Mosa tegels

Bestel Mosa tegels bij Verwijst. Als badkamer-, sanitair– en tegelspecialist bieden wij een compleet assortiment van Mosa. De tegels van Mosa staan bekend om haar architectonische vorm. Hierdoor versterken deze tegels aanzienlijk een ruimte. Bovendien zijn Mosa tegels functioneel en praktisch in gebruik en onderhoud.

Design tegels

U vindt bij Verwijst keramische tegels van Mosa in diverse vormen en eigenschappen. Gedacht kan worden aan de maten XXS tot XXL en van LED materiaal tot aan glas en staal. Hierdoor kunt u deze tegels gebruiken in:

  • De badkamer;
  • Het toilet;
  • De woonkamer.

Verkrijg bij Verwijst een passend advies voor uw interieur. Wij kijken graag naar uw wensen en laten bij u thuis de sfeer uitstralen die u wenst. Voor het maken van een afspraak in onze showroom kunt u contact opnemen. Dit doet u door het contactformulier in te vullen of een belletje te geven naar 0413-262078. Gevestigd in Uden bieden wij een passend assortiment van tegels, sanitair en badkamers. Onze showrooms ontleent zich perfect om inspiratie te verkrijgen voor bij u thuis.

Foto impressie

Middels de onderstaande foto impressie verkrijgt u een goede impressie van enige mogelijkheden. Voor al onze tegels verzoeken wij u om onze showroom te bezoeken. Uiteraard kunt u ook onze Facebookpagina bekijken om diverse realisaties bij klanten te bekijken. Alvast welkom in de showroom van Verwijst voor prachtige Mosa tegels!