badkamer inspiratie

Tegels Venray

MODERNE BADKAMERS, TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS BIJ VERWIJST.

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

tegels badkamer Verwijst

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

sanitair van Verwijst.

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN  ONZE SHOWROOM.

Voor tegels in regio Venray komt u naar tegelhandel Verwijst. Wij hebben meer dan 1.000 verschillende tegels in het assortiment opgenomen. Wilt u een nieuwe tegelvloer? Voor iedere sfeer en smaak bieden wij prachtige tegels. In onze showroom staan onze verschillende tegels gepresenteerd, u kunt dan denken aan:

Maak afspraak in de showroom

Heeft u liever een passend advies voor het samenstellen van uw tegelvloer? Geen probleem, u kunt een afspraak met ons maken via contact. Met een afspraak in onze showroom bent u verzekerd van deskundig advies, inzicht in de mogelijkheden die wij te bieden hebben én inspirerende tips. Dit maakt Verwijst dé specialist in tegels omgeving Venray, Horst, Venlo en Tienray.

Keramische tegels voor uw badkamer

Keramische tegels winnen steeds meer het vertrouwen van mensen als tegelvloer in woningen. Verwijst volgt de trends en ontwikkeling nauwlettend op het gebied van keramische vloeren. Houtstructuur vloeren, ook wel houtlook tegels, creëren de warme uitstraling van een echte houten vloer met de eigenschappen van keramische tegels. De volgende eigenschappen kenmerken keramische vloeren:

  • Kras- en slijtvast;
  • Geen onderhoud;
  • Minimale voegbreedte.

Verwijst levert diverse merken houtlook tegels. U heeft een ruime keuze qua structuren, kleuren en maatvoeringen. Breng een bezoek aan onze showroom of kijk de vele mogelijkheden onder keramisch parket.

Bezoek onze tegelhandel

Plan een afspraak in via onze site of breng een bezoek aan onze showroom voor een advies op maat. Tegelhandel Verwijst is dé specialist in tegels regio Venray, Horst, Venlo en Tienray. Uiteraard staan wij u ook bij met het zetten van de tegels.

Door Verwijst te volgen op Facebook kunt u alvast een impressie verkrijgen van de vele mogelijkheden die wij bieden. Hier vindt u prachtige realisaties, speciale acties en meer. Volg ons daarom vandaag nog op Facebook en verkrijg een impressie voor nieuwe tegels bij u thuis in Venray.

Contactformulier