badkamer inspiratie

Badkamer Veghel

MODERNE BADKAMERS, TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS BIJ VERWIJST.

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

tegels badkamer Verwijst

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

sanitair van Verwijst.

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN  ONZE SHOWROOM.

Op zoek naar een nieuwe badkamer in de buurt van Veghel? Bij Verwijst in Uden vindt u alles voor uw nieuwe badkamer, van tegels tot sanitair en accessoires. In onze showroom zijn diverse badkamers gepresenteerd in de verschillende badkamerstijlen, zoals bijvoorbeeld:

Wilt u liever zelf een badkamer naar wens ontwerpen? Maak een afspraak met Verwijst en kom langs om het ontwerp te bespreken. Via badkamer ontwerp kunt u alvast beginnen met het ontwerpen van uw badkamer in Veghel en omgeving.

Speciale badkameritems

Naast ons grote assortiment sanitair en tegels, hebben wij nog veel meer te bieden voor uw badkamer. Speciale badkameritems kunnen uw badkamer compleet maken en verder aankleden, zodat de sfeer die u wilt optimaal tot zijn recht komt. Ook luxe voorzieningen kunt u bij Verwijst in Uden vinden:

Daarnaast bieden wij producten van Geberit en V&B DirectFlush aan. Met behulp van deze producten verkrijgt u extra functies, zoals geurafzuiging en subtiele verlichting, zodat uw omgeving echt fris en hygiënisch aanvoelt.

Verwijst: Uw badkamerspecialist vlakbij Veghel

Voor inspiratie en persoonlijk advies kunt u dagelijks terecht in onze showroom in Uden. Voor kleine én grote badkamers vindt u bij ons slimme en creatieve oplossingen voor een optimale indeling en maximaal comfort. Weet u al precies wat u wilt en zoekt u hier alleen nog de items bij? Of wilt u graag begeleid worden bij het ontwerpen van uw sanitaire ruimtes? Verwijst staat voor u klaar en helpt u van A tot Z bij het verwezenlijken van uw nieuwe badkamer. 

Afspraak in de showroom

Maak een vrijblijvend een afspraak met één van onze adviseurs via contact en realiseer uw droombadkamer. U kunt ook een gratis magazine aanvragen voor alle mogelijkheden van Verwijst. Als specialist voor uw badkamer in regio Veghel heten wij u alvast welkom in onze showroom!

Contactformulier