Badkamer Veghel

badkamer sanitair

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

tegels badkamer

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

sanitair

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN  ONZE SHOWROOM.

Op zoek naar een nieuwe badkamer? In regio Veghel kunt u uitstekend bij Verwijst terecht voor een nieuwe badkamer. In onze showroom zijn diverse badkamers gepresenteerd in de volgende badkamerstijlen:

Wilt u liever zelf een badkamer naar wens ontwerpen? Maak een afspraak met Verwijst en kom langs om het ontwerp te bespreken. Via badkamer ontwerp kunt u alvast beginnen met het ontwerpen van uw badkamer in Veghel en omgeving.

Speciale badkameritems

Uw badkamer hoort een vertrouwelijk en rustgevend gevoel te geven. Speciale badkameritems kunnen uw badkamer aangenamer maken, zonder enige concessies te hoeven maken. Bij Verwijst vindt u de volgende speciale items:

Daarnaast bieden wij producten van Geberit en V&B DirectFlush aan. Met behulp van deze producten verkrijgt u extra functies, zoals geurafzuiging en subtiele verlichting, zodat uw omgeving echt fris en hygiënisch aanvoelt.

Verwijst, Badkamers, Tegels & Sanitair.

Dagelijks gaat u veel tijd doorbrengen in uw badkamer. Uw badkamer heeft meer functies dan enkel alleen uw lichaam reinigen. Wanneer u na een drukke dag even in dat fijne ligbad kunt bijkomen heeft dat ook een effect op uw welzijn in het algemeen. Indien u de dag fris wilt beginnen met een heerlijke regendouche kan dit moment uw energie weer opladen en gaat u verkwikt aan uw werkdag beginnen. En ook als u thuiskomt na een drukke werkdag kunt u behoefte hebben aan een warm bad om zo de alledaagse beslommeringen weer van u af te laten glijden. De keuze van uw tegels en het motief kunnen erbij helpen om deze ruimte persoonlijk te maken en af te stemmen op uw bezigheden en uw wensen.

Wilt u graag elke dag een spa beleving, houdt dan rekening met het plaatsen van de juiste meubels en kies de tegels met zorg. De adviseurs zullen met u meedenken en uiteindelijk zal de badkamer worden gerealiseerd. Het badkamer sanitair moet daarom passend zijn in het geheel en voldoen aan uw wensen.

Kiest u bijvoorbeeld voor extra ruimte voor de spiegel en wilt u extra belichting en geen beslagen spiegel? Allemaal factoren die uiteindelijk uw beleving zullen optimaliseren. Het uiterlijk van de badkamer is belangrijk maar ook de doeltreffendheid kan ervoor zorgen dat u langer wilt verblijven in de badkamer! Trakteer uzelf en geef deze ruimte de aandacht die u ook aan uw keuken geeft. Verzorging van het uiterlijk en innerlijk combineren zodat uw welzijn elke dag de aandacht krijgt die u verdient. Wacht niet langer en plan een afspraak met een van de adviseurs en neem u wensenlijst mee!

Afspraak in de showroom

Maak een vrijblijvend een afspraak met één van onze adviseurs via contact en realiseer uw droombadkamer. U kunt ook een gratis magazine aanvragen voor alle mogelijkheden van Verwijst. Als specialist voor uw badkamer in regio Veghel heten wij u alvast welkom in onze showroom!

Contactformulier