60 JAAR PASSIE, KWALITEIT

EN VAKMANSCHAP

UW DROOMBADKAMER -

VAN ONTWERP TOT REALISATIE

VERSCHILLENDE BADKAMERSTIJLEN

VAN LANDELIJK TOT MODERN

KEUZE UIT MEER DAN 1000

VERSCHILLENDE SOORTEN TEGELS

VERWIJST UDEN - 1200M2 SHOWROOM

DE GROOTSTE VAN NOORD-BRABANT

Badkamer Horst

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN  ONZE SHOWROOM.

Bij Verwijst kunt u in de regio Horst terecht voor een nieuwe badkamer. Onze showroom ontleent zich perfect om inspiratie op te doen én uw badkamer aan te schaffen. Wij bieden diverse badkamerstijlen om een badkamer op maat te realiseren. Onder badkamers vindt u de mogelijkheden.

Wilt u liever zelf een badkamer ontwerpen? Via badkamer ontwerp kunt u alvast een ontwerp realiseren. Wij plannen vervolgens een afspraak om te kijken naar de vele mogelijkheden. Uiteraard kunt u het ontwerp ook meenemen naar onze showroom, samen met specialisten creëren we de ideale sfeer!

Mogelijkheden bij Verwijst!

Verwijst biedt een prachtig assortiment badkamers. U vindt diverse stijlen in verschillende varianten. Als specialist bieden wij alles onder één kap. U kunt installatie aan andere overlaten of u kiest er gewoon voor om installatie en montage aan Verwijst over te laten.

Wilt u iets extra’s toevoegen aan uw badkamer? Bij Verwijst vindt u in het assortiment de volgende extra mogelijkheden:

  • Vloerverwarming;
  • Sunshower;
  • En veel meer..

Tegels & Sanitair Horst

Verwijst biedt naast badkamers een groot assortiment tegels en sanitair producten. Wij leveren zowel A-merken als opkomende merken. U kiest zelf welke sfeer u wilt uitstralen! Vraag een offerte direct aan of kom langs in onze showroom voor de mogelijkheden.

Contact

Heeft u vragen over onze producten of wilt u wellicht direct een afspraak maken? Neem contact op met Verwijst via 0413-262078 of info@verwijst.nl. Met een afspraak kunt u altijd in onze showroom terecht voor een advies op maat. Verwijst: voor de ideale badkamer in de regio Horst!

Contactformulier

Geïnteresseerd in een nieuwe badkamer, tegels of sanitair? Neem dan contact op met Verwijst!