60 JAAR PASSIE, KWALITEIT

EN VAKMANSCHAP

UW DROOMBADKAMER -

VAN ONTWERP TOT REALISATIE

VERSCHILLENDE BADKAMERSTIJLEN

VAN LANDELIJK TOT MODERN

KEUZE UIT MEER DAN 1000

VERSCHILLENDE SOORTEN TEGELS

VERWIJST UDEN - 1200M2 SHOWROOM

DE GROOTSTE VAN NOORD-BRABANT

RAK tegels

Bent u op zoek naar RAK tegels? RAK staat voor continue verbeteringen. Het bedrijf richt zich op innovaties en toekomstgerichte oplossingen. RAK is een wereldwijde fabrikant van keramische producten. Het streeft ernaar om beter te worden voor klanten, partners én medewerkers. Dit probeert het te bereiken door:

  • Kwaliteitsproducten aan te bieden tegen unieke prijs/prestatieverhoudingen;
  • Gebruik te maken van vooraanstaande technologieën voor het produceren van keramische producten.

Ruim aanbod wand- en vloertegels

Bij Verwijst vindt u een ruim aanbod aan RAK tegels. Wij bieden kwalitatief hoogstaande tegels in diverse soorten en maten. Geproduceerd met de laatste innovaties en ontwikkelen hebben wij altijd een passend aanbod voor u.

Bent u wellicht op zoek naar iets anders? Als specialist in tegels, sanitair en badkamers gaan wij samen met u op zoek naar passende producten en oplossingen. U verkrijgt met behulp van Verwijst deskundig advies, tips én inzicht in de mogelijkheden!

Afspraak in de showroom

Maak een afspraak in onze showroom door het contactformulier in te vullen. Ook kunt u contact met ons opnemen door een belletje te geven. Gelegen in Uden geven wij u een passend advies op het gebied van tegels, sanitair en badkamers!

Foto impressie

Middels de onderstaande foto impressie verkrijgt u alvast een goed beeld van de mogelijkheden. Voor het totale aanbod nodigen wij u uit in onze showroom. Hier vindt u de RAK tegels in diverse opstellingen en presentaties.

Geïnteresseerd in een nieuwe badkamer, tegels of sanitair? Neem dan contact op met Verwijst!