60 JAAR PASSIE, KWALITEIT

EN VAKMANSCHAP

UW DROOMBADKAMER -

VAN ONTWERP TOT REALISATIE

VERSCHILLENDE BADKAMERSTIJLEN

VAN LANDELIJK TOT MODERN

KEUZE UIT MEER DAN 1000

VERSCHILLENDE SOORTEN TEGELS

VERWIJST UDEN - 1200M2 SHOWROOM

DE GROOTSTE VAN NOORD-BRABANT

Badkamer Venray

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN  ONZE SHOWROOM.

Bij Verwijst kunt u terecht voor meerdere badkamerstijlen voor uw badkamer in regio Venray. Gelegen in Uden bieden wij een zeer compleet assortiment van badkamers. Met een luisterend oor gaan onze adviseurs het gesprek met u aan, waarna u een badkamer volledig naar wens verkrijgt. Hierbij heeft u zowel de keuze om deze zelf te laten plaatsen als ons alle werkzaamheden te laten coördineren. Wij zorgen er dan voor dat alle werkzaamheden van A tot Z worden verricht. Maak gerust een afspraak via contact voor een gesprek in onze showroom!

Mogelijkheden badkamers bij Verwijst

Verwijst biedt diverse items om de badkamer compleet te maken, of om in ieder geval het comfort te verhogen. U kunt denken aan:

  • Sunshower; Vloerverwarming;
  • TV/muziek in de badkamer;
  • Geberit Duofresh, Monolith en Aquaclean toilet;
  • V&B DirectFlush.

Afhankelijk van uw wensen voor een tijdloze, moderne, of design badkamer bieden onze adviseurs een advies op maat. Wilt u liever zelf uw badkamer ontwerpen? Maak direct een ontwerp via badkamer ontwerp of neem contact met ons op voor een afspraak. U kunt ook een foto van uw droombadkamer insturen, waarna wij contact met u opnemen voor de mogelijkheden.

Tegels en sanitair Venray

Verwijst biedt een compleet assortiment badkamers, tegels en sanitair. Om uw badkamer bijvoorbeeld te vernieuwen vindt u bijvoorbeeld prachtige baden, badmeubels en andere sanitair producten bij ons. Met betrekking tot tegels kunt u bij Verwijst terecht voor vloertegels, wandtegels én het keramisch parket. Heeft u vragen over ons assortiment of wilt u direct een afspraak maken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Verwijst, dé specialist voor uw badkamer, tegels en sanitair in regio Venray!

Contactformulier

Geïnteresseerd in een nieuwe badkamer, tegels of sanitair? Neem dan contact op met Verwijst!