Villeroy & Boch tegels

Villeroy & Boch tegels kenmerken zich door hun perfectie tot in de kleinste details. De tegelcollecties zijn bovendien opvallend en ongecompliceerd te noemen. Door innovatie zijn de wand- en vloertegels mooi en functioneel, en tegelijkertijd geproduceerd met inachtneming van de laatste milieucriteria. Verwijst in Uden inspireert u graag in de wereld van badkamers, tegels en sanitair.

Villeroy & Boch sanitair

Voor iedere badkamerstijl vindt u bij Verwijst Villeroy & Boch sanitair. Heeft u een beetje hulp nodig bij de verwezenlijking van uw droombadkamer? Met de badkamer ontwerp tool kunt u alvast uw badkamer samenstellen, voordat u met onze experts gaat praten over de invulling van uw badkamer. Zo verkrijgt u de badkamer die u altijd al heeft willen hebben!

Het merk Villeroy & Boch

Villeroy & Boch is een van oorsprong Frans bedrijf en produceert al honderden jaren porseleinen producten. Vandaag de dag staat het merk vooral bekend om haar sanitair, vloertegels, wandtegels en huishoudelijke producten van hoge kwaliteit. De tegels van het Franse merk zijn een begrip op het gebied van badkamers en toiletten. Villeroy & Boch badkamertegels passen zowel in sanitaire ruimtes met een basic stijl als toiletten/badkamers met een meer klassieke stijl.

Ruime showroom met vele presentaties

Zoals gezegd inspireren wij u graag. Bij het kiezen van de juiste tegel, sanitair producten of badkamer gaat u namelijk niet over één nacht ijs. Het is belangrijk dat u een doordachte keuze maakt. Verwijst laat graag aan u zien welke keuzes u heeft. Zo weet u zeker dat u de juiste beslissing heeft genomen. Voor het maken van een afspraak verzoeken wij u om contact met ons op te nemen.

Uiteraard kunt u ook gewoon onze showroom in Uden binnenlopen. Met een afspraak bent u op de voorhand verzekerd van deskundig advies, tips én inzicht in de mogelijkheden.

Foto impressie van Villeroy & Boch

Hieronder vindt u een fotogalerij met diverse presentaties van Villeroy & Boch tegels. Voor het complete aanbod nodigen wij u graag in onze showroom!