Tegels Veghel

Bent u op zoek naar tegels voor de badkamer en bent u woonachtig in Veghel of de omgeving hiervan?

Op zoek naar mooie moderne tegels voor uw badkamer? Eindelijk tijd om de badkamer te verbouwen? Of wilt u voor uw nieuwe woning een badkamer samenstellen? Dan bent u bij Verwijst Badkamers, Tegels & Sanitair te Uden aan het juiste adres. Met meer dan 1.000 tegels zijn er vele keuzemogelijkheden zodat u altijd een eigen unieke badkamer kunt samenstellen. Niet alleen tegels maar ook sanitair en speciale items voor uw badkamer behoren tot het assortiment zoals:

Een totaalconcept voor een fonkelnieuwe badkamer. Naast het uitkiezen van alle items voor uw badkamer coördineert Verwijst ook alle werkzaamheden. Dit kunt u met een gerust hart overlaten aan onze vakmannen. U heeft hierdoor slechts één aanspreekpunt. Dat is de service van Verwijst. Voor alle huiseigenaren in Veghel en omstreken is Verwijst de aangewezen specialist voor de badkamer. Lees hierover meer bij de referenties. Of neem alvast een kijkje in de showroom via het menu zodat u zich een beeld kunt vormen van onze prachtige voorbeelden. We zijn benieuwd naar uw ideeën en uw wensen. Onze missie is om die wensen om te zetten in een prachtige badkamer waarin u en uw gezinsleden dagelijks gaan genieten.

Tevens leggen wij ook traditionele vloerverwarming aan. Hiervoor kent Verwijst een revolutionaire methode. Veelal betekent vloerverwarming dat de vloer ca. 6 centimeter hoger komt te liggen. Met onze revolutionaire methode voorkomen wij in 98% van de gevallen de verhoging.

Sanitair Veghel

Zoekt u een nieuw bubbelbad? Of bent u op zoek naar badmeubels om uw badkamer op te vullen? U vindt bij Verwijst top sanitair producten. Kom gerust eens langs voor het kopen van sanitair bij onze showroom in Uden, regio Veghel!

Badkamer Veghel

Aansluitend op alle sanitair producten kunt u ook terecht bij Verwijst voor een complete badkamer. Wij bieden de volgende badkamerstijlen aan:

Afhankelijk van uw wensen vindt onze adviseur een stijl die volledig bij u past. Heeft u misschien iets anders in uw gedachten en wilt u daarvoor een badkamer op maat laten ontwerpen? Aarzel dan geen moment meer en kom direct langs in onze showroom. Samen met een adviseur ontwerpt u een nieuwe badkamer met behulp van SaniNet. Zo ontwerpt u snel en gemakkelijk een badkamer naar wens!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem direct contact op met Verwijst voor een afspraak of bezoek ons in de showroom.

badkamer sanitair

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

tegels badkamer

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

sanitair

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN  ONZE SHOWROOM.

Contactformulier