60 JAAR PASSIE, KWALITEIT

EN VAKMANSCHAP

UW DROOMBADKAMER -

VAN ONTWERP TOT REALISATIE

VERSCHILLENDE BADKAMERSTIJLEN

VAN LANDELIJK TOT MODERN

KEUZE UIT MEER DAN 1000

VERSCHILLENDE SOORTEN TEGELS

VERWIJST UDEN - 1200M2 SHOWROOM

VERWIJST DEURNE - 1100M2 SHOWROOM

Tegels Schijndel

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN ÉÉN VAN ONZE SHOWROOMS.

Wilt u een nieuwe tegelvloer aanleggen en daarvoor op zoek naar dé tegelspecialist? In regio Schijndel staat Verwijst voor u klaar met een zeer uitgebreid assortiment aan tegels. Ariostea, Castelo, Cerdomus of Imolo: Verwijst heeft alle populaire tegelmerken in het assortiment. Afhankelijk van uw wensen adviseren onze experts u graag voor de invulling van uw vloer. Niet alleen zijn wij dé specialist voor tegels in regio Schijndel. Voor het leggen van een vloerverwarming of het zetten van de tegels zijn wij de aangewezen partij. Uiteraard laten wij u vrij in de keuze door wie u de tegels laat zetten. Zo kunt u dit ook laten uitbesteden aan een tegelzetter of zelf aan de slag gaan.

Sanitair Schijndel

Verwijst heeft tevens een volledig assortiment met betrekking tot sanitair. Heeft u een nieuw huis gekocht in omgeving Schijndel en is uw sanitair aan vervanging toe? Bezoek Verwijst in Uden, onze showroom ontleent zich perfect voor bijvoorbeeld nieuwe badmeubels of baden.

Badkamer Schijndel

Aansluitend op onze sanitair producten kunt u er ook voor kiezen om uw hele badkamer te ontwerpen bij Verwijst. Met speciale software wordt in onze showroom rekening gehouden met al uw wensen. Een badkamer ontwerpen is nog nooit zo makkelijk en eenvoudig geweest. In een handomdraai heeft u inzicht in uw ideale ontwerp en wordt uw droombadkamer gerealiseerd. Om u alvast wat inspiratie te laten opdoen, geven we u graag inzicht in onze badkamerstijlen:

Overtuigd van Verwijst voor tegels, sanitair of de realisatie van uw nieuwe badkamer in omgeving Schijndel? Heeft u vragen over onze dienstverlening? Neem direct contact op met Verwijst of bezoek onze showroom. Adviseurs staan voor u klaar in zowel Uden als Deurne!

Contactformulier
Geïnteresseerd in een nieuwe badkamer, tegels of sanitair?
Neem dan contact op met Verwijst!