Onze tegels

Verwijst heeft meer dan 1000 verschillende tegels in haar assortiment opgenomen. Bij ons vindt u vloertegels, wandtegels in vele stijlen en kleuren, maar ook keramisch parket.

vloer tegels.

Vloertegels

Wilt u een nieuwe tegelvloer in uw badkamer, woonkamer of keuken? De tegels van Verwijst staan niet alleen prachtig in onze badkamers; wij bieden vloertegels voor elke ruimte in huis. Laat u inspireren door onze ruime vloertegelcollectie!

wand tegels langwerpig.

Wandtegels

Zoekt u wandtegels voor uw keuken of badkamer? Bij Verwijst vindt u een prachtig assortiment van wandtegels. Groot, klein, rechthoekig, vierkant, effen kleuren of met een motief: Ontdek de oneindige mogelijkheden voor een tegelwand in de verschillende ruimtes van uw woning.

keramisch parket tegels

Keramisch parket

Met keramisch parket is het mogelijk om ook in de vochtige ruimtes, zoals badkamer, toilet en keuken, de warme uitstraling en natuurlijke textuur van hout toe te passen. Keramisch parket is op het oog niet te onderscheiden van hout, terwijl het zo goed als onderhoudsvrij is.

Onze merken

Hier vindt u een selectie van onze merken tegels, voor overige merken neem contact op.

Imola

Porcelenosa

Lea

Rak

Mosa

Villeroy & Boch

Overig

Vloerverwarming

Steeds meer mensen kiezen ervoor om met vloerverwarming de woning te verwarmen en of te koelen. De voordelen van vloerverwarming ten opzichte van traditionele verwarming zijn dan ook zeer duidelijk.

Tegelzetten

Bij Verwijst kunt u zelf kiezen door wie u de tegels laat zetten. U kunt het tegelzetten overlaten aan de vakmensen van Verwijst, uitbesteden aan een tegelzettter of zelf aan de slag gaan.