Tegels Veghel

badkamer sanitair

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

tegels badkamer

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

sanitair

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN  ONZE SHOWROOM.

Met meer dan 1.000 tegels in ons assortiment zijn wij bij uitstek dé tegelhandel voor regio Veghel. Gevestigd in Uden leveren wij een compleet assortiment aan vloertegels, wandtegels en keramisch parket. Verwijst kent alle nieuwe ontwikkelingen in de markt, waardoor wij ons assortiment zo goed en compleet als mogelijk blijven aanbieden. Bestelt u nieuwe tegels bij Verwijst? Met het ALL-IN pakket coördineren wij alle werkzaamheden. U kent slechts één aanspreekpunt en ontvangt dus één simpele totaalfactuur. Geen poespas, gewoon duidelijkheid.

Tevens leggen wij ook traditionele vloerverwarming aan. Hiervoor kent Verwijst een revolutionaire methode. Veelal betekent vloerverwarming dat de vloer ca. 6 centimeter hoger komt te liggen. Met onze revolutionaire methode voorkomen wij in 98% van de gevallen de verhoging.

Sanitair Veghel

Zoekt u een nieuw bubbelbad? Of bent u op zoek naar badmeubels om uw badkamer op te vullen? U vindt bij Verwijst top sanitair producten. Kom gerust eens langs voor het kopen van sanitair bij onze showroom in Uden, regio Veghel!

Badkamer Veghel

Aansluitend op alle sanitair producten kunt u ook terecht bij Verwijst voor een complete badkamer. Wij bieden de volgende badkamerstijlen aan:

Afhankelijk van uw wensen vindt onze adviseur een stijl die volledig bij u past. Heeft u misschien iets anders in uw gedachten en wilt u daarvoor een badkamer op maat laten ontwerpen? Aarzel dan geen moment meer en kom direct langs in onze showroom. Samen met een adviseur ontwerpt u een nieuwe badkamer met behulp van SaniNet. Zo ontwerpt u snel en gemakkelijk een badkamer naar wens!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem direct contact op met Verwijst voor een afspraak of bezoek ons in de showroom.

Contactformulier