badkamer inspiratie

Tegels Helmond

MODERNE BADKAMERS, TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS BIJ VERWIJST.

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

tegels badkamer Verwijst

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

sanitair van Verwijst.

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN  ONZE SHOWROOM.

Als tegelhandel kunt u uitstekend bij ons terecht voor nieuwe tegels in regio Helmond. Realiseer uw nieuwe tegelvloer met een beetje hulp van Verwijst. In ons assortiment vindt u een ruime keuze aan tegels:

Vloertegels, wandtegels en meer

Bij Verwijst heeft u de keuze uit een ruime collectie van vloer- en wandtegels. In onze showroom vindt u meer dan 1.000 verschillende soorten tegels. U kunt dan denken aan bekende merken: Porcelanosa, Mosa en Lea. Behalve A-merken vindt u in ons assortiment ook opkomende merken, zodat u een brede keuze heeft. Wij laten graag aan u de mogelijkheden zien voor uw tegelvloer.

Het keramisch parket voor uw vloer

Naast vloer- en wandtegels kunt u bij Verwijst terecht voor keramische vloeren. In het assortiment vindt u houtlook tegels in diverse maten, structuren en kleurschakeringen. Kom gerust eens langs in onze showroom om woon inspiratie op te doen of bezoek onze pagina op Facebook.

Ook voor uw badkamer en sanitair

Verwijst is dé specialist voor uw badkamer, sanitair én tegels in Helmond en omgeving. Voor al uw wensen bieden wij een passend aanbod. Wij laten u vrij in de keuze door wie u de tegels laat zetten. Zo kunt u dit aan ons overlaten, laten uitbesteden of ervoor kiezen om dit zelf te doen. Tevens leveren wij mooie extra’s. Indien gewenst kunnen wij voor u vloerverwarming plaatsen. Hiervoor maakt Verwijst gebruik van een revolutionaire methode, waardoor in 98% van de gevallen geen extra laag nodig is. Dit betekent dat deuren niet ingekort hoeven te worden.

Afspraak bij úw tegelhandel in regio Helmond

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Tegelhandel Verwijst? Wilt u een afspraak maken? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Zo kunt u een gratis magazine aanvragen voor meer informatie. Kom langs in onze showroom en zie waarom Tegelhandel Verwijst dé specialist voor uw tegels is op korte rijafstand van Helmond.

Contactformulier