Keramisch parket

Wilt u een nieuwe keramische vloer laten leggen? Op zoek naar een specialist die u helpt bij het maken van deze belangrijke keuze? Verwijst levert een compleet assortiment van het keramische parket, ook wel houtlook tegels. U kunt deze keramische tegels gebruiken als vloer– en wandtegels. De houtlook tegels vindt u bij Verwijst in diverse structuren, grootte en kleurschakeringen.

Voordelen van keramisch hout

De mogelijkheden van het keramisch parket zijn eindeloos, evenals de voordelen. Combineer de uitstraling van een houten vloer met de voordelen van keramische tegels:

  • Slijt- en krasvast;
  • Weinig onderhoud (geen schuren, waxen of impregneren);
  • Minimale voegbreedte.

Bovendien kunt u ervoor kiezen om vloerverwarming onder uw houtlook tegels te laten plaatsen. Onze specialisten raden dit zeker voor u aan!

Keramische tegels buiten

Verwijst levert diverse merken op het gebied van houtlook tegels. Ieder merk kent haar eigen structuren, kleuren en maatvoeringen. Zodoende zijn er ook keramische tegels die uitstekend tot hun recht komen buiten. U kunt deze bijvoorbeeld op het terras aanleggen.

Verwijst levert hét keramisch parket!

Wij kennen een uitgebreid assortiment met betrekking tot sanitair, badkamers en tegels. Gevestigd in Uden hebben wij meer dan 1.000 tegels in het assortiment opgenomen. Heeft u vragen over het keramisch parket? Aarzel niet en neem contact met ons op. Wij helpen u graag! Ook installatie, montage en het zetten van tegels, sanitair en badkamer laat u aan ons over. Wél laten wij u vrij in de keuze door wie u de werkzaamheden laat verrichten. Zo kunt u dit aan ons overlaten, een vakman inschakelen of zelf aan de slag gaan.

Foto impressie houtlook tegels – houtstructuur tegels