60 JAAR PASSIE, KWALITEIT

EN VAKMANSCHAP

UW DROOMBADKAMER -

VAN ONTWERP TOT REALISATIE

VERSCHILLENDE BADKAMERSTIJLEN

VAN LANDELIJK TOT MODERN

KEUZE UIT MEER DAN 1000

VERSCHILLENDE SOORTEN TEGELS

VERWIJST UDEN - 1200M2 SHOWROOM

VERWIJST DEURNE - 1100M2 SHOWROOM

Tegels Venray

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN ÉÉN VAN ONZE SHOWROOMS.

Verwijst heeft meer dan 1.000 verschillende tegels in het assortiment opgenomen. Wilt u een nieuwe tegelvloer? Voor tegels in de regio Venray komt u naar Verwijst. Voor iedere sfeer en smaak bieden wij prachtige tegels. In onze showrooms staan onze verschillende tegels gepresenteerd, u kunt dan denken aan:

Heeft u liever een passend advies voor het samenstellen van uw tegelvloer? Geen probleem, u kunt een afspraak met ons maken via contact. Met een afspraak in onze showroom bent u verzekerd van deskundig advies, inzicht in alle mogelijkheden die wij te bieden hebben én inspirerende tips.

Keramische tegels

Keramische tegels winnen steeds meer het vertrouwen van mensen als tegelvloer in woningen. Verwijst volgt de trends en ontwikkeling nauwlettend op het gebied van keramische vloeren. Houtstructuur vloeren, ook wel houtlook tegels, creëren de warme uitstraling van een echte houten vloer met de eigenschappen van keramische tegels. De volgende eigenschappen kenmerken keramische vloeren:

  • Kras- en slijtvast;
  • Geen onderhoud;
  • Minimale voegbreedte.

Verwijst levert diverse merken houtlook tegels. U heeft een ruime keuze qua structuren, kleuren en maatvoeringen. Breng een bezoek aan onze showroom of kijk de vele mogelijkheden onder keramisch parket.

Afspraak in de showroom

Vraag uw offerte aan via onze website of breng een bezoek aan onze showroom(s) voor een advies op maat. Verwijst helpt graag met het realiseren van de ideale tegelvloer in de regio Venray. Uiteraard staan wij u ook bij met het zetten van de tegels!

Door Verwijst te volgen op Facebook kunt u alvast een impressie verkrijgen van de vele mogelijkheden die wij bieden. Hier vindt u prachtige realisaties, speciale acties en meer. Volg ons daarom vandaag nog op Facebook!

Contactformulier
Geïnteresseerd in een nieuwe badkamer, tegels of sanitair?
Neem dan contact op met Verwijst!