We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat u ermee instemt.

T: 0413-262078 E: info@verwijst.nl

Badkamer Someren

Laat uw badkamer in de regio Someren samenstellen en installeren door Verwijst. Wij zijn uw totaalpartner voor tegels, sanitair en uw badkamer!

Toe aan een nieuwe badkamer? Laat uw badkamer ontwerpen, installeren én monteren door Verwijst in de regio Someren. Met onze showroom in Deurne bieden wij een uitgebreid assortiment, zodat u een badkamer naar wens verkrijgt. Wilt u zelf de badkamer plaatsen of heeft u zelf al een idee voor een nieuwe badkamer? Bij Verwijst kiest u uitsluitend wat u wilt. Dat is de service die wij graag bieden voor al onze klanten!

Opties voor de badkamer

Verwijst levert kwaliteit. U kunt bij ons terecht voor zowel A-merken als opkomende merken. Als badkamerspecialist leveren wij daarnaast nog wat meer voor onze klanten. Wij creëren graag een unieke sfeer én beleving in de badkamer. De volgende speciale badkameritems vindt u onze showroom:

  • Geberit producten;
  • Sunshower;
  • Radio/TV in de badkamer.

Of u nu kiest voor een moderne of klassieke badkamer, als extra optie een sunshower of Geberit Monolith: Verwijst is dé badkamerspecialist om u verder op weg te helpen!

Tegels & Sanitair Someren

Bestel uw tegels of sanitair voor in huis bij Verwijst. Kom langs in onze showroom voor de vele mogelijkheden of kijk verder op onze website voor de opties. Als sanitair- en tegelspecialist bieden wij voor iedereen een product op maat. Onze adviseurs begeleiden u graag bij uw keuze.

Aanbiedingen

Bent u wellicht op zoek naar mooie, scherpe aanbiedingen? Onder koopjeshal vindt u diverse acties. Ook kunt u zich inschrijven op Facebook. Zo blijft u op de hoogte van Verwijst en ziet u mogelijk interessante acties voorbijkomen.

Contact

Voor het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen. Onze adviseurs plannen een afspraak met u in onze showroom. Alleen het beste telt voor u als klant. Verwijst: voor badkamers in de regio Someren. Alvast tot ziens in onze showroom!

Foto impressie

Klik op een foto om de foto te vergroten en de fotogalerij te openen.

Bezoek onze showroom

U kunt tijdens openingstijden onze showroom binnenlopen, we hebben de koffie alvast klaargezet. Wel bent u verzekerd van deskundig advies, inspirerende tips én inzicht in uw mogelijkheden indien u van te voren een afspraak maakt.
 
Wij staan voor u klaar voor het samenstellen van uw ideale badkamer of tegelvloer. Verwijst biedt een compleet assortiment aan sanitair, tegels en badkamers.