We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat u ermee instemt.

T: 0413-262078 E: info@verwijst.nl

Tegels Oss

Wilt u graag een nieuwe tegelvloer thuis? Verwijst, gevestigd nabij Oss, kent een compleet assortiment aan tegels, sanitair en badkamers. Kom eens langs!

Een tegelvloer is zeer belangrijk om van uw huis een thuis te maken. Er dienen diverse keuzes te worden gemaakt op het gebied van comfort en vormgeving. Als echte specialist voor tegels en sanitair staan wij u graag bij. Verwijst is dé complete tegelhandel voor alle soorten tegels in de regio Oss. Tot ons assortiment behoren alle bekende merken. U kunt bij ons terecht voor:

Tot het keramisch parket behoren houtstructuur vloeren. Deze houtlook tegels zijn bij Verwijst beschikbaar in talloze maten, structuren en kleurschakeringen.

Badkamer Oss

Naast het complete assortiment aan tegels kunt u terecht bij Verwijst voor diverse badkamerstijlen. Met meer dan 60 ervaring kunnen wij u voorzien van kwaliteit en een professioneel advies. Laat uw badkamer gemakkelijk en snel met behulp van onze adviseurs ontwerpen. Met de handige software van SaniNet ontwerpt u een badkamer die volledig voldoet aan uw wensen.

Bij Verwijst heeft u de keuze om installatie en montage aan ons over te laten, alsmede het te laten uitvoeren door uzelf of iemand anders. Wij gaan met u het gesprek aan en luisteren naar uw eisen. Zo verkrijgt u een badkamer die een vertrouwd en veilig gevoel geeft!

Sanitair Oss

Om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, bieden wij tevens sanitair producten aan. Laat u zich verrassen door Verwijst en breng een bezoekje aan één van onze showrooms. U vindt hier onder andere baden, badmeubels én douchesets.

Heeft u wellicht al een keuze gemaakt voor de juiste tegel en wilt u graag in gesprek met dé specialist? Maak gerust een afspraak in onze showroom. Verwijst staat u bij voor alle praktische en technische vragen. Wij zijn bij uitstek dé tegelhandel voor regio Oss, gevestigd te Uden!

Tegels OssBadkamer OssSanitair Oss

Foto impressie

Klik op een foto om de foto te vergroten en de fotogalerij te openen.

Bezoek onze showroom

U kunt tijdens openingstijden onze showroom binnenlopen, we hebben de koffie alvast klaargezet. Wel bent u verzekerd van deskundig advies, inspirerende tips én inzicht in uw mogelijkheden indien u van te voren een afspraak maakt.
 
Wij staan voor u klaar voor het samenstellen van uw ideale badkamer of tegelvloer. Verwijst biedt een compleet assortiment aan sanitair, tegels en badkamers.