Sunshower

Wanneer u onder de douche staat is dit vaak ontspannend. Sunshower zorgt ervoor dat u niet alleen ontspant, u kunt dan tijdens het douche ook nog genieten van een sauna gevoel. Sunshower maakt het mogelijk! Samen met wetenschappelijke partners zorgt Verwijst ervoor dat dit ook mogelijk is in uw badkamer. Wilt u inbouw of toch liever opbouw? Full body of alleen voor de rug? Het is allemaal mogelijk met Sunshower. Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Stuur vrijblijvend een mail naar info@verwijst.nl of bel naar 0413-262078.

Gedoseerd zonlicht (UV)

  • De lage, veilige dosis UV-B zorgt voor een verdubbeling van het vitamine D niveau;
  • Vitamine D zorgt voor meer energie, een verbeterd immuun systeem en sterke botten;
  • Sunshower is medisch getest en wordt ook gebruikt voor de behandeling van chronische huidaandoeningen.

Infrarood

  • Diepe werking in de huid zorgt voor stimulering bloedsomloop;
  • Verlicht pijn bij reumatische klachten;
  • Zorgt voor soepele en ontspannen spieren.

Ontspannend en gezond douchen met de Sunshower

Met de Sunshower heeft u het fijne van de zon op een verantwoorde manier in uw badkamer. Een dagelijkse lage dosis uv-licht is belangrijk voor een goede gezondheid. Onder invloed van uv-licht maakt de huid vitamine D aan. Als u in de wintermaanden regelmatig gebruik maakt van de Sunshower, blijft u vitamine D gehalte op hetzelfde niveau als in de zomermaanden. Vitamine D speelt een belangrijke rol in uw immuunsysteem en heeft een goede bijdrage om energiek te blijven. Voldoende vitamine D zorgt zelf ook voor een verhoogde opname van calcium; dit zorgt voor sterkere botten. De sunshower is niet alleen fijn maar ook erg gezond voor u

Neem vrijblijvend contact op

Bent u geïnteresseerd in de sunshower? Heeft u vragen of wilt u er meer informatie over? Neem dan gerust contact op. Wij beantwoorden vrijblijvend uw vragen en vertellen u graag alles wat u moet weten. Verwijst is de badkamerspecialist voor u! Ook voor andere badkamermeubels of tegels helpen wij u graag! U kunt ook een bezoekje brengen aan onze showroom. Wij heten u van harte welkom op Bitswijk 31 in Uden!