Geberit Duofresh

Er zijn verschillende manieren om van vieze luchtjes op het toilet af te komen. U kunt bijvoorbeeld een verfrissingsspray gebruiken, een lucifer aansteken of wellicht een raam open zetten. Wij hebben echter een betere oplossing. Voer de vieze luchtjes af en reinig de lucht met Geberit DuoFresh.

Geurafzuiging
Geberit DuoFresh zorgt voor frisheid in de badkamer door de vieze geurtjes direct te verwijderen  uit de wc-pot! De lucht wordt gefilterd en schone lucht wordt in de ruimte verspreid. Zo krijgen vieze geurtjes geen kans om zich te verspreiden. De mechanische geurafzuiging wordt met één druk op de knop ingeschakeld en gaat automatisch weer uit.

Geberit Aquaclean toilet

Ontdek de frisheid en hygiëne van reinigen met water. Geberit AquaClean Toilet geeft u een onvergelijkbaar gevoel van frisheid en hygiëne. Welk model u ook kiest, het zal ervoor zorgen dat u zich schoon en fris voelt. Naast de modellen 4000, 5000, 8000 of het model Sela kunt u ervoor kiezen om uw Aquaclean toilet uit te breiden met het Monolith toiletblok wanneer u het watereservoir niet achter een wand kunt verbergen. Het Monolith toiletblok vervangt zichtbare reservoirs en verbergt op een geraffineerde manier alle sanitaire techniek achter een hoogwaardig glazen front. De Monolith kan snel en eenvoudig op de bestaande water- en afvoerleidingen worden aangesloten bij de renovatie van uw badkamer en is verkrijbaar in het Wit, Zwart en Umbra.

Geberit Monolith

Geberit Monolith is een sanitairmodule voor de toilet met geïntegreerd reservoir en verfijnde extra functies zoals geurafzuiging, soft-touch bediening en subtiele verlichting.

Directflush toiletten

DirectFlush toiletten kunnen dankzij hun innovatief design zonder spoelrand bijzonder snel en grondig worden gereinigd – hygiëne bij uitstek. Bij een closet met gesloten spoelrand is de spoelrand moeilijk bereikbaar voor reiniging en daarom kunnen bacteriën zich op deze plaats gemakkelijk ophopen.