60 JAAR PASSIE, KWALITEIT

EN VAKMANSCHAP

UW DROOMBADKAMER -

VAN ONTWERP TOT REALISATIE

VERSCHILLENDE BADKAMERSTIJLEN

VAN LANDELIJK TOT MODERN

KEUZE UIT MEER DAN 1000

VERSCHILLENDE SOORTEN TEGELS

VERWIJST UDEN - 1200M2 SHOWROOM

VERWIJST DEURNE - 1100M2 SHOWROOM

Tijdloze badkamer

Met een tijdloze badkamer kiest u voor weinig poespas. Voor elementen die minder trendgevoelig zijn. Het ontwerp is hedendaags maar toch tijdloos qua vorm. Laat u zich inspireren in de ruime showrooms van Verwijst. Hier vindt u diverse tijdloze badkamers gepresenteerd staan met uiteenlopende merken sanitair. Met een beetje hulp van onze badkamerspecialisten verkrijgt u inspirerende tips en talloze inzichten voor de keuze van uw nieuwe badkamer.

Complete badkamer naar al uw wensen

Maak uw badkamer compleet met passend sanitair. Bij de keuze van een tijdloze badkamer horen elementen die jarenlang meegaan. Een kleine, subtiele aanpassing zorgt ervoor dat u weinig hoeft te veranderen, terwijl dezelfde stijl voor uw badkamer blijft behouden.

Onder sanitair vindt u diverse producten die een badkamer compleet maken én het comfort verhogen:

  • Baden;
  • Badmeubels;
  • Kranen;
  • Toiletten.

Wenst u speciale items om ongekend te genieten in uw nieuwe badkamer? Vloerverwarming, een sunshower of wellicht een badkamerradio? Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden bij Verwijst. Onze specialisten hebben een luisterend oor en geven graag een passend advies dat past bij uw wensen.

Diverse badkamer ideeën

Verkrijg alvast badkamer ideeën door het bestuderen van de fotogalerij. U kunt de foto’s in de galerij vergroten door op de desbetreffende foto te klikken. Voor het verkrijgen van tips, inzicht in uw mogelijkheden én deskundig advies verzoeken wij om een afspraak te maken in één van onze showrooms. Samen met een badkamerspecialist gaat u op zoek naar dé tijdloze badkamer die volledig past bij uw wensen en voorkeuren. Neem voor het maken van een afspraak contact met ons.

Als badkamer-, sanitair- en tegelspecialist leveren wij kwaliteit en staan wij voor professionaliteit. Ons assortiment herbergt een indrukwekkende verscheidenheid aan tegels en sanitair. Voor al uw voorkeuren en ideeën levert Verwijst passende producten!