We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat u ermee instemt.

T: 0413-262078 E: info@verwijst.nl

Badkamer Venlo

In de omgeving Venlo komt u naar Verwijst voor uw badkamer. Kijk direct op onze website voor de vele mogelijkheden en het maken van afspraak!

In de regio van Venlo kunt u uitstekend terecht bij Verwijst voor uw badkamer. In onze showrooms staan diverse badkamerstijlen gepresenteerd in verschillende opstellingen. U vindt de volgende badkamerstijlen bij Verwijst:

Uw nieuwe badkamer ontstaat uit een ontwerp dat voldoet aan al uw voorkeuren en wensen. Heeft u hulp nodig bij het ontwerpen van uw droombadkamer? Wellicht dat u speciale wensen heeft ten aanzien van uw badkamer? Maak vrijblijvend een afspraak met één van onze badkamerspecialisten om uw wensen te laten inventariseren. Via badkamerontwerp kunt u alvast aan de slag met het maken van een ontwerp. Uiteraard kunt u ook een foto meenemen van uw droombadkamer tijdens het inventarisatiegesprek.

Úw specialist voor sanitair en speciale items

Naast uw badkamer kunt u bij ons terecht voor sanitair en speciale badkameritems. In ons assortiment vindt u baden, badmeubels en douchesets van zowel opkomende- als gerenommeerde merken. Met betrekking tot speciale badkameritems vindt u onder andere het volgende bij Verwijst:

  • Sunshowers;
  • Vloerverwarming;
  • Tv's of radio's voor in de badkamer.

Wij bieden hierbij alles onder één dak aan. Dit betekent dat u installatie en montage uitstekend aan specialisten van Verwijst kunt overlaten. Wilt u liever zelf aan de slag of een vakman voor de klus inschakelen? Geen probleem, wij laten u vrij in de keuze die u maakt. Dit maak Verwijst bij uitstek dé specialist voor uw badkamer in de omgeving van Venlo!

Plan uw afspraak in

Bent u benieuwd naar uw mogelijk of wilt u direct een afspraak maken met dé badkamerspecialist in de regio Venlo? Neem contact met ons op en laat u zich helpen door onze specialisten. Voor een kleine impressie van uw mogelijkheden kunt u ons alvast volgen op Facebook. Regelmatig plaatsen wij hier leuke realisaties bij klanten en nieuwe acties!

Bezoek onze showroom

U kunt tijdens openingstijden onze showroom binnenlopen, we hebben de koffie alvast klaargezet. Wel bent u verzekerd van deskundig advies, inspirerende tips én inzicht in uw mogelijkheden indien u van te voren een afspraak maakt.
 
Wij staan voor u klaar voor het samenstellen van uw ideale badkamer of tegelvloer. Verwijst biedt een compleet assortiment aan sanitair, tegels en badkamers.