badkamer inspiratie

Badkamer Nuenen

MODERNE BADKAMERS, TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS BIJ VERWIJST.

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

tegels badkamer Verwijst

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

sanitair van Verwijst.

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN  ONZE SHOWROOM.

Als badkamerspecialist kunt u uitstekend bij ons terecht voor uw nieuwe badkamer in regio Nuenen, Eindhoven en Helmond. Verwijst staat u bij voor:

  • Het ontwerpen van uw droombadkamer;
  • Installatie en montage van uw badkamer;
  • Een aangepaste badkamer.

Ontwerp een complete all-in badkamer Nuenen

Droomt u van een badkamer die volledig aangepast is aan uw wensen in de omgeving van Nuenen? Een mooie badkamer begint met een ontwerp. Via badkamer ontwerp kunt u alvast gratis uw eigen badkamer samenstellen. Uiteraard kunt u ook een afspraak maken in onze showroom om met behulp van onze specialisten uw droombadkamer te ontwerpen. Neem daarvoor contact met ons op.

Installatie en montage

U kunt uw badkamer bij Verwijst zelf installeren, een vakman inschakelen of installatie en montage overlaten aan ons. Kiest u voor Verwijst? Dan ontzorgen wij u volledig. Één aanspreekpunt met één totaalfactuur.

Een aangepaste badkamer conform uw wensen

Heeft u speciale wensen ten aanzien van de badkamer? Bijvoorbeeld omdat u minder valide bent en hulpmiddelen nodig heeft? Bij Verwijst bent u niet gebonden aan een bepaalde badkamerstijl. Samen met onze adviseur verkrijgt u de ondersteuning die u nodig heeft in uw badkamer.

Sanitair en items voor de badkamer

Een badkamer zorgt voor ontspanning, u kunt zelf even helemaal tot rust komen. Badkameritems kunnen hierbij helpen. Wij helpen graag om u zich even helemaal te laten ontspannen. Dit kunt u onder andere doen met:

Maak een afspraak in onze showroom

Heeft u interesse in een afspraak in de showroom of wenst u meer informatie over onze producten? Neem contact op met Verwijst voor de mogelijkheden. Als specialist in badkamers heten wij u van harte welkom in onze showroom nabij Nuenen.

Volg Verwijst op Facebook om alvast een impressie te verkrijgen van de vele mogelijkheden. Hier vindt u diverse projecten waar wij zeer trots op zijn. Zo hebben wij diverse klanten uit onder andere Nuenen, Eindhoven en Helmond mogen voorzien van een compleet nieuwe badkamer.

Contactformulier