badkamer inspiratie

Tegels Den Bosch

MODERNE BADKAMERS, TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS BIJ VERWIJST.

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

tegels badkamer Verwijst

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

sanitair van Verwijst.

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN  ONZE SHOWROOM.

Bent u op zoek naar dé tegelspecialist voor uw woning? In de regio Den Bosch zijn natuurlijk meerdere badkamerwinkels, maar bij Verwijst in Uden vindt u een unieke combinatie: een zeer uitgebreid assortiment sanitair en één van de grootste tegelcollecties van Brabant. Een team van ervaren adviseurs staat u bij en zorgt ervoor dat u volledig geïnformeerd bent, zodat u de beste keuze voor uw woning maakt. Onze vestiging in Uden is goed bereikbaar vanuit Den Bosch. Wij hopen u dan ook snel te zien!

Vloerverwarming en tegels zetten

Ook voor vloerverwarming en het zetten van tegels bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u niemand die de tegels zet? Wij werken samen met de beste tegelzetters uit de regio. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om zelf een tegelzetter uit te kiezen, of om ze zelf te plaatsen.  Daarnaast levert Verwijst ook vloerverwarming voor in uw badkamer.

Badkamer en sanitair in Den Bosch

U kunt bij ons terecht voor alleen de tegels of het sanitair, of u stelt uw complete badkamer  samen bij Verwijst. Onder sanitair vindt u onder andere:

  • Badkamermeubels;
  • Douchesets;
  • Kranen;
  • Toiletten.

Wilt u alvast een kleine impressie van uw mogelijkheden? Volg Verwijst op Facebook!

Topkwaliteit tegels vlakbij Den Bosch

Na ruim 60 jaar ervaring in de badkamerbranche kennen wij de markt als geen ander. U kunt dan ook rekenen op de beste kwaliteit tegels. Wij bieden u een uitgebreide keuze aan:

  • Wandtegels;
  • Vloertegels;
  • Keramisch parket.

Voor een passend advies heten wij u van harte welkom in onze showroom. Met deskundig advies en inspirerende tips geven wij u inzicht in al uw mogelijkheden.

Kom direct langs of maak een afspraak

Maak een afspraak via ons contactformulier of bel ons even, dan maakt één van onze adviseurs graag tijd voor u vrij. Wilt u gewoon even binnenlopen om rond te kijken of voor een lekkere kop koffie? Dat kan natuurlijk ook!  Voor verdere vragen zijn wij te bereiken via info@verwijst.nl of 0413-262078. Verwijst: voor tegels en sanitair in de nabijheid van Den Bosch!

Contactformulier