badkamer inspiratie

Tegels Venlo

MODERNE BADKAMERS, TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS BIJ VERWIJST.

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

tegels badkamer Verwijst

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

sanitair van Verwijst.

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN  ONZE SHOWROOM.

Verwijst is úw tegel-, badkamer- en sanitairspecialist. Op korte rijafstand van Venlo bieden wij een uitgebreid assortiment van diverse soorten tegels. Lea, RAK of Mosa; u kunt bij ons terecht voor kwaliteit tegels in verschillende maten en kleurschakeringen. Wij leveren de volgende soorten tegels:

Wilt u een nieuwe tegelvloer in uw woonkamer? Of wilt u uw keuken laten ombouwen? Verwijst inventariseert graag uw wensen en helpt u van A tot Z. Dit betekent dat u bij ons terecht kunt voor zowel het kopen van tegels als het zetten van tegels. Maak vrijblijvend een afspraak in onze showroom en laat u zich direct helpen door dé tegelspecialist in de regio van Venlo!

Sanitair & Badkamer

Tegels zijn zeer bepalend voor het interieur en zodoende de uitstraling bij u thuis. Het is daarom belangrijk om u zich goed te laten adviseren door specialisten. Kiest u bijvoorbeeld voor nieuwe tegels in uw badkamer? U kunt dan overwegen om ook uw sanitair te laten vervangen. U kunt bij Verwijst terecht voor de volgende sanitair producten:

  • Baden;
  • Badmeubels;
  • Wastafels.

Daarnaast helpen wij u graag als u een compleet nieuwe badkamer wilt. U heeft dan de keuze uit de volgende badkamerstijlen: modern, tijdloos en design. Via badkamer ontwerp kunt u alvast aan de slag met het ontwerpen van uw droombadkamer. Vervolgens wordt er een afspraak ingepland om uw wensen door te spreken.

Maak een afspraak in de showroom

Heeft u al een keuze kunnen maken? Weet u al precies hoe uw badkamer, toilet of keuken eruit moet zien? Of heeft u behoefte aan meer inspiratie? U twijfelt nog over patronen of kleuren? Kom dan naar onze showroom om uw wensen door te spreken met een van de specialisten. Zij staan voor klaar om al uw wensen en mogelijkheden met u door te spreken. Aan de hand van voorbeelden in de showroom kunt u zich een beeld vormen. Soms is het prettig om tegels, vormen en patronen met eigen ogen waar te nemen.

De mogelijkheden zijn hierdoor enorm en hoeven geen twee badkamers er hetzelfde uit te zien. Hiermee kunt u uw eigen unieke ruimte creëren. Woont u in Venlo of in de omgeving hiervan? Maak dan een afspraak via ons contactformulier. Op korte rijafstand van Venlo is onze showroom gevestigd in Uden. Wij zorgen ervoor dat een specialist voor u beschikbaar is en u kan rondleiden in de showroom. In dit gesprek kunt u al uw vragen stellen en zal de specialist samen met u uw wensen realiseren. Met meer dan zestig jaar passie, kwaliteit en vakmanschap bent u in vertrouwde handen bij Verwijst. Maak snel een afspraak via het contactformulier of bel ons. Wij helpen u graag! Tot ziens.

Contactformulier