badkamer inspiratie

Badkamer Zeeland

MODERNE BADKAMERS, TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS BIJ VERWIJST.

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

tegels badkamer Verwijst

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

sanitair van Verwijst.

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN  ONZE SHOWROOM.

Op zoek naar een badkamer in Zeeland? Verwijst helpt u graag verder. Op korte afstand van Zeeland zijn wij dé specialist in badkamers. U kunt in onze showroom terecht voor:

Maak vrijblijvend een afspraak in onze showroom. Wij laten u graag de mogelijkheden zien met betrekking tot badkamers. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een klassieke, tijdloze of klassieke badkamerstijl. Tevens kunt u eigen elementen kiezen voor de indeling van uw badkamer. Maak gebruik van badkamer ontwerp om alvast uw badkamer naar wens samen te stellen.

Speciale items voor uw relaxruimte

Wellicht dat u al ideeën heeft voor het ombouwen of vernieuwen van uw badkamer. Onze specialisten helpen u graag met deskundig advies. Zo adviseren wij ten zeerste om te kijken naar sanitair producten en badkameritems. Dit zijn namelijk belangrijke details (oftewel elementen) om uw ruimte van enige glans te voorzien. Bij Verwijst heeft u een ruime keuze in:

  • Baden, badmeubels en douchesets;
  • Kranen en wastafels;
  • Toiletten;
  • Radiatoren.

Daarnaast vindt u bij ons diverse badkameritems. U kunt dan denken aan sunshowers en badkamerradio’s.

Maak een afspraak in onze showroom

Laat uw badkamer ombouwen of vernieuwen in regio Zeeland door Verwijst. Wij bieden alles onder één dak en zorgen dat u écht kunt genieten van uw badkamer. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak. Verwijst: úw badkamer, tegel & sanitairspecialist in Uden!

Volg Verwijst op Facebook voor nieuwtjes

Voor een impressie van de mogelijkheden kunt u ons volgen op Facebook. Wij plaatsen met enige regelmaat leuke nieuwtjes op onze pagina. Alvast welkom bij Verwijst! Hopelijk zien wij u snel in onze winkel!

Contactformulier