Geberit Monolith

De Geberit Monolith is ontworpen voor iedereen die extra luxe en comfort wil in de sanitaire ruimte, zonder een grote verbouwing te hoeven doen. Hij is ook bijzonder geschikt voor kleinere ruimtes waar geen plaats is voor een inbouwreservoir en te combineren met zowel een staand als een hangend toilet. Hij is bovendien ook te combineren met het AquaClean douchetoilet.

Een Monolith module biedt:

  • Verschillende afwerkingen
  • Twee bouwhoogtes
  • Efficiënte en superstille geurzuivering met keuze uit automatische of handbediende activering d.m.v. een soft-touch knop;
  • Eenvoudig te vervangen keramisch honingraat filter voor geurzuivering;
  • Soft-touch spoelactivering;
  • Oriëntatielicht dat automatisch inschakelt wanneer u de Monolith nadert. Handig voor ’s nachts!
  • Eenvoudige installatie wanneer er een netaansluiting aanwezig is;
  • De Monolith Plus heeft ook geïntegreerde intervalspoeling, zodat het water in waterleidingen en stortbak regelmatig wordt ververst.

Verschillende designs

De Monolith van Geberit heeft een prijswinnend design. Bij Verwijst kunt u hem bestellen met verschillende frontafdekkingen. Denk aan een keramische leisteenlook of een betonlook, maar er zijn ook  glazen fronten te bestellen in verschillende kleuren, zoals wit, zwart, lava en zandgrijs.

Met zoveel keuze is er altijd wel een look die bij uw badkamerinrichting past! Bovendien is het materiaal gemakkelijk schoon te houden. De zijafdekkingen zijn verkrijgbaar in twee verschillende uitvoeringen: chroom en zwartchroom.

Extra opties voor de Monolith Plus

U kunt uw toilet zo luxe maken als u zelf wilt. Zo kan uw toilet voorzien worden van een softclose toiletzitting, een automatisch openend en sluitend deksel en instelbare spoelvolume-opties. Ook is de Monolith te combineren met het douchetoilet van Geberit: de AquaClean. Ultieme hygiëne na elk toiletbezoek!

Meer informatie

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en de prijzen voor een Monolith sanitairmodule? Bij Verwijst helpen we u graag! Neem even contact met ons op of kom langs in onze showroom in Uden; onze specialisten nemen de tijd voor u en vertellen u alles wat u wilt weten.