tegel. Kies de tegel die bij u past en laat u helpen door Verwijst. Wij staan voor u klaar voor het samenstellen van uw tegelwand- en vloer.

Vloertegels als wandtegels gebruiken

Over het algemeen zijn wandtegels dunner dan vloertegels. Dit maakt wandtegels kwetsbaar om over te lopen. Een opkomende trend is om vloertegels als wandtegels te gebruiken. Dit vormt geen probleem, andersom wel. Een vloertegel als wandtegel gebruiken brengt enige voordelen met zich mee. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan het doorlopen van de vloer over de muur. Dit wordt onder andere gebruikt bij het laten doorlopen van de vloer op de badombouw, toiletachterwand, doucheruimte en achter de wastafel.

Badkamer en sanitair

Een nieuwe tegelvloer- of wand zorgt voor een andere uitstraling van uw badkamer, keuken of andere kamer. U kunt er ook voor kiezen om de hele badkamer aan te pakken. Verwijst beschikt over sanitair om uw badkamer van een nieuwe look te voorzien. Kiest u ervoor om een nieuwe stijl te introduceren in uw badkamer? U vindt complete stijlen bij ons:

Foto impressie

Creëer uw eigen ruimte met prachtige wandtegels van Verwijst. Wij heten u van harte welkom in onze showroom voor het bekijken van het totale aanbod. Neem hiervoor contact met ons op. Uiteraard bent u ook bij ons welkom zonder het maken van een afspraak. Door op een foto te klikken, opent u de fotogalerij en ziet u de foto vergroot.