We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat u ermee instemt.

T: 0413-262078 E: info@verwijst.nl

Badkamer Horst

Wilt u een nieuwe badkamer in de regio Horst aanschaffen? Kom langs bij Verwijst, wij zijn de badkamer-, sanitair én tegelspecialist!

Bent u op zoek naar dé badkamerspecialist? Bij Verwijst kunt u in de regio Horst terecht voor een nieuwe badkamer. Onze showroom ontleent zich perfect om inspiratie op te doen én uw badkamer aan te schaffen. Wij bieden diverse badkamerstijlen om een badkamer op maat te realiseren. Onder badkamerstijlen vindt u de mogelijkheden.

Wilt u liever zelf een badkamer ontwerpen? Via badkamerontwerp kunt u alvast een ontwerp realiseren. Wij plannen vervolgens een afspraak om te kijken naar de vele mogelijkheden. Uiteraard kunt u het ontwerp ook meenemen naar onze showroom, samen met specialisten creëren we de ideale sfeer!

Mogelijkheden bij Verwijst!

Verwijst biedt een prachtig assortiment badkamers. U vindt diverse stijlen in verschillende varianten. Als specialist bieden wij alles onder één kap. U kunt installatie aan andere overlaten of u kiest er gewoon voor om installatie en montage aan Verwijst over te laten.

Wilt u iets extra's toevoegen aan uw badkamer? Bij Verwijst vindt u in het assortiment de volgende extra mogelijkheden:

  • Vloerverwarming;
  • Sunshower;
  • TV/Muziek in de badkamer;
  • En veel meer..

Tegels & Sanitair Horst

Verwijst biedt naast badkamers een groot assortiment tegels en sanitair producten. Wij leveren zowel A-merken als opkomende merken. U kiest zelf welke sfeer u wilt uitstralen! Bent u wellicht op zoek naar een koopje? Onder koopjeshal vindt u kwaliteit producten tegen een scherpe prijs. Ideaal wanneer u iets minder wilt uitgeven of gewoonweg minder te besteden hebt. Vraag uw offerte direct aan of kom langs in onze showroom voor de mogelijkheden.

Contact

Heeft u vragen over onze producten of wilt u wellicht direct een afspraak maken? Neem contact op met Verwijst via 0493-311026 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Met een afspraak kunt u altijd in onze showroom terecht voor een advies op maat. Verwijst: voor de ideale badkamer in de regio Horst!

Badkamer Horst - Sanitair Horst - Tegels Horst

Foto impressie

Klik op een foto om de foto te vergroten en de fotogalerij te openen.

Bezoek onze showroom

U kunt tijdens openingstijden onze showroom binnenlopen, we hebben de koffie alvast klaargezet. Wel bent u verzekerd van deskundig advies, inspirerende tips én inzicht in uw mogelijkheden indien u van te voren een afspraak maakt.
 
Wij staan voor u klaar voor het samenstellen van uw ideale badkamer of tegelvloer. Verwijst biedt een compleet assortiment aan sanitair, tegels en badkamers.