Moderne badkamer

Een moderne badkamer ademt een sfeer van eenvoud, elegantie en kwaliteit. De badkamermeubels vormen een naadloze eenheid, zonder enige compromissen op het gebied van design binnen de badruimte. In de showroom van Verwijst vindt u een ruime collectie van moderne badkamers voor iedere prijsklasse en smaak.

Een mooie, strakke badkamer

Wanneer u kiest voor een badkamer met een modern design, kiest u voor krachtig en overtuigend minimalisme. Geniet iedere dag van een strakke badkamer op een bijzondere manier. Een manier die in feite alle hedendaagse trends trotseert.

Verwijst is als badkamerspecialist uw expert om natuurlijke materialen in uw badkamer te verwerken. Wilt u alvast uw wensen vormgeven in een nieuwe badkamer? Met onze speciale tool voor badkamerontwerp kunt u uw wensen en voorkeuren wegzetten in een eigen design. Het ontwerp dat daar uit komt, kunt u vervolgens meenemen wanneer u een afspraak maakt met één van onze badkamerspecialisten.

Meubels in alle stijlen voor uw moderne badkamer

In onze showrooms in Uden presenteren wij diverse opstellingen van moderne badkamers. U vindt bij ons uiteenlopende merken met elk hun eigen kenmerken; zo verkrijgt u een goede indruk van alle mogelijkheden. Stel vervolgens zelf uw droombadkamer samen, of laat u helpen door Verwijst. De keuze is aan u!

Bij een moderne badkamer horen strakke badkamermeubels. Wij zorgen ervoor dat uw stijlwensen voor uw badkamer tot uiting komen in de meubels en installaties van uw sanitaire ruimtes. Wij helpen u kiezen voor de juiste items voor een strakke en moderne badkamer die is voorzien van alle gemakken. Van sanitair tot tegels, maar ook die accessoires en details die de ruimte een “finishing touch” geven. Denk aan onderdelen zoals:

  • Kranen en knoppen;
  • Wastafels, baden, toilet en ander sanitair;
  • Douchewanden;
  • Waterafvoer;
  • Verlichting;
  • Spiegels;
  • Kasten en legplankjes;
  • etc.

Moderne voorzieningen in uw badkamer

Ook voor de laatste moderne snufjes op badkamergebied kunt u bij Verwijst terecht. Denk bijvoorbeeld aan een Sunshower (een infrarood douche), een DirectFlush toilet (een toilet zonder spoelrand) of geavanceerde geurafzuiging. Ook hebben we verschillende luxe items van Geberit in ons assortiment, zoals het Aquaclean douchetoilet voor ongeëvenaarde persoonlijke hygiëne. Vraag naar de mogelijkheden!

Altijd hét juiste advies met Verwijst

Wilt u iedere dag zorgeloos genieten van uw badkamer? Wilt u een badruimte zonder al te veel poespas, of bent u juist op zoek naar extra speciale items  om het comfort te verhogen? Maak een afspraak met onze badkamerspecialisten en ontdek wat er allemaal mogelijk is. Wij laten al uw badkamerideeën tot leven komen. Wij werken elke dag met passie, energie en trots voor de moderne badkamer die uw verwachtingen overtreft!

lea tegels in een moderne badkamer.