badkamer inspiratie

Tegels Veghel

Ontdek de prachtige tegelcollectie van Verwijst in Uden

Woont u in Veghel en bent u op zoek naar mooie kwaliteits tegels?  Dan bent u bij Verwijst Badkamers, Tegels & Sanitair te Uden aan het juiste adres. Bij ons kunt u kiezen uit meer dan 1.000 verschillende tegels van gerenommeerde en opkomende merken. Bovendien zijn onze tegels niet alleen geschikt voor de badkamer; ook andere verblijfsruimtes kunt u hiermee decoreren. Bij ons vindt u altijd een tegel die bij u en de ruimte past. Laat u verrassen door de mogelijkheden en kom snel eens langs in onze showroom!

Tegels voor uw badkamer én andere ruimtes

Verwijst in Uden is begonnen als badkamerspecialist maar ons tegelassortiment beperkt zich niet tot de badkamer. Wij bieden tegels die ook prachtig staan in de keuken, hal, woon- of slaapkamer. Kies voor warme kleuren voor extra knusheid, of ga voor grote tegels voor een strakke uitstraling. Keramisch parket heeft een prachtige houtlook en die authentieke uitstraling van echt hout, terwijl het veel langer meegaat en heel eenvoudig te onderhouden. Onze specialisten adviseren u graag bij het kiezen van tegels voor elke ruimte.

Totaalconcept

Verwijst in Uden is een totaalconcept voor een fonkelnieuwe badkamer. Bij ons vindt u dan ook niet alleen tegels, maar ook al het sanitair en andere accessoires die u nodig heeft om uw badkamer compleet te maken. We kunnen de badkamer compleet voor u ontwerpen, en ook is het mogelijk om alles te laten installeren door één van onze vaste partners. Daardoor heeft u één aanspreekpunt voor het hele proces: van ontwerp tot afwerking. Uiteraard bent u hier vrij in; wij ontzorgen u zoveel u wilt maar verplichten u tot niets.

Tevens leggen wij ook elektrische vloerverwarming aan. Hiervoor kent Verwijst een revolutionaire methode. Veelal betekent vloerverwarming dat de vloer ca. 6 centimeter hoger komt te liggen. Met onze revolutionaire methode voorkomen wij in 98% van de gevallen de verhoging.

Tegels kopen vlakbij Veghel: Advies en inspiratie

Uit zoveel tegels lijkt het misschien lastig om een goede keuze te maken. Maar geen zorgen, want onze ervaren adviseurs luisteren naar uw wensen en helpen u zo de stijl te vinden die volledig bij u past. Aarzel dan geen moment meer en kom snel langs in onze showroom in Uden, zo’n 10 minuten rijden van Veghel. Maak vrijblijvend een afspraak zodat we direct tijd voor u vrij kunnen maken. Met een speciaal ontwerpprogramma kunt u meteen zien hoe de tegels bij u in huis zullen staan.

Heeft u vragen? Neem gerust even contact op met ons, of bezoek ons in de showroom.

MODERNE BADKAMERS, TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS BIJ VERWIJST.

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

tegels badkamer Verwijst

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

sanitair van Verwijst.

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN  ONZE SHOWROOM.

Contactformulier