60 JAAR PASSIE, KWALITEIT

EN VAKMANSCHAP

UW DROOMBADKAMER -

VAN ONTWERP TOT REALISATIE

VERSCHILLENDE BADKAMERSTIJLEN

VAN LANDELIJK TOT MODERN

KEUZE UIT MEER DAN 1000

VERSCHILLENDE SOORTEN TEGELS

VERWIJST UDEN - 1200M2 SHOWROOM

VERWIJST DEURNE - 1100M2 SHOWROOM

Tegels Helmond

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN ÉÉN VAN ONZE SHOWROOMS.

Realiseer uw nieuwe tegelvloer met een beetje hulp van Verwijst. Als tegelspecialist kunt u uitstekend bij ons terecht voor nieuwe tegels in de regio Helmond. Onder tegels vindt u een uitgebreid assortiment aan:

Vloer- en wandtegels

Bij Verwijst heeft u de keuze uit een ruime collectie vloer- en wandtegels. In onze showroom vindt u meer dan 1.000 verschillende soorten tegels. U kunt dan denken aan bekende merken zoals Porcelenosa, Casalgrande Padana en Castelo. Behalve A-merken vindt u in ons assortiment ook opkomende merken, zodat u een brede keuze heeft.

Keramisch parket

Naast vloer- en wandtegels kunt u bij Verwijst terecht voor keramische vloeren. In het assortiment vindt u houtlook tegels in diverse maten, structuren en kleurschakeringen. Kom gerust eens langs in onze showroom om woon inspiratie op te doen!

Mogelijkheden Verwijst

Verwijst is dé badkamer-, sanitair– én tegelspecialist in de regio Helmond. Voor al uw wensen bieden wij een passend aanbod. Wij laten u vrij in de keuze door wie u de tegels laat zetten. Zo kunt u dit aan ons overlaten, laten uitbesteden of ervoor kiezen om dit zelf te doen. Tevens leveren wij mooie extra’s. Indien gewenst kunnen wij voor u vloerverwarming plaatsen. Hiervoor maakt Verwijst gebruik van een revolutionaire methode, waardoor in 98% van de gevallen geen extra laag nodig is. Dit betekent dat deuren etc. niet ingekort hoeven te worden!

Afspraak!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Verwijst? Of wilt u direct een afspraak maken? Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden. Zo kunt u een gratis magazine aanvragen voor meer informatie. Wij laten graag in onze showroom zien waarom u naar ons moet komen voor tegels in de regio Helmond!

Contactformulier
Geïnteresseerd in een nieuwe badkamer, tegels of sanitair?
Neem dan contact op met Verwijst!