Verschillende badkamerstijlen

Op zoek naar een nieuwe badkamer? Dan bent u bij Verwijst Uden aan het juiste adres. Moderne badkamers, tijdloze badkamers en design badkamers, Verwijst heeft het allemaal.

001-tv1

Moderne badkamer

Een moderne badkamer straalt sfeer, eenvoud en kwaliteit uit. De badkamermeubels staan in volledige harmonie met elkaar gecombineerd, zonder enige concessies omtrent de vormgeving in de badkamer.

Bitswijk31Uden-15

Tijdloze badkamer

Met een tijdloze badkamer kiest u voor weinig poespas. Voor elementen die minder trendgevoelig zijn. Het ontwerp is hedendaags maar toch tijdloos qua vorm.

designbadkamer

Design badkamer

Wilt u een eigen stijl van wonen terugzien in uw badkamer? Een design badkamer kent bravoure, een uitgesproken stijl. Geheel aan de hand van uw wensen komt uw handtekening terug in de badkamer.

Speciale badkamer items

Wij hebben een aantal speciale items voor in uw badkamer op een rijtje gezet.
Producten die uw badkamer nog aangenamer maken.

Sunshower

Bruin worden terwijl u aan het douchen bent! De Sunshower combineert wellness met luxe in uw eigen badkamer.

Elektrische vloerverwarming

Het elektrische verwarmingssysteem is ontwikkeld om over een bestaande vloer vloerverwarming te kunnen installeren.

Overig

Ontwerp badkamer

Een mooie badkamer begint met een goed ontwerp. Daarom bieden wij u graag de helpende hand om gratis uw droombadkamer te ontwerpen.

Installatie en montage

Bij Verwijst laten wij u vrij in de keuze door wie u de badkamer laat installeren. U kunt de installatie en montage overlaten aan Verwijst, uitbesteden aan een vakman of zelf de badkamer installeren.

Aangepaste badkamer

Ben u bijvoorbeeld minder valide en heeft u hulpmiddelen nodig in de badkamer? Bij Verwijst Uden kunt u terecht voor een aangepaste badkamer en bent u niet gebonden aan een bepaalde badkamerstijl.