60 JAAR PASSIE, KWALITEIT

EN VAKMANSCHAP

UW DROOMBADKAMER -

VAN ONTWERP TOT REALISATIE

VERSCHILLENDE BADKAMERSTIJLEN

VAN LANDELIJK TOT MODERN

KEUZE UIT MEER DAN 1000

VERSCHILLENDE SOORTEN TEGELS

VERWIJST UDEN - 1200M2 SHOWROOM

VERWIJST DEURNE - 1100M2 SHOWROOM

Tegels Venlo

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN ÉÉN VAN ONZE SHOWROOMS.

Verwijst is úw tegel-, badkamer- en sanitairspecialist. Op korte rijafstand van Venlo bieden wij een uitgebreid assortiment van diverse soorten tegels. Aparici, Castelo of Mosa; u kunt bij ons terecht voor kwaliteit tegels in verschillende maten en kleurschakeringen. Wij leveren de volgende soorten tegels:

Wilt u een nieuwe tegelvloer in uw woonkamer? Of wilt u uw keuken laten ombouwen? Verwijst inventariseert graag uw wensen en helpt u van A tot Z. Dit betekent dat u bij ons terecht kunt voor zowel het kopen van tegels als het zetten van tegels. Maak vrijblijvend een afspraak in onze showroom en laat u zich direct helpen door dé tegelspecialist in de regio van Venlo!

Sanitair & Badkamer

Tegels zijn zeer bepalend voor het interieur en zodoende de uitstraling bij u thuis. Het is daarom belangrijk om u zich goed te laten adviseren door specialisten. Kiest u bijvoorbeeld voor nieuwe tegels in uw badkamer? U kunt dan overwegen om ook uw sanitair te laten vervangen. U kunt bij Verwijst terecht voor de volgende sanitair producten:

  • Baden;
  • Badmeubels;
  • Wastafels.

Daarnaast helpen wij u graag als u een compleet nieuwe badkamer wilt. U heeft dan de keuze uit de volgende badkamerstijlen: modern, klassiek, tijdloos en design. Via badkamerontwerp kunt u alvast aan de slag met het ontwerpen van uw droombadkamer. Vervolgens wordt er een afspraak ingepland om uw wensen door te spreken.

Maak een afspraak in de showroom

Heeft u nog vragen, of wilt u direct een afspraak inplannen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Verwijst: voor kwaliteit tegels in de omgeving van Venlo!

Geïnteresseerd in een nieuwe badkamer?
Neem dan contact op met Verwijst!

Contactformulier