60 JAAR PASSIE, KWALITEIT

EN VAKMANSCHAP

UW DROOMBADKAMER -

VAN ONTWERP TOT REALISATIE

VERSCHILLENDE BADKAMERSTIJLEN

VAN LANDELIJK TOT MODERN

KEUZE UIT MEER DAN 1000

VERSCHILLENDE SOORTEN TEGELS

VERWIJST UDEN - 1200M2 SHOWROOM

DE GROOTSTE VAN NOORD-BRABANT

Badkamer Asten

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN ONZE SHOWROOM.

Stel uw badkamer samen bij Verwijst in regio Asten. Met verschillende badkamerstijlen voorzien wij in al uw wensen. Wilt u een moderne look? Of wellicht een klassieke stijl voor een rustige uitstraling? In ons assortiment vindt u de volgende badkamerstijlen:

Afhankelijk van uw wensen helpen onze adviseurs u aan de gewenste badkamer. Heeft u iets voor ogen en wilt u dit op papier uitwerken? Maak gebruik van badkamer ontwerp en realiseer een badkamer op maat. Zo verkrijgt u alvast een goed beeld van de mogelijkheden bij Verwijst. Wij gaan vervolgens graag het gesprek met u aan om dit ontwerp werkelijkheid te maken.

Alles onder één dak

Wij laten u vrij in uw keuze voor de badkamer. U kunt:

  • Installatie en montage zelf regelen;
  • Gebruikmaken van ons netwerk;
  • Ervoor kiezen om Verwijst alles van A tot Z te laten regelen.

Indien u ervoor kiest om alles door ons te laten coördineren, ontzorgen wij u volledig. U heeft één aanspreekpunt en ontvangt na afloop één totaalfactuur. Handig, makkelijk en ontzorgend: een service die wij graag leveren!

Tegels & Sanitair Asten

Behalve een nieuwe badkamer kunt u ook bij Verwijst terecht voor tegels en sanitair. Wij bieden top kwaliteit wandtegels, vloertegels en keramisch parket. Daarnaast leveren wij de volgende sanitair producten:

  • Baden;
  • Badmeubels;
  • Douchesets.
  • Toiletten;
  • En meer..

Showroom

Voor het complete aanbod badkamers, tegels en sanitair kunt u langskomen in onze showroom. Met een afspraak bent u gewaarborgd van een adviseur die u meehelpt. Maak direct een afspraak via contact. Alvast tot ziens in onze showroom in Uden! Volgt u Verwijst al op Facebook? Via Facebook blijft u op de hoogte van de nieuwste aanbiedingen en interessante acties die lopen.

Contactformulier

Geïnteresseerd in een nieuwe badkamer, tegels of sanitair? Neem dan contact op met Verwijst!