DirectFlush toiletten

Een toilet moet hygiënisch zijn, en met een DirectFlush toilet van Villeroy & Boch is dat eenvoudiger dan ooit! Door het innovatieve design zonder spoelrand kan de wc eenvoudig en grondig worden gereinigd. Ook de manier van spoelen zorgt voor extra hygiëne. Bij een closet met gesloten spoelrand is de spoelrand moeilijk bereikbaar voor reiniging en daarom kunnen bacteriën zich op deze plaats gemakkelijk ophopen. Maar er zijn meer redenen om een DirectFlush toilet aan te schaffen! Verwijst zet ze graag voor u op een rijtje:

DirectFlush – een overzicht van de voordelen:

Hygiëne

  • Eenvoudige reiniging en verzorging zonder achterblijvend restmateriaal dankzij het design zonder spoelrand;
  • Spoeling van de volledige binnenkant van het closet;
  • Nauwkeurige en spatvrije waterloop tot direct onder de rand van het toilet.

Design

  • Aantrekkelijk en tijdloos design;
  • Kan gemakkelijk in de badkamer worden geïntegreerd;
  • Onzichtbaar bevestigingssysteem bij de keramiekserie Subway 2.0.

Efficiëntie

  • Maximaal spoelvermogen dankzij ideale waterloop;
  • Waterbesparend dankzij een spoelvolume van slechts 3 of 4,5 liter.

Grondige reiniging met DirectFlush

Dankzij de afwezige spoelrand is een grondige reiniging veel eenvoudiger te bereiken. De spoelrand is de meest lastig bereikbare plek van een toilet en daar hopen vuil, bacteriën en resten zich dan ook vaak op. Bovendien zorgt het ontwerp van de DirectFlush toiletten ervoor, dat het water direct en gelijkmatig over de gehele binnenkant van de toiletpot wordt verspreid. Dit minimaliseert spatten en zorgt ervoor dat het water effectief al het vuil en afval wegspoelt, zonder restjes.

Geen spatten

Vaak wordt de vraag gesteld: spat het water bij een closet zonder spoelrand niet heel gemakkelijk over de rand? Het antwoord is: nee! De waterloop zorgt ervoor dat het water vanaf de achterkant langs de gehele bovenkant van de pot stroomt. Daardoor is het spoelvermogen maximaal, terwijl het water altijd spatvrij naar beneden loopt. Er wordt slechts 3 of 4,5 liter water per spoelbeurt gebruikt. Daarnaast is de kracht van de spoeling ook nog handmatig bij te stellen. Geen spatten buiten het closet dus!

Meer informatie over de DirectFlush

De badkamerspecialisten van Verwijst vertellen u graag alles wat u wilt weten over de DirectFlush toiletten van Villeroy & Boch. Neem daarom gerust contact met ons op wanneer u vragen heeft. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze showroom waar we u de voordelen van dit innovatieve product kunnen laten zien!