Sunshower Infrarood douche

Onder de douche staan werkt ontspannend. Met een Sunshower infrarood douchewordt die ontspanning naar een hoger niveau getildHet UV-licht geeft een warmte af die doordringt tot diep in de huid, wat nek- en rugklachten, spierpijn, maar ook reumatische klachten sterk kan verminderen. Bovendien wordt u zo voorzien van een extra portie vitamine D. In combinatie met het warme water van de douche zorgt dit voor een heerlijk ontspannen ervaring. Bij Verwijst kunnen we dit voor u realiseren. Wilt u inbouw of toch liever opbouw? Full body of alleen voor de rug? Het is allemaal mogelijk met Sunshower.

Gedoseerd zonlicht (UV)

  • De lage, veilige dosis UV-B zorgt voor een verdubbeling van het vitamine D niveau;
  • Vitamine D zorgt voor meer energie, een verbeterd immuun systeem en sterke botten;
  • Sunshower is medisch getest en wordt ook gebruikt voor de behandeling van chronische huidaandoeningen.

Infrarood

  • De warmte dringt diep in de huid door en stimuleert de bloedsomloop;
  • Afvalstoffen worden sneller afgevoerd, terwijl voedings- en bouwstoffen juist beter worden aangevoerd;
  • Verlicht pijn bij reumatische klachten, nek- en rugklachten en spierpijn;
  • Zorgt voor soepele en ontspannen spieren.

Ontspannend en gezond douchen met de Sunshower

Met de Sunshower haalt u de positieve invloeden van de zon op een verantwoorde manier naar uw badkamer. Een dagelijkse lage dosis uv-licht is belangrijk voor een goede gezondheid. Onder invloed van UV-licht maakt de huid namelijk vitamine D aan. Deze vitamine speelt een belangrijke rol bij het op peil houden van uw immuunsysteem, en helpt u energiek te blijven. Daarnaast zorgt voldoende vitamine D ook voor een verhoogde opname van calcium voor sterkere botten. De Sunshower is dus niet alleen een fijne ontspanning, maar levert ook gezondheidsvoordelen op! Gebruik de Sunshower infrarood douche in de winter, wanneer de zon zich niet vaak laat zien en de dagen kort zijn. Zo houdt u uw vitamine D-niveau op peil.

Neem vrijblijvend contact op

Bent u geïnteresseerd in de Sunshower? Heeft u vragen of wilt u er meer informatie over? Neem dan gerust contact op. Wij beantwoorden vrijblijvend uw vragen en vertellen u graag alles wat u moet weten. Verwijst is de badkamerspecialist voor u! Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom. Maak een afspraak of kom gewoon eens langs op Bitswijk 31 in Uden!