Verschillende badkamerstijlen

Op zoek naar een nieuwe badkamer? Bij Verwijst in Uden vindt u de stijl die bij u past. Moderne badkamers, tijdloze badkamers en design badkamers, Verwijst heeft het allemaal.

Moderne badkamers

Moderne badkamer

Een moderne badkamer ademt een sfeer van eenvoud, elegantie en kwaliteit. De badkamermeubels vormen een naadloze eenheid, zonder enige compromissen op het gebied van design binnen de badruimte.

tijdloze badkamers

Tijdloze badkamer

Met een tijdloze badkamer kiest u voor klassieke esthetiek die de tand des tijds doorstaat. Voor tijdloze elementen, niet gevoelig voor trends, maar die een blijvend gevoel van stijl en comfort bieden.

design badkamers

Design badkamer

Wilt u uw eigen woonstijl terugzien in uw badkamer? Een design badkamer staat voor bravoure, een uitgesproken stijl. Aan de hand van uw wensen gaan we aan de slag met het ontwerp, zodat u er duidelijk uw eigen handtekening in zult herkennen.

Speciale badkamer items

Wij hebben een aantal speciale items voor in uw badkamer op een rijtje gezet.
Producten die uw badkamer nog aangenamer maken.

Sunshower

Bruin worden terwijl u aan het douchen bent! De Sunshower combineert wellness met luxe in uw eigen badkamer.

Elektrische vloerverwarming

Het elektrische verwarmingssysteem is ontwikkeld om vloerverwarming boven op een bestaande vloer te kunnen installeren.

Overig

badkamer ontwerp inspiratie

Ontwerp badkamer

Een mooie badkamer begint met een goed ontwerp. Wij helpen u graag op weg om gratis uw droombadkamer te ontwerpen.

Installatie en montage

Bij Verwijst bent u vrij om te kiezen door wie u de badkamer laat installeren. U kunt de installatie en montage overlaten aan Verwijst, uitbesteden aan een vakman of zelf de badkamer installeren.

Aangepaste badkamer

Ben u slecht ter been of heeft u een andere handicap, en heeft u hulpmiddelen nodig in de badkamer? Bij Verwijst in Uden kunt u terecht voor een aangepaste badkamer in de stijl die bij u past. U bent dus niet gebonden aan een bepaalde badkamerstijl.