Over ons

Verwijst staat al ruim 60 jaar voor kwaliteit en professionaliteit. Ons assortiment tegels en sanitair is in de loop der jaren uitgegroeid tot een van de grootste van Noord-Brabant. U hebt de keuze uit een indrukwekkende verscheidenheid aan tegels en sanitair. Komt u kijken? In onze showrooms vindt u veel van deze producten overzichtelijk gepresenteerd.

Deskundig advies

Sinds de oprichting in 1956 hebben we een team gecreëerd van deskundige adviseurs. Ze hebben hart voor het vak en zetten graag hun kennis en ervaring in om u te begeleiden bij uw keuze.

We vinden het belangrijk dat de kennis van onze medewerkers up-to-date is. Want alleen dan kunnen we u optimaal van dienst zijn en het beste van het nieuwste bieden. Onze medewerkers bezoeken daarom elk jaar verschillende beurzen en ze volgen regelmatig diverse cursussen.

Onze adviseurs bekijken samen met u wat de wensen zijn en hoe die wensen het best kunnen worden vertaald naar een realistisch ontwerp. En vaak hebben zij net even een ideetje extra om het geheel perfect te maken. Want wij zijn pas tevreden als u dat bent.

Onze klanten

De klanten van Verwijst komen niet alleen uit Uden, maar ook van verder weg. Met regelmaat ontvangt Verwijst klanten uit Helmond, Nuenen, Venray, Venlo, Gemert, ‘s-Hertogenbosch, Oss, Venlo en Weert. Dat stukje rijden is dan ook zeker de moeite waard.

Bij Verwijst komen klanten van allerlei pluimage. Van jonge stellen die hun eerste huis hebben gekocht tot gezinnen met kinderen en senioren. Het assortiment van Verwijst is dan ook breed opgezet en zeer divers, zowel op het gebied van badkamers als tegelvloeren. Alle A merken zijn in het assortiment opgenomen. Daarnaast kunnen wij ook voorzien in speciale behoeftes zoals bijvoorbeeld een sunshower of een douchezitje.

Bij Verwijst slaagt u altijd!

Werkwijze

Een badkamer inrichten of een nieuwe tegelvloer uitzoeken, dat doet u natuurlijk niet elke dag en er komt veel bij kijken. Dat begint al bij de vele keuzes die u moet maken op het gebied van vormgeving en comfort. Maar ook praktische en technische vraagstukken zullen moeten worden opgelost.

Onze deskundige adviseurs begeleiden u graag bij het nemen van al die niet-alledaagse beslissingen. Samen met u brengen ze uw wensen in kaart. En door vervolgens samen goed na te denken ontstaat de oplossing die past bij uw ideeën én bij uw budget.

Vindt u het lastig om een goede indeling voor de badkamer te maken, en kunt u zich er niet goed een voorstelling van maken? Dan kunnen we voor u een 3D-ontwerp maken. Zo krijgt u een goed beeld van wat kan en wat niet kan en van hoe uw badkamer eruit gaat zien.

Wanneer u helemaal tevreden bent met het ontwerp en de gekozen materialen, dan maken we voor u een offerte. Deze nemen we vanzelfsprekend nog een keer met u doorn, zodat glashelder is wat u van ons mag verwachten.

Besluit u de order bij ons te plaatsen, dan kunnen we desgewenst een installateur voor u inschakelen. De installateurs waarmee wij werken zijn zonder uitzondering eersteklas vakmensen, dus u bent verzekerd van vakkundige plaatsing en installatie.

De installateur komt eerst bij ons de tekening en de materialen bekijken. Daarna maakt hij met u een afspraak en komt hij bij u de in te richten ruimte bekijken. Vervolgens brengt de installateur aan u offerte uit voor de plaatsing of installatie.