60 JAAR PASSIE, KWALITEIT

EN VAKMANSCHAP

UW DROOMBADKAMER -

VAN ONTWERP TOT REALISATIE

VERSCHILLENDE BADKAMERSTIJLEN

VAN LANDELIJK TOT MODERN

KEUZE UIT MEER DAN 1000

VERSCHILLENDE SOORTEN TEGELS

VERWIJST UDEN - 1200M2 SHOWROOM

DE GROOTSTE VAN NOORD-BRABANT

Tegels Heesch

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN  ONZE SHOWROOM.

Dé specialist in wandtegels, vloertegels en tegels van het keramisch parket is Verwijst. Gelegen in Uden bieden wij op korte rijafstand van Heesch een zeer compleet assortiment tegels. Als echte specialist blijven wij op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen op woongebied. Onze specialisten zijn bijvoorbeeld zeer te spreken over houtstructuur vloeren. Deze houtlook tegels zijn heel opkomend als vloer- en wandtegels en verkrijgbaar in vele soorten maten, structuren én kleurschakeringen. Bovendien herbergt deze keramische tegel de warme uitstraling van een houten vloer en kent het de gemakken van een keramische vloer. U kunt dan denken aan de volgende gemakken:

  • Slijt- en krasvast;
  • Vloerverwarming kan gelegd worden;
  • Weinig tot geen onderhoud;
  • Minimale voegbreedte.

Badkamer Heesch

Bij Verwijst kunt u terecht voor het ontwerpen van uw badkamer. Ideaal wanneer u iets nieuws naar uw wensen wilt ontwerpen. Zo verkrijgt u de badkamer die u altijd al heeft willen hebben. Maak direct een afspraak voor een badkamerontwerp via gratis ontwerp. Ook staan wij u graag bij wanneer u gewoon snel en eenvoudig een nieuwe badkamer wilt. Verwijst biedt diverse badkamerstijlen, zodat we voor iedereen een stijl op maat hebben!

Sanitair Heesch

Tot slot bieden wij diverse sanitair producten. Van zowel A als opkomende merken bieden wij kwaliteitsproducten. Onze adviseurs begeleiden u graag bij uw keuze, zodat u een doordachte keuze maakt. Alleen het beste voor u telt! Benieuwd of wij u verder kunnen helpen met tegels in de regio Heesch? Met de badkamer of sanitair? Neem vrijblijvend contact met ons op of kom langs bij onze showroom. Onze adviseurs staan klaar met een advies op maat. Met een zeer compleet assortiment vindt u bovendien alle producten naar wens. Verwijst: dé specialist voor uw tegelvloer in omgeving Heesch!

Contactformulier
Geïnteresseerd in een nieuwe badkamer, tegels of sanitair? Neem dan contact op met Verwijst!