We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat u ermee instemt.

T: 0413-262078 E: info@verwijst.nl

Badkamer Helmond

Wilt u graag een nieuwe badkamer in de regio Helmond? Bij Verwijst in Deurne vindt u een compleet aanbod badkamers. Kom gerust eens langs!

Bent u op zoek naar een nieuwe badkamer in de regio Helmond? Bij Verwijst bent u aan het juiste adres om inspiratie op te doen voor uw badkamer. Onze experts begeleiden u graag in onze showroom om tot de juiste keuze te komen. U bepaalt vervolgens zelf door wie u de badkamer laat installeren. De volgende mogelijkheden zijn er bij plaatsing van de badkamer:

  • U installeert de badkamer zelf;
  • U kiest zelf een vakman die de installatie voor zijn/haar rekening neemt;
  • U maakt gebruik van ons netwerk. Wij zorgen ervoor dat u in contact komt met de uitvoerende partij;
  • Alles onder één dak: Verwijst coördineert de werkzaamheden van A tot Z, u heeft slechts één aanspreekpunt bij Verwijst én ontvangt één totaalfactuur.

Verschillende badkamerstijlen bij Verwijst

In onze showroom vindt u diverse badkamerstijlen. Voor iedere wens én inrichting bieden wij een badkamer op maat. U vindt bij ons de volgende stijlen:

Wilt u liever zelf een badkamer ontwerpen? Met badkamer ontwerp kunt u direct aan de slag om dit te realiseren. Uiteraard kunt u ook contact opnemen voor een afspraak in de showroom en zodoende uw foto of ontwerp van de badkamer meenemen.

Tegels Helmond

Behalve diverse badkamers herbergt het assortiment van Verwijst tegels. Wilt u graag een nieuwe vloer leggen en daarvoor op zoek naar tegels in de regio Helmond? Neem vrijblijvend contact op of kom langs in onze showroom.

Sanitair Helmond

Aansluitend op uw badkamer kan het voorkomen dat u de wens voor nieuwe sanitair producten heeft. Met een compleet assortiment aan sanitair voorzien wij graag aan deze wens in de regio Helmond. Kom gerust eens langs om het prachtige assortiment te bekijken. Heeft u enige vragen over de badkamer, tegels of sanitair bij Verwijst? Neem contact met ons op. Wij plannen graag een afspraak met u in om u te voorzien in al uw wensen. Verwijst: dé specialist in badkamers voor regio Helmond!

Badkamer Helmond - Sanitair Helmond - Tegels Helmond

Foto impressie

Klik op een foto om de foto te vergroten en de fotogalerij te openen.

Bezoek onze showroom

U kunt tijdens openingstijden onze showroom binnenlopen, we hebben de koffie alvast klaargezet. Wel bent u verzekerd van deskundig advies, inspirerende tips én inzicht in uw mogelijkheden indien u van te voren een afspraak maakt.
 
Wij staan voor u klaar voor het samenstellen van uw ideale badkamer of tegelvloer. Verwijst biedt een compleet assortiment aan sanitair, tegels en badkamers.