Tegels Den Bosch

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN  ONZE SHOWROOM.

Bent u op zoek naar dé tegelspecialist voor uw woning? In regio Den Bosch kunt u uitstekend bij Verwijst terecht voor uw tegels. Wij presenteren een uitgebreid assortiment met meer dan duizend tegels, genoeg keuze dus! U wordt geholpen door ervaren adviseurs die u volledig informeren, zodat u de beste keuze voor uw woning maakt. Onze vestiging in Uden is goed bereikbaar vanuit Den Bosch. Wij hopen u daar snel te zien!

Top kwaliteit tegels in Den Bosch

Met ruim 60 jaar ervaring kunt u rekenen op dé beste kwaliteit tegels. U kunt bij ons terecht voor:

  • Wandtegels;
  • Vloertegels;
  • Keramisch parket.

Voor een passend advies heten wij u van harte welkom in onze showroom. Wij helpen u door middel van deskundig advies, het geven van inzicht in al uw mogelijkheden en inspirerende tips.

Vloerverwarming en tegels zetten

Ook voor vloerverwarming en het zetten van tegels bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt kiezen of u uw tegels door ons laat zetten, uitbesteed aan een tegelzetter of dat u zelf de tegels zet. Daarnaast levert Verwijst vloerverwarming voor uw nieuwe of bestaande vloer.

Badkamer en sanitair in Den Bosch

Niet alleen voor tegels, maar ook voor sanitair of complete badkamers kunt u bij Verwijst langskomen. Wilt u alvast een kleine impressie van uw mogelijkheden? Volg Verwijst op Facebook! Onder sanitair vindt u onder andere:

  • Bad meubels;
  • Douchesets;
  • Kranen;
  • Toiletten.

Kom direct langs of maak een afspraak

Maak een afspraak via ons contactformulier om verzekerd te zijn van deskundig advies. Binnen onze openingstijden kunt u eveneens langskomen voor een kop koffie of om een kijkje te nemen in onze showroom. Voor verdere vragen zijn wij te bereiken via info@verwijst.nl of 0413-262078. Verwijst: voor tegels in de omgeving van Den Bosch!

Contactformulier