badkamer inspiratie

Tegels Schijndel

Op zoek naar tegels in Schijndel? In de buurt van Schijndel staat Verwijst in Uden voor u klaar met één van de grootste tegelcollecties van Brabant. Wilt u een nieuwe tegelvloer aanleggen? Of wilt u uw wanden opnieuw decoreren? Mosa, Porcelanosa, RAK of Imola: Verwijst heeft alle populaire en gerenommeerde tegelmerken in het assortiment. Afhankelijk van uw wensen adviseren onze experts u graag voor de samenstelling van uw badkamervloer- of wand.

Naast tegels, kunt u bij Verwijst ook terecht voor alle andere onderdelen van uw badkamer of toilet. En ook voor het leggen van vloerverwarming of het zetten van tegels zijn wij dé aangewezen partij. Wij werken samen met een aantal vaste partners die eersteklas werk afleveren.  Bij ons bent u overigens ook helemaal vrij om de tegels zelf te (laten) zetten. Neem gerust contact met ons op voor een afspraak in de showroom.

Een prachtige badkamer bij u thuis in Schijndel

U kunt bij ons dus uw nieuwe tegels uitzoeken, passend sanitair kiezen, maar u kunt ons ook uw complete badkamer laten ontwerpen. Onze adviseurs maken gebruik van speciale software om in onze showroom een badkamer op maat te ontwerpen. Daarbij houden ze uiteraard rekening met al uw wensen. Een badkamer ontwerpen is nog nooit zo makkelijk en eenvoudig geweest. In een handomdraai heeft u inzicht in uw ideale ontwerp en wordt uw droombadkamer gerealiseerd. Om alvast wat inspiratie op te doen, geven we u graag inzicht in onze badkamerstijlen:

Unieke tegels voor uw huis in Schijndel

Verwijst heeft tevens een volledig assortiment met betrekking tot sanitair. Heeft u een nieuw huis gekocht in omgeving Schijndel en wilt u een nieuwe badkamer? Of is uw sanitair aan vervanging toe? Bezoek onze showroom in Uden, waar u de nieuwste trends op het gebied van tegels, badkamermeubels,  baden en accessoires vindt.

Bezoek tegelhandel Verwijst

Laat u inspireren door de vele mogelijkheden bij Verwijst in Uden en bezoek onze showroom. Vanuit Schijndel zijn we gemakkelijk te bereiken. Heeft u vragen over onze tegels of andere producten? Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem contact op met ons of kom even langs! Onze adviseurs staan voor u klaar.

Op zoek naar tegels in Schijndel? In de buurt van Schijndel staat Verwijst voor u klaar met een zeer uitgebreid assortiment van tegels. Wilt u een nieuwe tegelvloer aanleggen en bent u daarvoor op zoek naar dé tegelspecialist? Mosa, Porcelanosa, RAK of Imola: Verwijst heeft alle populaire tegelmerken in het assortiment. Afhankelijk van uw wensen adviseren onze experts u graag voor de invulling van uw vloer. Niet alleen zijn wij dé specialist voor tegels in regio Schijndel. Voor het leggen van vloerverwarming of het zetten van tegels zijn wij eveneens dé aangewezen partij. Uiteraard laten wij u vrij in de keuze door wie u de tegels laat zetten. Zo kunt u dit ook laten uitbesteden aan een tegelzetter of zelf aan de slag gaan. Neem gerust contact met ons op voor een afspraak in de showroom.

Een prachtige badkamer bij u thuis

Aansluitend op onze tegels kunt u er ook voor kiezen om uw hele badkamer te ontwerpen bij Verwijst. Met speciale software wordt in onze showroom rekening gehouden met al uw wensen. Een badkamer ontwerpen is nog nooit zo makkelijk en eenvoudig geweest. In een handomdraai heeft u inzicht in uw ideale ontwerp en wordt uw droombadkamer gerealiseerd. Om u alvast wat inspiratie te laten opdoen, geven we u graag inzicht in onze badkamerstijlen:

Unieke tegels voor uw huis in Schijndel

Verwijst heeft tevens een volledig assortiment met betrekking tot sanitair. Heeft u een nieuw huis gekocht in omgeving Schijndel en is uw sanitair aan vervanging toe? Bezoek Verwijst in Uden, onze showroom ontleent zich perfect voor nieuwe badmeubels en baden.

Bezoek tegelhandel Verwijst in regio Schijndel

Overtuigd voor uw nieuwe tegels, sanitair of badkamer in omgeving Schijndel, Veghel of Eindhoven? Heeft u vragen over onze dienstverlening? Neem contact op met Verwijst of bezoek onze showroom. Adviseurs staan voor u klaar op korte rijafstand van Schijndel.

MODERNE BADKAMERS, TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS BIJ VERWIJST.

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

tegels badkamer Verwijst

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

sanitair van Verwijst.

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN  ONZE SHOWROOM.

Contactformulier