60 JAAR PASSIE, KWALITEIT

EN VAKMANSCHAP

UW DROOMBADKAMER -

VAN ONTWERP TOT REALISATIE

VERSCHILLENDE BADKAMERSTIJLEN

VAN LANDELIJK TOT MODERN

KEUZE UIT MEER DAN 1000

VERSCHILLENDE SOORTEN TEGELS

VERWIJST UDEN - 1200M2 SHOWROOM

DE GROOTSTE VAN NOORD-BRABANT

Villeroy & Boch tegels

Villeroy & Boch tegels kenmerken zich door perfectie tot in de kleinste details. De tegelcollecties zijn bovendien opvallend en ongecompliceerd te noemen. Door innovatie zijn de wand- en vloertegels zowel mooi en functioneel als gericht op de laatste milieucriteria. Verwijst inspireert u graag in de wereld van badkamers, tegels en sanitair.

Villeroy & Boch sanitair

Voor iedere badkamerstijl vindt u bij Verwijst Villeroy & Boch sanitair. Heeft u een beetje hulp nodig bij de realisatie van uw droombadkamer? Met badkamer ontwerp kunt u alvast uw badkamer samenstellen, alvorens u met onze experts praat over de invulling van uw badkamer. Zo verkrijgt u de badkamer die u altijd al heeft willen hebben!

Ruime showroom met vele presentaties

Zoals gezegd inspireren wij u graag. Het kiezen van de juiste tegel, sanitair producten of badkamer gaat namelijk niet over één nacht ijs. Het is belangrijk dat u een doordachte keuze maakt. Verwijst laat graag aan u zien welke keuzes u heeft. Zo weet u zeker dat u de juiste beslissing heeft genomen. Voor het maken van een afspraak verzoeken wij u om contact met ons op te nemen.

Uiteraard kunt u ook gewoon onze showroom binnenlopen. Met een afspraak bent u op de voorhand verzekerd van deskundig, tips én inzicht in de mogelijkheden.

Foto impressie

Hieronder vindt u een fotogalerij met diverse presentaties van Villeroy & Boch tegels. Voor het complete aanbod nodigen wij u graag in onze showroom!

Geïnteresseerd in een nieuwe badkamer, tegels of sanitair? Neem dan contact op met Verwijst!