Tegels Oss

Tegelhandel Verwijst is dé specialist voor uw nieuwe tegels in regio Oss. Een tegelvloer is zeer belangrijk om van uw huis een thuis te maken. Er dienen diverse keuzes te worden gemaakt op het gebied van comfort en vormgeving. Als echte specialist voor tegels, sanitair en badkamers staan wij u graag bij. Gedacht kan worden aan RAK, Imola en Mosa. Tot ons assortiment behoren verschillende bekende merken. U kunt bij ons terecht voor de volgende soorten tegels:

Altijd passende tegels in de buurt van Oss

Bent u geïnteresseerd in tegels van het keramisch parket? Tot het keramisch parket behoren houtstructuur vloeren. Deze houtlook tegels zijn bij tegelhandel Verwijst beschikbaar in talloze maten, structuren en kleurschakeringen. Kortom: tegelhandel Verwijst is úw specialist voor tegels in de omgeving van Oss.

Tegels voor uw badkamer

Naast het complete assortiment aan tegels kunt u terecht bij Verwijst voor diverse badkamerstijlen. Met meer dan 60 ervaring kunnen wij u voorzien van kwaliteit én een professioneel advies. Laat uw badkamer gemakkelijk en snel met behulp van onze adviseurs ontwerpen. Met de handige software van SaniNet ontwerpt u een badkamer die volledig voldoet aan uw wensen.

Bij Verwijst heeft u verder de keuze om installatie en montage aan ons over te laten, alsmede het te laten uitvoeren door uzelf of iemand anders. Wij gaan met u het gesprek aan en luisteren naar uw eisen. Zo verkrijgt u een badkamer die een vertrouwd en veilig gevoel geeft.

De mooiste sanitair tegels

Wat wordt uw keuze? Kiest u voor de sjieke zwarte badkamer tegels of heeft de marmerlook uw voorkeur. Zoveel keuzemogelijkheden zodat elke badkamer haar eigen unieke uitstraling krijgt. De spa beleving die u wenst hangt samen met het sanitair en de meubels die u kiest. Ook de vorm van de tegels en het plaatsen van een patroon kan het verschil maken. Kiest u voor grote tegels of heeft mozaïek uw voorkeur. De badkamer is een ruimte waar u dagelijks gebruik van gaat maken. De dag begint in de badkamer en eindigt in de badkamer. Deze ruimte creëert rust en reinheid. Wilt u graag douchen onder een regendouche of kiest u voor de sunshower.

Tegelijkertijd een mooie gezonde kleur krijgen tijdens het douchen zodat u ook in de wintermaanden uw kleurtje kunt behouden. Wat een keuzemogelijkheden! Kom een kijkje nemen in onze showroom voor het opdoen van inspiratie. Onze adviseurs inventariseren uw wensen en realiseren de badkamer van uw dromen. Bent u een persoon die graag elke dag een bad neemt om tot rust te komen dan kunt u een ruime keuze maken uit het ligbad sanitair. Met zoveel vormen zijn de mooiste ligbaden ook vrijstaand te plaatsen. Natuurlijk kunt u ook een whirlpool of bubbelbad plaatsen om de spa beleving nog groter te maken.

Bezoek onze tegelhandel voor vloertegels in Oss

Heeft u wellicht al een keuze gemaakt voor de juiste tegel en wilt u graag in gesprek met dé specialist? Maak gerust een afspraak in onze showroom in Uden. Verwijst staat u bij voor alle praktische en technische vragen. Wij zijn bij uitstek úw tegelhandel voor tegels in regio Oss, Heesch en Den Bosch.

badkamer sanitair

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

tegels badkamer

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

sanitair

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN  ONZE SHOWROOM.

Contactformulier