badkamer inspiratie

Tegels Heesch

 

Woont u in Heesch of in de omgeving hiervan en bent u op zoek naar prachtige tegels voor de badkamer? Gaat u uw badkamer verbouwen? Of laat u een nieuw huis bouwen? Ga dan zeker kijken naar het prachtige assortiment tegels bij Verwijst, Tegels & Sanitair. Deze collectie is voorzien van alle tegels die worden aangeboden. De keuzemogelijkheden zijn bijna eindeloos. Kiest u voor de sjieke zwarte tegels die uw badkamer een tijdloze uitstraling geven of kiest u voor de marmerlook? Of wilt u graag een spaanse uitstraling die u herinnert aan een heerlijke vakantie. De tegels vormen het geheel wat u completeert met de badkamermeubels.

De ultieme spa ervaring die u dagelijks wilt beleven creëert u door het samenvoegen van de meubels en de tegels. U gaat de badkamer dagelijks gebruiken om uw dag mee te beginnen en/of uw dag gaat eindigen. Vaak is het motief van de tegels een doorslaggevende reden om te kiezen voor een bepaalde vorm van een tegel. Elke badkamer kan haar eigen uitstraling krijgen en geen enkele badkamer is hetzelfde. Laat u daarom inspireren door Verwijst en breng een bezoek aan de showroom. De adviseurs van Verwijst zullen uw wensen en visie omzetten in een prachtig resultaat waar u lang van zult genieten.

  • Slijt- en krasvast;
  • Vloerverwarming kan gelegd worden;
  • Weinig tot geen onderhoud;
  • Minimale voegbreedte.

Badkamer Heesch

Bij Verwijst kunt u terecht voor het ontwerpen van uw badkamer. Ideaal wanneer u iets nieuws naar uw wensen wilt ontwerpen. Zo verkrijgt u de badkamer die u altijd al heeft willen hebben. Maak direct een afspraak voor een badkamerontwerp via gratis ontwerp. Ook staan wij u graag bij wanneer u gewoon snel en eenvoudig een nieuwe badkamer wilt. Verwijst biedt diverse badkamerstijlen, zodat we voor iedereen een stijl op maat hebben!

Sanitair Heesch

Tot slot bieden wij diverse sanitair producten. Van zowel A als opkomende merken bieden wij kwaliteitsproducten. Onze adviseurs begeleiden u graag bij uw keuze, zodat u een doordachte keuze maakt. Alleen het beste voor u telt! Benieuwd of wij u verder kunnen helpen met tegels in de regio Heesch? Met de badkamer of sanitair? Neem vrijblijvend contact met ons op of kom langs bij onze showroom. Onze adviseurs staan klaar met een advies op maat. Met een zeer compleet assortiment vindt u bovendien alle producten naar wens. Verwijst: dé specialist voor uw tegelvloer in omgeving Heesch!

MODERNE BADKAMERS, TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS BIJ VERWIJST.

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

tegels badkamer Verwijst

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

sanitair van Verwijst.

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN  ONZE SHOWROOM.

Contactformulier