We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat u ermee instemt.

T: 0413-262078 E: info@verwijst.nl

Badkamer Venray

Kom langs bij Verwijst in de regio Venray voor uw badkamer. Wij helpen graag bij realisatie van uw droombadkamer. Maak direct een afspraak!

Bij Verwijst kunt u terecht voor meerdere badkamerstijlen voor uw badkamer in de regio Venray. Gelegen in Deurne bieden wij een zeer compleet assortiment badkamers. Met een luisterend oor gaan onze adviseurs het gesprek met u aan, waarna u een badkamer volledig naar wens verkrijgt. Hierbij heeft u zowel de keuze om deze zelf te laten plaatsen als ons alle werkzaamheden te laten coördineren. Wij zorgen er dan voor dat alle werkzaamheden van A tot Z worden verricht. Maak gerust een afspraak via contact voor een gesprek in onze showroom!

Mogelijkheden badkamers bij Verwijst

Verwijst biedt diverse items om de badkamer compleet te maken, of om in ieder geval het comfort te verhogen. U kunt denken aan:

  • Sunshower; Vloerverwarming;
  • TV/muziek in de badkamer;
  • Geberit Duofresh, Monolith en Aquaclean toilet;
  • V&B DirectFlush.

Afhankelijk van uw wensen voor een tijdloze-, moderne-, klassieke- of design badkamer bieden onze adviseurs een advies op maat. Wilt u liever zelf uw badkamer ontwerpen? Maak direct een ontwerp via badkamer ontwerp of neem contact met ons op voor een afspraak. U kunt ook een foto van uw droombadkamer insturen, waarna wij contact met u opnemen voor de mogelijkheden.

Tegels en sanitair Venray

Verwijst biedt een compleet assortiment badkamers, tegels en sanitair. Om uw badkamer bijvoorbeeld te vernieuwen vindt u bijvoorbeeld prachtige baden, badmeubels en andere sanitair producten bij ons. Met betrekking tot tegels kunt u bij Verwijst terecht voor vloertegels, wandtegels én het keramisch parket. Heeft u vragen over ons assortiment of wilt u direct een afspraak maken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Verwijst, dé specialist voor uw badkamer, tegel en sanitair in de regio Venray! Bent u op zoek naar scherp geprijsde tegels of sanitair producten? Kijk dan snel verder onder koopjeshal. Hier vindt u diverse scherpe aanbiedingen!

Badkamer Venray - Sanitair Venray - Tegels Venray

Foto impressie

Klik op een foto om de foto te vergroten en de fotogalerij te openen.

Bezoek onze showroom

U kunt tijdens openingstijden onze showroom binnenlopen, we hebben de koffie alvast klaargezet. Wel bent u verzekerd van deskundig advies, inspirerende tips én inzicht in uw mogelijkheden indien u van te voren een afspraak maakt.
 
Wij staan voor u klaar voor het samenstellen van uw ideale badkamer of tegelvloer. Verwijst biedt een compleet assortiment aan sanitair, tegels en badkamers.