We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat u ermee instemt.

T: 0413-262078 E: info@verwijst.nl

Tegels Helmond

Bezoek de showroom van Verwijst voor een uitgebreid aanbod aan tegels in de regio Helmond. Als tegelspecialist kunt u uitstekend bij ons terecht voor uw nieuwe tegelvloer. Kijk op onze website voor alle mogelijkheden!

Realiseer uw nieuwe tegelvloer met een beetje hulp van Verwijst. Als tegelspecialist kunt u uitstekend bij ons terecht voor nieuwe tegels in de regio Helmond. Onder tegels vindt u een uitgebreid assortiment aan:

Vloer- en wandtegels

Bij Verwijst heeft u de keuze uit een ruime collectie vloer- en wandtegels. In onze showroom vindt u meer dan 1.000 verschillende soorten tegels. U kunt dan denken aan bekende merken zoals Porcelenosa, Casalgrande Padana en Castelo. Behalve A-merken vindt u in ons assortiment ook opkomende merken, zodat u een brede keuze heeft.

Keramisch parket

Naast vloer- en wandtegels kunt u bij Verwijst terecht voor keramische vloeren. In het assortiment vindt u houtlook tegels in diverse maten, structuren en kleurschakeringen. Kom gerust eens langs in onze showroom om woon inspiratie op te doen!

Mogelijkheden Verwijst

Verwijst is dé badkamer-, sanitair- én tegelspecialist in de regio Helmond. Voor al uw wensen bieden wij een passend aanbod. Wij laten u vrij in de keuze door wie u de tegels laat zetten. Zo kunt u dit aan ons overlaten, laten uitbesteden of ervoor kiezen om dit zelf te doen. Tevens leveren wij mooie extra's. Indien gewenst kunnen wij voor u vloerverwarming plaatsen. Hiervoor maakt Verwijst gebruik van een revolutionaire methode, waardoor in 98% van de gevallen geen extra laag nodig is. Dit betekent dat deuren etc. niet ingekort hoeven te worden!

Afspraak!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Verwijst? Of wilt u direct een afspraak maken? Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden. Zo kunt u een gratis magazine aanvragen voor meer informatie. Wij laten graag in onze showroom zien waarom u naar ons moet komen voor tegels in de regio Helmond!

Tegels Helmond - Sanitair Helmond - Badkamer Helmond

Foto impressie

Klik op een foto om de foto te vergroten en de fotogalerij te openen.

Bezoek onze showroom

U kunt tijdens openingstijden onze showroom binnenlopen, we hebben de koffie alvast klaargezet. Wel bent u verzekerd van deskundig advies, inspirerende tips én inzicht in uw mogelijkheden indien u van te voren een afspraak maakt.
 
Wij staan voor u klaar voor het samenstellen van uw ideale badkamer of tegelvloer. Verwijst biedt een compleet assortiment aan sanitair, tegels en badkamers.