Keramisch parket

Wilt u een nieuwe keramische vloer laten leggen? Op zoek naar een specialist die u helpt bij het maken van deze belangrijke keuze? Verwijst levert een compleet assortiment van het keramische parket, ook wel houtlook tegels. U kunt deze keramische tegels gebruiken als vloer– en wandtegels. De houtlook tegels vindt u bij Verwijst in diverse structuren, grootte en kleurschakeringen.

Voordelen van keramisch hout

De mogelijkheden van het keramisch parket zijn eindeloos, evenals de voordelen. Combineer de uitstraling van een houten vloer met de voordelen van keramische tegels:

  • Slijt- en krasvast;
  • Weinig onderhoud (geen schuren, waxen of impregneren);
  • Minimale voegbreedte.

Bovendien kunt u ervoor kiezen om vloerverwarming onder uw houtlook tegels te laten plaatsen. Onze specialisten raden dit zeker voor u aan!

Keramische tegels buiten

Of u nu keramisch parket nodig heeft voor de badkamer of voor uw terras, Verwijst Badkamers, Tegels & Sanitair heeft deze tegels voor u in haar collectie opgenomen. Keramisch parket leent zich voor veel ruimtes en zo ook voor uw buitenverblijf. Wanneer u deze tegels binnen in de woonkamer heeft geplaatst is het natuurlijk prachtig als u deze op uw terras ook plaatst. Zo creëert u een mooi geheel en rust. Natuurlijk geeft het leggen van een patroon van deze tegels telkens een andere uitstraling. Wilt u een recht patroon of kiest u voor leggen in een visgraatpatroon? Keramisch parket is tevens gemakkelijk in onderhoud. Het vraagt enkel gekookt water wat u laat afkoelen en meng dit met een scheutje azijn. Natuurlijk kunt u ook een speciale tegelreiniger gebruiken

Heeft u al een kleur gekozen voor het keramisch parket? Of wilt u zich laten inspireren in onze showroom? De keuzemogelijkheden zijn groot en door de mooie structuur van de tegels is het soms moeilijk kiezen. Vraag onze adviseurs voor advies. Zij kunnen u adviseren welke tegels het best tot zijn recht komen in een ruimte. Het samenvoegen met uw buitenverblijf bijvoorbeeld. Het creëren van een geheel is de missie. Elk merk kent haar eigen uitstraling, structuur, kleur en maatvoering. Geen enkele vloer is hetzelfde en hierdoor kunt u uw eigen unieke vloer en/of wand samenstellen.

Verwijst levert hét keramisch parket!

Wij kennen een uitgebreid assortiment met betrekking tot sanitair, badkamers en tegels. Gevestigd in Uden hebben wij meer dan 1.000 tegels in het assortiment opgenomen. Heeft u vragen over het keramisch parket? Aarzel niet en neem contact met ons op. Wij helpen u graag! Ook installatie, montage en het zetten van tegels, sanitair en badkamer laat u aan ons over. Wél laten wij u vrij in de keuze door wie u de werkzaamheden laat verrichten. Zo kunt u dit aan ons overlaten, een vakman inschakelen of zelf aan de slag gaan.

Foto impressie houtlook tegels – houtstructuur tegels