badkamer inspiratie

Badkamer Horst

MODERNE BADKAMERS, TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS BIJ VERWIJST.

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

tegels badkamer Verwijst

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

sanitair van Verwijst.

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN  ONZE SHOWROOM.

In regio Horst bent u voor uw badkamer bij Verwijst aan het juiste adres. Onze showroom ontleent zich perfect om inspiratie op te doen én uw badkamer aan te schaffen. Wij bieden diverse badkamerstijlen om een badkamer op maat te realiseren. Onder badkamers vindt u de mogelijkheden. Neem voor het maken van een afspraak contact met ons op.

Zelf uw badkamer ontwerpen

Wilt u liever zelf een badkamer ontwerpen? Via badkamer ontwerp kunt u alvast een ontwerp realiseren. Wij plannen vervolgens een afspraak in om te kijken naar de vele mogelijkheden. Uiteraard kunt u het ontwerp ook meenemen naar onze showroom, samen met specialisten creëren we de ideale sfeer.

Dé perfecte stijl voor uw badkamer

Verwijst biedt een prachtig assortiment badkamers. U vindt diverse stijlen in verschillende varianten. Als specialist bieden wij alles onder één kap. U kunt installatie voor uw eigen rekening nemen of installatie en montage aan Verwijst over te laten. Wilt u iets extra’s toevoegen aan uw badkamer? Bij Verwijst vindt u in het assortiment de volgende extra mogelijkheden:

  • Vloerverwarming;
  • Sunshower;
  • En veel meer..

Badkamers, tegels & sanitair in regio Horst

Verwijst biedt naast badkamers een groot assortiment tegels en sanitair producten. Wij leveren zowel A-merken als opkomende merken. U kiest zelf welke sfeer u wilt uitstralen. Vraag een offerte aan of kom langs in onze showroom voor de mogelijkheden.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen over onze producten of wilt u wellicht een afspraak maken? Neem contact op met Verwijst via 0413-262078 of info@verwijst.nl. Met een afspraak kunt u altijd in onze showroom terecht voor een advies op maat. Verwijst: voor dé ideale badkamer bij u thuis in de omgeving van Horst, Venray en Venlo.

Contactformulier