60 JAAR PASSIE, KWALITEIT

EN VAKMANSCHAP

UW DROOMBADKAMER -

VAN ONTWERP TOT REALISATIE

VERSCHILLENDE BADKAMERSTIJLEN

VAN LANDELIJK TOT MODERN

KEUZE UIT MEER DAN 1000

VERSCHILLENDE SOORTEN TEGELS

VERWIJST UDEN - 1200M2 SHOWROOM

VERWIJST DEURNE - 1100M2 SHOWROOM

Badkamer Veghel

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN ÉÉN VAN ONZE SHOWROOMS.

Op zoek naar een nieuwe badkamer? In de regio Veghel kunt u uitstekend bij Verwijst terecht voor een nieuwe badkamer. In onze showroom zijn diverse badkamers gepresenteerd in de volgende badkamerstijlen:

Wilt u liever zelf een badkamer naar wens ontwerpen? Maak een afspraak met Verwijst en kom langs om het ontwerp te bespreken. Via badkamer ontwerp kunt u alvast beginnen met het ontwerpen van uw droom badkamer!

Speciale badkameritems

Uw badkamer hoort een vertrouwelijk en rustgevend gevoel te geven. Speciale badkameritems kunnen uw badkamer aangenamer maken, zonder enige concessies te hoeven maken. Bij Verwijst vindt u de volgende speciale items:

Daarnaast bieden wij producten van Geberit en V&B DirectFlush aan. Met behulp van deze producten verkrijgt u extra functies, zoals geurafzuiging en subtiele verlichting, zodat uw omgeving echt fris en hygiënisch aanvoelt.

Sanitair Veghel

Aansluitend op complete badkamers vindt u ook sanitair bij Verwijst. Ons assortiment herbergt zowel A-merken als opkomende merken, zodat u bij ons terecht kunt voor iedere prijsklasse. Voor het complete assortiment aan sanitair producten kunt u onze showroom(s) bezoeken of verder lezen onder sanitair.

Afspraak in de showroom

Maak een vrijblijvend een afspraak met één van onze adviseurs via contact en realiseer uw droom badkamer. U kunt ook een gratis magazine aanvragen voor alle mogelijkheden van Verwijst. Als badkamer specialist in de regio Veghel heten wij u alvast welkom in onze showroom(s)!

Geïnteresseerd in een nieuwe badkamer?
Neem dan contact op met Verwijst!

Contactformulier