We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat u ermee instemt.

T: 0413-262078 E: info@verwijst.nl

Badkamer Eindhoven

Realiseer uw nieuwe badkamer in de regio Eindhoven met Verwijst. Als badkamerspecialist ontwerpen en maken wij uw droombadkamer. Kijk op onze website voor alle mogelijkheden!

Als badkamerspecialist in de regio Eindhoven staat Verwijst voor u klaar met betrekking tot badkamers, tegels en sanitair. Wij staan voor kwaliteit en professionaliteit. Ons team van deskundige medewerkers begeleidt u graag in de keuzes die u maakt voor uw badkamer.

Professionele werkwijze voor uw badkamer

U bent op zoek naar een badkamer. Er komen vele vragen op u af. Vaak is het dan prettig om samen met een deskundig persoon rond de tafel te gaan om uw wensen helder te krijgen. U kunt alvast nadenken over de volgende vragen:

  • Welk sanitair wilt u graag hebben in uw badkamer;
  • Voor welk materiaal kiest u;
  • Hoe wilt u de ruimte indelen;
  • Welke badkamerstijl past bij u;
  • Welke kleuren wilt u terugzien in de badkamer;
  • Wat past er binnen uw budget.

Verwijst helpt u graag bij het maken van de juiste keuzes. Aan de hand van uw wensen kan er een 3D-ontwerp gemaakt worden. Zo krijgt u een goed beeld van hoe uw badkamer eruit kan gaan zien. Wanneer u 100% tevreden bent met het ontwerp en de gekozen materialen, maken wij voor u een offerte op maat.

Uitvoering werkzaamheden van A tot Z

Wij laten u vrij in de keuze die u maakt voor uw badkamer. Zo kunt u zelf aan de slag, een vakman inschakelen, gebruikmaken van ons netwerk óf alles door Verwijst laten regelen. Laat u het alles door ons regelen? Verwijst zorgt voor gehele ontzorging en coördineert alle werkzaamheden van A tot Z.

Neem contact op voor het maken van een afspraak

U kunt contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Tevens kunt u ons telefonisch bereiken op 0493-311026 en 0413-262078. Om alvast een kleine impressie te verkrijgen van de vele realisaties, kunt u ons volgen op Facebook. Verwijst: uw badkamerspecialist in de regio Eindhoven!

Badkamer Eindhoven - Tegels Eindhoven - Sanitair Eindhoven

Foto impressie

Klik op een foto om de foto te vergroten en de fotogalerij te openen.

Bezoek onze showroom

U kunt tijdens openingstijden onze showroom binnenlopen, we hebben de koffie alvast klaargezet. Wel bent u verzekerd van deskundig advies, inspirerende tips én inzicht in uw mogelijkheden indien u van te voren een afspraak maakt.
 
Wij staan voor u klaar voor het samenstellen van uw ideale badkamer of tegelvloer. Verwijst biedt een compleet assortiment aan sanitair, tegels en badkamers.