badkamer inspiratie

Tegels Herpen

MODERNE BADKAMERS, TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS BIJ VERWIJST.

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

tegels badkamer Verwijst

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

sanitair van Verwijst.

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN  ONZE SHOWROOM.

Met een ruime voorraad van meer dan 1.000 verschillende soorten tegels zijn wij bij uitstek dé tegelspecialist in de omgeving van Herpen. Wilt u een nieuwe tegelvloer laten plaatsen in uw keuken of woonkamer? Bent u hiervoor op zoek naar dé perfecte tegels? Dan helpen wij u graag. Neem contact op met Verwijst voor het maken van een afspraak. Zo weet u zeker dat u gewaarborgd bent van passend advies, tips én inzicht in de mogelijkheden.

Vakman met zestig jaar ervaring op tegelgebied

In regio Herpen hebben wij al vele huishoudens mogen begeleiden bij het uitzoeken van nieuwe tegels. Kiest u voor Verwijst als tegelspecialist? Dan kunt u rekenen op een ervaren vakman met passie voor tegels, kwaliteit en enthousiasme staan hierbij voorop. Met betrekking tot tegels kunt u bij ons terecht voor:

Bij het uitkiezen van de tegels heeft u keuze uit zowel opkomende als gerenommeerde tegelmerken. Zodoende vindt u bij ons tegels in diverse prijsklassen. Diverse tegelmerken die wij in het assortiment hebben opgenomen, zijn: Imola, Lea, Mosa en RAK. Neem gerust een kijkje op onze website en laat u verrassen door de mogelijkheden. Om alvast kennis te maken met diverse mogelijkheden, kunt u onze referenties bekijken op Facebook. Wij laten graag aan u zien wat Verwijst in huis heeft!

Een badkamer conform uw wensen

Een nieuwe tegelvloer is stap 1, een badkamer volledig conform uw wensen is stap 2. Denk goed na over uw nieuwe badkamer en laat deze volledig uitstralen wat u wenst. Modern? Oubollig? Voor al uw badkamerwensen bent u bij Verwijst aan het juiste adres. Samen zorgen we ervoor dat u dé ultieme relaxruimte bij u thuis verkrijgt.

Bezoek onze showroom

Op korte rijafstand van Herpen heten wij u van harte welkom voor tegels, sanitair of een complete badkamer. Wilt u een afspraak inplannen? Neem dan direct contact met ons op. Onze specialisten staan voor u klaar.

Contactformulier