badkamer inspiratie

Badkamer Zijtaart

MODERNE BADKAMERS, TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS BIJ VERWIJST.

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

tegels badkamer Verwijst

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

sanitair van Verwijst.

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN  ONZE SHOWROOM.

Woont u in Zijtaart en wilt u uw droombadkamer laten realiseren? Verwijst is dé specialist voor badkamers, tegels en sanitair in regio Zijtaart. Wij bieden één van de grootste assortimenten op het gebied van badkamers in Noord-Brabant. Kom gerust eens een kijkje nemen naar prachtige gepresenteerde badkamers in onze showroom. Ervaren adviseurs verstrekken altijd passend advies voor het vernieuwen, renoveren en bouwen van badkamers. Maak een afspraak om snel te beginnen met het ontwerpen van uw badkamer.

Kies een stijl

Verwijst is een alleskunner op badkamergebied en helpt u van A tot Z. Wij hebben al vele prachtige badkamers mogen opleveren, van ontwerp tot realisatie. Om te beginnen kiest u bij ons een stijl als basis, waarna wij met u kijken wat u in uw badkamer wilt. Samen zorgen we ervoor dat wij van uw droombadkamer een relaxruimte maken. De volgende badkamerstijlen behoren tot de mogelijkheden:

Ontwerp uw droombadkamer

Wij begrijpen het goed indien u extra elementen aan uw badkamer wilt toevoegen. Het moet immers úw badkamer zijn en volledig aan uw wensen voldoen. Verwijst raadt aan om gebruik te maken van badkamer ontwerp. Met deze online tool kunt u met vereenvoudigde software van SaniNet eenvoudig en gratis uw droombadkamer ontwerpen. Weet u nog niet helemaal wat u wilt? Uiteraard kunt u ook langskomen in onze showroom. Onze badkamerspecialisten bespreken dan graag uw wensen en laten u de mogelijkheden zien.

Van ontwerp tot realisatie

Verwijst is dé badkamerspecialist van ontwerp tot realisatie voor uw droombadkamer in Zijtaart en omstreken. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en staan klaar met deskundig advies. Vul ons contactformulier in of bel 0413-262078.

Contactformulier