60 JAAR PASSIE, KWALITEIT

EN VAKMANSCHAP

UW DROOMBADKAMER -

VAN ONTWERP TOT REALISATIE

VERSCHILLENDE BADKAMERSTIJLEN

VAN LANDELIJK TOT MODERN

KEUZE UIT MEER DAN 1000

VERSCHILLENDE SOORTEN TEGELS

VERWIJST UDEN - 1200M2 SHOWROOM

DE GROOTSTE VAN NOORD-BRABANT

Installatie en montage

Bij Verwijst laten wij u vrij in de keuze door wie u de badkamer laat installeren. U kunt de installatie en montage overlaten aan Verwijst, uitbesteden aan een vakman of zelf de badkamer installeren.

Plaatsen van uw badkamer:

  • U gaat zelf aan de slag – Wanneer u besluit om bij ons de badkamer aan te schaffen en u bent zelf erg handig, dan zullen wij u alle informatie verschaffen die het u mogelijk zal maken om zelf de badkamer te installeren.
  • U selecteert zelf een vakman – Kent u iemand die badkamers plaatst, of wilt u zelf een vakman inhuren en vindt u het geen probleem om zelf de afspraken te maken met de uitvoerende mensen? Ook dan kunt u terecht bij Verwijst.
  • U maakt gebruik van ons netwerk van vaklieden – Vindt u het geen probleem om zelf de afspraken te maken met de uitvoerende mensen, maar heeft zelf deze contacten niet? Geen probleem! Wij helpen u graag met het kiezen van de juiste mensen uit ons netwerk voor de uitvoering van de werkzaamheden.
  • ALL-IN | alles onder één dak – Wij nemen al uw zorgen uit handen en coördineren alle werkzaamheden van A tot Z. Het enige aanspreekpunt dat u heeft is Verwijst. U krijgt van ons één totaalfactuur.

Geïnteresseerd in een nieuwe badkamer, tegels of sanitair? Neem dan contact op met Verwijst!