badkamer inspiratie

Badkamer Venray

MODERNE BADKAMERS, TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS BIJ VERWIJST.

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

tegels badkamer Verwijst

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

sanitair van Verwijst.

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN  ONZE SHOWROOM.

Stond u op een dag in uw badkamer en realiseerde u dat het tijd werd voor wat nieuws? Bent u uitgekeken op de stijl in uw badkamer of ziet alles er gewoon niet zo mooi meer uit? Dan raden wij u aan om gewoon een keer bij Verwijst langs te komen.. Bij Verwijst kunt u terecht voor meerdere badkamerstijlen voor uw badkamer in regio Venray. Gelegen in Uden bieden wij een zeer compleet assortiment van badkamers. Met een luisterend oor gaan onze adviseurs het gesprek met u aan, waarna u een badkamer volledig naar wens verkrijgt. Hierbij heeft u zowel de keuze om deze zelf te laten plaatsen als ons alle werkzaamheden te laten coördineren. Wij zorgen er dan voor dat alle werkzaamheden van A tot Z worden verricht. Maak gerust een afspraak via contact voor een gesprek in onze showroom.

Een complete badkamer renovatie

Verwijst biedt diverse items om de badkamer compleet te maken, of om in ieder geval het comfort te verhogen. U kunt denken aan:

  • Sunshower;
  • Vloerverwarming;
  • TV/muziek in de badkamer;
  • Geberit Duofresh, Monolith en Aquaclean toilet;
  • V&B DirectFlush.

Een badkamer in Venraj conform uw wensen

Afhankelijk van uw wensen voor een tijdloze, moderne, of design badkamer bieden onze adviseurs een advies op maat. Wilt u liever zelf uw badkamer ontwerpen? Maak snel een ontwerp via badkamer ontwerp of neem contact met ons op voor een afspraak. U kunt ook een foto van uw droombadkamer insturen, waarna wij contact met u opnemen voor de mogelijkheden.

Dé specialist voor uw Badkamer in regio Venray

Verwijst biedt een compleet assortiment van badkamers, tegels en sanitair op korte rijafstand van Venray, Horst en Boxmeer. Voor het vernieuwen van uw badkamer vindt u bijvoorbeeld prachtige baden, badmeubels en andere sanitair producten in ons assortiment. Met betrekking tot tegels kunt u bij Verwijst terecht voor vloertegels, wandtegels én het keramisch parket. Heeft u vragen over ons assortiment of wilt u een afspraak maken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Verwijst, dé specialist voor uw badkamer, tegels en sanitair in regio Venray.

Contactformulier