keramische tegels: keramisch parket.

Badkamer Asten

MODERNE BADKAMERS, TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS BIJ VERWIJST.

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

tegels badkamer Verwijst

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

sanitair van Verwijst.

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN ONZE SHOWROOM.

Badkamer Asten

U wilt een nieuwe badkamer in Asten of omgeving? Dan bent bij Verwijst.nl op de juiste plek. Wij zorgen er samen voor dat u uw unieke badkamer kunt samenstellen. Met verschillende badkamerstijlen voorzien wij in al uw wensen. Wilt u een moderne look? Of wellicht een klassieke stijl voor een rustige uitstraling? In ons assortiment vindt u de volgende badkamerstijlen:

Afhankelijk van uw wensen helpen onze adviseurs u aan de gewenste badkamer. Heeft u iets voor ogen en wilt u dit op papier uitwerken? Maak gebruik van badkamer ontwerp en realiseer een badkamer op maat. Zo verkrijgt u alvast een goed beeld van de mogelijkheden bij Verwijst. Wij gaan vervolgens graag het gesprek met u aan om dit ontwerp werkelijkheid te maken.

Alles onder één dak

Wij laten u vrij in uw keuze voor de badkamer. U kunt:

  • Installatie en montage zelf regelen;
  • Gebruikmaken van ons netwerk;
  • Ervoor kiezen om Verwijst alles van A tot Z te laten regelen.

Indien u ervoor kiest om alles door ons te laten coördineren, ontzorgen wij u volledig. U heeft één aanspreekpunt en ontvangt na afloop één totaalfactuur. Handig, makkelijk en ontzorgend: een service die wij graag leveren! Hier bent u op het juiste adres voor een nieuwe badkamer in (de omgeving) Asten.

Tegels & Badkamers Asten

Behalve een nieuwe badkamer kunt u ook bij Verwijst terecht voor tegels en sanitair. Wij bieden top kwaliteit wandtegels, vloertegels en keramisch parket. Daarnaast leveren wij de volgende sanitair producten:

  • Baden;
  • Badmeubels;
  • Douchesets.
  • Toiletten;
  • En meer..

Showroom

Voor het complete aanbod badkamers, tegels en sanitair kunt u langskomen in onze showroom. Met een afspraak bent u gewaarborgd van een adviseur die u meehelpt. Maak direct een afspraak via contact. Alvast tot ziens in onze showroom in Uden! Volgt u Verwijst al op Facebook? Via Facebook blijft u op de hoogte van de nieuwste aanbiedingen en interessante acties die lopen.

Contactformulier