Tegels Oss

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN  ONZE SHOWROOM.

Tegelhandel Verwijst is dé specialist voor uw nieuwe tegels in regio Oss. Een tegelvloer is zeer belangrijk om van uw huis een thuis te maken. Er dienen diverse keuzes te worden gemaakt op het gebied van comfort en vormgeving. Als echte specialist voor tegels, sanitair en badkamers staan wij u graag bij. Gedacht kan worden aan RAK, Imola en Mosa. Tot ons assortiment behoren verschillende bekende merken. U kunt bij ons terecht voor de volgende soorten tegels:

Altijd passende tegels in de buurt van Oss

Bent u geïnteresseerd in tegels van het keramisch parket? Tot het keramisch parket behoren houtstructuur vloeren. Deze houtlook tegels zijn bij tegelhandel Verwijst beschikbaar in talloze maten, structuren en kleurschakeringen. Kortom: tegelhandel Verwijst is úw specialist voor tegels in de omgeving van Oss.

Tegels voor uw badkamer in regio Oss

Naast het complete assortiment aan tegels kunt u terecht bij Verwijst voor diverse badkamerstijlen. Met meer dan 60 ervaring kunnen wij u voorzien van kwaliteit én een professioneel advies. Laat uw badkamer gemakkelijk en snel met behulp van onze adviseurs ontwerpen. Met de handige software van SaniNet ontwerpt u een badkamer die volledig voldoet aan uw wensen.

Bij Verwijst heeft u verder de keuze om installatie en montage aan ons over te laten, alsmede het te laten uitvoeren door uzelf of iemand anders. Wij gaan met u het gesprek aan en luisteren naar uw eisen. Zo verkrijgt u een badkamer die een vertrouwd en veilig gevoel geeft.

Prachtig sanitair voor uw toilet

Om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, bieden wij tevens sanitair producten aan. Laat u verrassen door Verwijst en breng een bezoekje aan onze showroom. U vindt op locatie onder andere baden, badmeubels én douchesets.

Bezoek onze tegelhandel voor uw vloertegels

Heeft u wellicht al een keuze gemaakt voor de juiste tegel en wilt u graag in gesprek met dé specialist? Maak gerust een afspraak in onze showroom in Uden. Verwijst staat u bij voor alle praktische en technische vragen. Wij zijn bij uitstek úw tegelhandel voor tegels in regio Oss, Heesch en Den Bosch.

Contactformulier