Moderne badkamer

Een moderne badkamer ademt een sfeer van eenvoud, elegantie en kwaliteit. De badkamermeubels vormen een naadloze eenheid, zonder enige compromissen op het gebied van design binnen de badruimte. Wellicht denkt u bij modern ook aan de nieuwste snufjes op technologisch gebied; ook daarvoor zit u bij Verwijst goed! In de showroom van Verwijst vindt u een ruim assortiment aan sanitair, tegels, badkamermeubels en accessoires voor moderne badkamers voor iedere prijsklasse en elke smaak.

Een mooie, strakke badkamer

Wanneer u kiest voor een badkamer met een modern design, kiest u voor krachtig en overtuigend minimalisme. Dat zorgt voor een opgeruimd gevoel en een relaxte sfeer. Geniet iedere dag van een strakke badkamer op een bijzondere manier. Een manier die in feite alle hedendaagse trends trotseert. Verwijst is als badkamerspecialist uw expert om moderne materialen in uw badkamer te verwerken. Wilt u alvast uw wensen vormgeven in een nieuwe badkamer? Met onze speciale tool voor badkamerontwerp kunt u uw wensen en voorkeuren wegzetten in een eigen design. Het ontwerp dat daar uit komt, kunt u vervolgens meenemen wanneer u een afspraak maakt met één van onze badkamerspecialisten.

 

Complete badkamer modern met rond bad opstelling Verwijst.
moderne badkamer met sunshower.

Moderne technische snufjes in uw badkamer

Ook voor de laatste moderne snufjes op badkamergebied kunt u bij Verwijst terecht. Geniet van een Sunshower en doe wat extra vitamine D op tijdens het douchen dankzij de infrarood straling.

Maak het schoonmaken van uw badkamer gemakkelijker met een DirectFlush toilet (een toilet zonder spoelrand). Of wat dacht u van de innovatieve producten van Geberit? Laat bijvoorbeeld een Aquaclean douchetoilet installeren, voor ongeëvenaarde persoonlijke hygiëne of een Duofresh toilet voor geruisloze en directe afzuiging van ongewenste luchtjes. Deze en andere technologische hoogstandjes voor uw moderne badkamer kunt u allemaal bekijken in onze showroom!

Meubels voor uw moderne badkamer

Bij een moderne badkamer horen strakke badkamermeubels. Wij zorgen ervoor dat uw stijlwensen voor uw badkamer tot uiting komen in de meubels en installaties van uw sanitaire ruimtes. Wij helpen u kiezen voor de juiste items voor een strakke en moderne badkamer die is voorzien van alle gemakken. Van sanitair tot tegels, maar ook accessoires en details die de ruimte een “finishing touch” geven. Denk aan:

  • Kranen en knoppen;
  • Wastafels, baden, toilet en ander sanitair;
  • Douchewanden;
  • Waterafvoer;
  • Verlichting;
  • Spiegels;
  • Kasten en legplankjes;
  • etc.
Moderne badkamer met Porcelanosa tegels.

Showroom in Uden

In onze showroom in Uden presenteren wij allerlei opstellingen van moderne badkamers. Veel verschillende merken met elk hun eigen kenmerken worden hierbij vertegenwoordigd; zo verkrijgt u een goede indruk van alle mogelijkheden. Stel vervolgens zelf uw droombadkamer samen, of laat u helpen door Verwijst. De keuze is aan u!

Altijd het juiste advies met Verwijst

Wilt u iedere dag genieten van een moderne badkamer? Wilt u een strakke badruimte zonder al te veel poespas, of bent u juist op zoek naar extra speciale items  om het comfort te verhogen? Maak een afspraak met onze badkamerspecialisten en ontdek wat er allemaal mogelijk is. Wij laten al uw badkamerideeën tot leven komen. Wij werken elke dag met passie, energie en trots voor de moderne badkamer die uw verwachtingen overtreft!

Contactformulier